Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Нина Золотова

Страницы: 1 2 [3] 4 5 ... 60
26
Срочно! / Срочная вынужденная продажа
« : Октябрь 30, 2016, 16:00:56  »
Ссылка на фото не работает.

27
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Октябрь 28, 2016, 10:49:37  »
из фб https://www.facebook.com/yazvinskaya/posts/10210752078868921
Цитировать
тут в гонку за звание министерства п***ца активно вклинивается министерство образования. заявка на победу - это "Навчально-методичний посібник «Сімейні цінності» для 8-9-х класів".
вот что должны раз и навсегда уяснить себе подростки:
- Жінка передає в мові не стільки інформацію, скільки ставлення, міркує вголос.
- Жінка, як правило, хоче мати «міцне плече», захист, матеріальну забезпеченість, дитину. Чоловіка приваблюють затишок і тепло домашнього вогнища, чистий одяг, смачна їжа, доступний секс.
- Сьогодні ми маємо товариство «мужніх жінок» і «жіночних чоловіків» із серйозними наслідками в усіх сферах життя. Це і зниження статусу інституту сім’ї, і все більший розвиток гомосексуальних відносин, і складнощі у вихованні дітей, і збільшення захворюваності, злочинності.
- Жінка хоче мати автомобіль. «Авто – це моя мрія! Хочу, щоб у мене була можливість виїжджати за місто на природу та оздоровлювати дитину». На перший погляд, цілком природне бажання жінки оздоровити дитину. Але в цьому випадку автомобіль ставиться на перше місце і система цінностей явно порушується.
- І оскільки, як кажуть у народі, «жінками народжуються, а чоловіками стають», то чоловікові їх потрібно розкривати й розвивати.
- Жінка – це і є любов, вона – берегиня сім’ї й домашнього вогнища. Та ці якості не завжди розкриті від природи. Їх слід свідомо формувати, виховувати і розвивати з дитячого віку.
- Справжня жінка ніколи не сперечається, не доводить, не намагається управляти ситуацією, оскільки знає, що все у світі створено для неї, для реалізації її бажань і мрій. Їй не треба наполягати на істині – вона і є істина! Жінка завжди права.
- Якщо жінка хоче, то може ще й працювати, але так, аби робота була творчою й допомагала їй розкривати свої жіночі якості, а не пригнічувала їх.
UPD тут Anastacia Ukhova нашла там же прекрасное, достойное отдельного поста:
- Завдання жінки полягає в тому, щоб подобатися чоловікові, і саме тому вона повинна намагатися бути привабливою для нього.

28
Оффтоп / Клички лошадей
« : Октябрь 21, 2016, 16:56:37  »
Я тоже попробую
Heroic Tale - героическая история/сказка

32
Посмотрела британский мини-сериал Fleabag, рекомендую (название переводят как Дрянь или Пройдоха, это прозвище главной героини).
Начинается как легкая и немного чернушная комедия с юмором 18+, в духе Дедпула, а потом сводится к неожиданно глубокой семейной драме. Главная героиня ворует, пьет, всех обманывает, то и дело заводит себе любовников разной степени странности, у неё есть измученная анорексией сестра-карьеристка и морская свинка, оставшаяся от погибшей подруги, остальные персонажи тоже её вполне стоят.
Есть над чем посмеяться, есть чему сопереживать, вообще очень эмоциональный сериал. Всего 6 серий, я их запоем посмотрела за два вечера.

33
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Октябрь 07, 2016, 09:25:05  »
Золотые слова.

