Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - HORSELAND

Страницы: [1] 2 3 ... 36
1
ПОЛОЖЕННЯ
Відкритий Турнір з кінного спорту присвяченний   75 річчю з дня народження Олександра Степановича Масельського
1. Цілі та завдання заходу
- популяризація та розвиток кінного спорту у Харківській області;
    - активне впровадження ідеї здорового образу життя;
    - підвищення рівня спортсменів кіннотників;
    - придбання досвіду проведення змагань та їх організації;
- оволодіння навичками інструкторської та суддівської практики для груп   попередньої базової підготовки та спеціалізованої  базової підготовки;
 - перевірка молодих коней в обставинах змагань;
 -виявлення найсильніших спортсменів.

2.Термін і місце проведення змагань:
- відкритий Турнір з кінного спорту  присвяченний   75 річчю з дня народження Олександра Степановича Масельського відбудеться 12-13.10.2012 року на базі Харківської державної зооветеринарної академії, Харківська обл., Дергачівський р-н, смт. Мала Данилівка.


3. Організація та керівництво проведення заходу
Змагання проводяться згідно статуту ФКСУ від 1991 року, зі змінами від 2006 року, загальним регламентом ФЕІ з виїздки, загальним регламентом з конкуру.
Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснюється Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації.
Безпосередньо змагання проводяться Дергачівською ДЮКСШ.
Приїзд на змагання, розміщення та годування коней за рахунок учасників.
Учасники мають своєчасно привозити коней для участі у змаганнях згідно програми.
Коні, що прибувають для участі у змаганнях повинні бути клінічно здорові та відповідати всім ветеринарним вимогам щодо переміщення живих тварин у межах України.
вершники, відряджені для участі у змаганнях повинні мати:
Страховку;
Допуск лікаря до змагань;
Копію паспорта та ідентифікаційного коду

4.Програма змагань
 відкритого Турніру з кінного спорту присвяченний   75 річчю з дня народження Олександра Степановича Масельського.
12.10.2012р
  - мандатна комісія з 12.00 до 20.00.
13.10.2012   
- 9.00  маршрут №1 висотою 60 см. відкритий клас  з урахуванням часу ( стартовий внесок 50грн.) призери нагороджуються дипломами,  медалями та пам’ятними призами. Переможець – кубком, дипломом,  медаллю  та пам’ятним призом.
-  маршрут №2 висотою до 90 см. відкритий клас швидкісний за табл. С ( стартовий внесок 50грн.) призери нагороджуються дипломами,  медалями та пам’ятними призами. Переможець – кубком, дипломом,  медаллю  та пам’ятним призом.
- 14.00 маршрут №3 висотою 100 см. відкритий клас  з джокером          ( стартовий внесок 150грн.) призери нагороджуються дипломами,  медалями,  пам’ятними призами, та грошовими винагородами. Переможець – кубком, дипломом,  медаллю, пам’ятним призом та грошовою винагородою.
- маршрут №4 висотою  до110 см. відкритий клас у дві фази                  ( стартовий внесок 150грн.) призери нагороджуються дипломами,  медалями,  пам’ятними призами, та грошовими винагородами. Переможець – кубком, дипломом,  медаллю, пам’ятним призом та грошовою винагородою.
- маршрут №5 висотою   120 см. відкритий клас  з перестрибуванням за табл. А    ( стартовий внесок 150грн.) призери нагороджуються дипломами,  медалями,  пам’ятними призами, та грошовими винагородами. Переможець – кубком, дипломом,  медаллю, пам’ятним призом та грошовою винагородою.

       5.Умови фінансування заходу та матеріальне забезпечення учасників
Витрати по організації та проведенню змагань, а також по оплаті харчування суддів несе Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації. Витрати по відрядженню учасників, проживання та харчування – за рахунок відряджуючої організації.

6. Сроки та порядок подання заявок на участь у заході
Заявки на участь у змаганнях подаються до головної суддівської колегії не пізніше 12.09.2012 року за адресою: Харківська обл., Дергачівський р-н, смт. Мала Данилівка, ХДЗВА, тел. 066-410-52-52 Оксана Володимирівна.

Заявки на участь у змаганнях можуть надаватися за телефоном  066-410-52-52 Оксана Володимирівна, а документи можна надати у день змагань до 8.30 ранку, для вершників, які приймають участь у маршрутах №3,4,5 документи можна надати по закінченню маршруту №2 до 13.30.
Аренда денників складає 100 грн.  на добу(кількість денників обмежена прохання замовляти заздалегідь)!!!
Організаційний комітет по проведенню змагань залишає за собою право вносити зміни і доповнення до даного положення без офіційного попередження учасників змагань.

2
Ну вообще по нормам заезжают в 3года, скакашей в 2-2.5. Если заездка в 3, ограничений по аллюрам нет.

3
Ветеринария / проблема с копытами
« : Июль 01, 2012, 12:49:30  »
Фото со всех сторон каждого копыта сбоку на земле и на весу, спереди стоя, сзади на весу и стоя, подошва чётко прямо и чуть сбоку  дайте+ общий постав на ровной поверхности лошади, тогда уже можно предметнее говорить.

4
Оу! Да Света талант! Такой прыжок! Конкурные кони позавидуют.

5
Да? А на некоторых фото такой гнедой  :sarcastic: вот есть какая-то у них примесь золотистого или рыжеватого, что такой эффект интересный дает. Больше ни у каких пород не видела такого.
А мои вороные теки? Они ж вороными бывают неделю в году. В остальное время они шоколадные разной степени золотистости. Вживую смотрится вообще круто)

Хочется весенних фотографий Вани)) Вот бы его на закате поснимать, ммм...

ой, это я, Poni)

6
тю... а на работе шо делать будешь? :sarcastic:
дома нуна ужин готовить... семью кормить... телек сотреть... гладить там... h:DD
Ответ, конечно, внезапный, но на работе я работаю  :sarcastic:
А дома как раз фотками занимаюсь. Еду готовит муж. А телек я смотрю когда фотками занимаюсь.


7
Понь, а че так мало ангела?
Так это... обрабатывать нужно  :sarcastic: Седни вечером займусь.

я.

8
Видео со второго дня соревнований в Жашкове "Кубок губернатора Черкасской обл."  маршрут 105 см - в этом маршруте - 6 место!
В финальный день соревнований на маршруте 100 см - 1 место!!
Хасан выступал под аматером!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=pj6NuWjqPwg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=pj6NuWjqPwg</a>

9
Понь... ржу нИмАгуууу  :crazy: :crazy: :crazy:

10
В Патриотовке у Вощакиных есть  :yes: И матки и жеребцы производители . В прошлом году были 2 х летние буланные торийские жеребята - не дорогие совсем и очень симпатичные . Пишите в личку,  дам контакты.

11
Продается!

12
Продается !

Страницы: [1] 2 3 ... 36