Автор Тема: Ультрапробіг Єдності «СТАЛЕВИЙ ГАРТ» - 500 км за 10 днів  (Прочитано 8983 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Сталевий Гарт

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 1
  • Я люблю UAHORSES
    • Просмотр профиля
Шановні українці, державні та місцеві органи влади, представники ЗМІ!

Як організатор заходу, прошу всіх підтримати благодійний легкоатлетичний Ультрапробіг Єдності «СТАЛЕВИЙ ГАРТ» - 500 км за 10 днів, який вже третій рік поспіль проходить 15-24 серпня і присвячується Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України!

З метою популяризації здорового і активного способу життя, зокрема серед молоді, демонстрації прикладу сили волі та незламності духу українців і об’єднання суспільства у сучасній боротьбі за Незалежність ми збираємо команду кращих ультрамарафонців нашої країни, кожен з яких протягом 10 днів серпневої спеки пробігає шалену відстань у півтисячі кілометрів! Щоразу, щоб охопити всю Україну, пробіг йде за новим маршрутом! У 2019 році ми пробігли з заходу до столиці України, з Ковеля через Луцьк - Рівне - Житомир - Ірпінь з фінішем в Києві. У 2020-му пробіг пройшов з півдня через міста: Дніпро - Кременчук - Черкаси - Канів - Київ. Цього року заплановано маршрут зі сходу, а саме: Харків - Богодухів - Охтирка - Тростянець - Суми - Ромни - Прилуки - Бровари - Київ!

Ультрапробіг єдності  «СТАЛЕВИЙ ГАРТ» - це унікальний спортивно-патріотичний захід, який не має аналогів в нашій державі. Подолання кожним учасником пробігу (5-6 атлетів) всієї дистанції, коли асфальт поступово нагрівається до +50℃, вимагає надзвичайної витривалості, навіть для професійних спортсменів-ультрамарафонців це є справжнім випробуванням! З метою безпеки відбувається постійний супровід учасників автомобілем, який кожних  створює пересувний пункт гідратації та прийому спортивного харчування. Найцікавіше те, що форматом заходу передбачено підтримку з боку любителів спорту, через населені пункти яких проходить маршрут, тому до безпосередніх учасників ультрапробігу за нашим закликом в різних містах тимчасово приєднуються представники спортивних федерацій, клубів та команд, навіть мери деяких міст та голови обласних держадміністрацій пробігають з нами кілька кілометрів! Все це викликає потужний інформаційний та суспільний резонанс і неабиякий інтерес з боку спостерігачів та національних ЗМІ, завдяки чому протягом 10 днів подія привертає увагу сотень тисяч глядачів!

Нашим гаслом є слова українського письменника Миколи Вороного (1917 р.): «За Україну з огнем завзяття рушаймо, браття, всі вперед!» Тож, давайте разом започаткуємо традицію проведення об’єднуючих ультрапробігів, які ми маємо намір проводити щорічно, присвячуючи це найголовнішому святу – Дню Незалежності України, долучаючи кращих ультрабігунів! Також ми закликаємо всіх підтримати і нашу благодійну акцію зі збору коштів для української армії через фонд «Повернись Живим» на платформі kindchallenge.net за посиланням:    

Подія у ФБ: facebook.com/events/2094102894062614
З повагою, Ігор Мишко (автор ідеї та організатор, моб. 096 720 50 10 (Вайбер/Телеграм)   
-------------------

p.s. Вибачаюсь,  що розмістив оголошення в іншому розділі, там були технічні проблеми. Якщо можливо, перенесіть будь ласка, де це буде доречно. Дякую!