Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Himera

Страницы: [1] 2 3 ... 70
1
Доброго дня. Цікаво, що зараз з однією з найбільш прогресивних в мирний час конюшень? Судячи по знімкам одна з конюшень  згоріла.  І немає даху на іншій. Вся інша інфраструктура виглядає цілою, в тому числі і конкурні поля і манеж.
Може хто з місцевих має докладнішу інформацію? Чи є доступ до території?

2
охохо. как давно это было. этот форум был очень хорошим, лучшим по конной тематике в своё время. Прошло более 10 лет. из за хамства и угроз новой администрации  вынужден закрыть. Спасибо всем кого я тут знал и кто знал меня. Чао.

3
Джон Уик 2 в принципе ничо так. Хотя и слабее первой части, ИМХО. Третья думаю будет еще хуже, под откос так сказать. Киану хорош, да, нестареющий красавчик. Кровищщи много, стрельбы. Пёсик няшный. Ну в общем на 4. Сюжет третьей части - один против всех.

4
Хоч я і не люблю Лоуренс, але "Пробудження" (Passengers) виявився цілком нормальним таким фільмом. І під попкорн з колою пішов на "ура". Сюжет може і трохи мильний, але не залишає бажання забути все що побачив,  як "Ігри". За п'ятибальною шкалою на тверду четвірку. Якщо вважати що це все таки фантастична мелодрама, а не науково-фантастична стрічка. І до речі, розкручена еротична сцена досить скромна. Але 16+, вважайте коли йдете з чадами.

5
Оффтоп / Майдан - II ?
« : Октябрь 31, 2016, 13:59:23  »
Онищенко не подал декларацию, да.  Было бы интересно почитать. Любопытно, лошадев бы записал, али нет?  :max:

http://tsn.ua/groshi/v-elektronniy-bazi-vidsutni-deklaraciyi-semi-nardepiv-796325.html

6
Оффтоп / Умом Россию не понять...
« : Октябрь 19, 2016, 09:51:38  »
Элитный спецназ Свазиленда готов громить зарвавшихся  НАТОвских карателей!



7
Капитан Фантастик и мне понравился. Хороший фильм, есть о чем подумать. О ценностях в современном потребительском мире, например.

8
Я так понял, что наша "легионерская" сборная стала первой с конца в отборе?  :glare:

9
Незабаром Олександра Онищенка буде оголошено у розшук на усій території України, - сподівається Холодницький. Солом'янський райсуд Києва задовольнив клопотання представників Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою народному депутату Олександру Онищенку. Про це заявила прес-секретар Національного антикорупційного бюро України Світлана Оліфіра, - пише "Інтерфакс-Україна". Голова Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький переконаний, що незабаром Олександра Онищенка буде оголошено у розшук на усій території України, а також в міждержавний та міжнародний розшук. "Після цього правоохоронні органи у країнах, що визнають юрисдикцію Інтерполу, будуть зобов'язані його затримати, після чого буде розпочатий процес екстрадиції", - зауважив Холодницький.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/sud-dozvoliv-zaareshtuvati-onischenka-713125.html

10
Если учитывать что г-н Онищенко по быстрому скинул всё Шокемюлле,  то на деревянных лошадках разве что  :glare:
До Олимпиады  чуть больше 2-х недель, не думаю что реально найти замены лошадям такого класса.

11
Появился состав сборных по видам спорта на ОИ. Сборная по конкуру пока присутствует. http://prosport.tsn.ua/sport/stav-vidomiy-sklad-olimpiyskoyi-zbirnoyi-ukrayini-na-igri-v-rio-de-zhaneyro-696805.html

12
Думаю, это примерно также как фантазировать что в Формуле 1 поедет украинская заводская команда ЗАЗ с украинскими же пилотами.

Страницы: [1] 2 3 ... 70