Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Оксанка

Страницы: [1] 2 3 ... 17
1
Куплю / Куплю краги
« : Сентябрь 13, 2017, 13:20:39  »
Шукаю замшеві чорні краги нові або в хорошому стані, розмір S на об'єм 33-34 см.

2
Куплю / Куплю каску
« : Октябрь 26, 2016, 09:13:38  »
Куплю каску (не жокейку) розмір S 54-56, до 700 грн.

4
Конференц-зал / К конникам Львова и Киева
« : Декабрь 13, 2015, 10:40:34  »
"Буду працювати і заробляти на КС", дуже обнадійливо звучить, я також колись так думала. Я працюю і при теперішніх цінах не на все хватає. Коли людина працює їй треба нормально одягатися, їсти під-час робочого дня, а ще хочеться і відпочити поки молодість дозволяє і так вистроюється куча людських потреб на які відповідно витрачаються гроші. Не одразу пощастить знайти саме того тренера, який реально буде в тебе душу вкладувати, а не просто гроші заробляти. Два роки пройшло поки я знайшла саме того тренера до якого справді хочеться ходити і якому не жалко навіть свої останні гроші віддати бо від тренування отримуєш стільки задоволення. Сісти і порахувати скільки треба всього навіть для аматорського спорту то вже кругленька сумма набіжить. Інколи треба дуууже добре подумати і обрати коні чи освіта і професія, не всі стають багатими і відомими спортсменами, дехто так і залишається інструкторами і конюхами.

5
Конференц-зал / Конные базы в Карпатах
« : Декабрь 13, 2015, 10:09:07  »
Немає настільки великого попиту, в нас напевно половина людей не знає що у Львові є така штука як іподром і де він знаходиться, дехто взагалі думає, що коні зимою в сплячку впадають як ведмеді  :8): Добре, що ми живемо в місті чи впередмісті і у нас є інтернет і служби доставки, а там в горах де їм ту нову амуніцію дістати, а ще більше питання де дістати грошей на неї, з роботою там туго, дехто тільки і живе за рахунок туристів. А туристи це преважно молодь, які хочуть на квадроциклах чи снігоходах покататись. Так, наприклад, в Славську прокат квадрів майже на кожному кроці, а от де на конях покататись тільки 1-2 місця на весь Славськ.
Декілька років тому я була в Славську в комплексі "4 Сезони", коні там були різного рівня і гуцули і УВП і спокійні і норовливі, доглянуті і амуніція більш-менш.

6
 В Тернополі коней продавали

7
Куплю / Куплю повід
« : Март 25, 2015, 10:09:49  »
шукаю  :yes: може бути порваний за символічну ціну

8
Куплю / Куплю повід
« : Март 23, 2015, 11:16:55  »
Куплю повід недорого або недорогу вуздечку з поводом

9
Осьо вони, улюблені яблучка тьоті Діани  :tong:


10
Якраз всі смачнющі яблучка сьогодні обриваю на зиму щоб було з чим потім приходити :)
Мені просто потрібен моральний перерив. Думаю через місяць-два повернусь коли зі всім розберусь.

11
Інколи приходиться робити нелегкий вибір. Я знаю що знову у вас на СКА знайшла "свою мрію" - ворону високу облизяку, якраз "мій колір і мій розмір" :) І знаю що дехто на мене обідиться бо я обіцяла займатись і вже "скоро" мала пригати. Але я відчуваю що мені потрібен перерив.

12
В мене не одна робота  :8):

Страницы: [1] 2 3 ... 17