34
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Октябрь 07, 2016, 07:18:21  »
И его тоже устраивало - до вмешательства извне.
Что  здесь"вмешательство извне"? Муж, здесь текст дословно "начитался ваших советов и собрался сделать анализ ДНК моих детей". Если были советы, значит, он просил их или делился сомнениями, правильно? Или попросил совета кто-то другой, а он нашел ситуацию сходной и решил последовать этим советам.
Ничего его не устраивало до "вмешательства". :glare:
Жену не оправдываю, на обмане стоить семью нельзя, но вот как раз недавно насчет советов и тестов попалась недавно мне тоже история:
Цитировать
Женат, есть двое детей. Точнее, все это было.
Просто смотрели тв, как раз тема была про эти днк тесты, ну и жена начала весьма бурно возмущаться, что, дескать, унизительно это, и мол, если любишь, то и доверяешь. Я, естественно, возразил тже возмущённо, а она стала орать на весь дом, что нечего было такую брать и я ещё и "вообще! сам и виноват!".Тут и проклюнулось сомнение, да и дети - рыжая и несколько смуглокожий сын, хотя я и жена бледнокожие и русые. Естественно, пошёл и сделал я этот тест.
Так как я самый везучий человек на земле, жена быстренько все узнала. В итоге: разгромила всю квартиру, забрала детей и уехала черт знает куда, изуродовав стену надписью, что я козел, сволочь параноидальная, и помру в одиночестве. Сегодня позвонила сама, сообщила, что подала на развод, и что сделает все, но ни её, ни детей я никогда не увижу.
Сегодня пришли результаты, оба мои дети.

35
Спасибо, интересное интервью.
Складывается впечатление (не только из интервью, а по общим наблюдениям), что природными методами расчистки в большинстве своем интересуются и занимаются женщины))

36
Оффтоп / Майдан - II ?
« : Сентябрь 29, 2016, 09:48:48  »
Из ФБ, сегодняшнее голосование за увольнение судей, которые судили участников Майдана:
Цитировать
Наводимо вам швидку дещо стилізовану хронологію останніх годин від журналістки "Радіо Свобода" Яни Полянської. Це варто прочитати, щоб розуміти, що взагалі відбувається і як все працює:

- Лише 264 депутати прийшли на позачергове засідання Ради звільняти суддів, які порушили присягу. У секторі Оппоблоку взагалі порожньо.

- Рада почала розгляд звільнення 30 суддів. Є.Соболєв: Участь у репресіях проти Євромайдану брали 300 суддів, де ще майже 270 суддів? Чому звільняємо 30?

- Ще нюанс: процедура передбачає, що судді зараз мають бути у залі ВР, коли голосують по них. Лише якщо раз не з'являться - то лише тоді можна звільняти.

- Суддю Наталію Овчаренко не звільнили! 160 голосів. Від
ОпоБлоку - нуль голосів. Радикальна партія - утримались. Воля Народу - лише пару голосів.

- Розглядають рішення по судді Апеляційного суду Криму Пироженку. Його справа не порішенню щодо Євромайдану. Мутно склали перелік суддів для звільнення.

- Суддю з Криму Пироженка НЕ звільнили. 133 голоса. Претензії до нього: порушення прав підсудності, була справа про оренду нерухомості у 2012 році.

- Левченко: Ми учасники цирку, коли спершу не набирають голоси по сумнівних суддях, щоб зрештою і не проголосувати за звільнення відвертих негідників.

- Парубій: Хочете швидше перейти до розгляну одіозних суддів, то я скорочу час розгляду усіх справ із 6 хв до 2, інтенсивніше розглядатимемо справи.

- Сергія Реву (Одеський суд) не звільнили з 1-ої спроби. 199 голосів. Претензії до нього-порушення суддівської присяги.
Парубій просить переголосувати.

- Олега Ходасевича, суддю із Дніпра, не звільнили. Він розглядав господарські справи, а не мав права на це, наслідок - рейдерство.

- Голосів за звільнення суддів у залі реально немає. Парубій все припрошує усіх зайти, але ж поки все провалюється.

- Веселе у нас суддівство. Наприклад, Лідія Рєпіна ухвалювала рішення про ОСББ, коли сама була головою цього ОСББ)) думаєте, звільнять?))

- ДЛЯ КОНТЕКСТУ: ВІД ЗАВТРА РАДА ВЖЕ НЕ МАЄ ПРАВА ЗВІЛЬНЯТИ СУДДІВ. А СЬОГОДНІ ВСЕ ПОСТАВЛЕНЕ НА РОЗГЛЯД ПРОВАЛЮЄТЬСЯ. ВИСТАВА.

- 11:45 - старт голосувань по звільненню 30 суддів. Голосування будуть підряд, без обговорення. Прям посипляться звільнення, ага...

- Парубій мегаоптиміст, каже: я вірю, що голоси на звільнення суддів будуть. А в їдальні таких аншлаг із бажаючих голосувати, ви би бачили!

- Пташник: постанова про звільнення цих суддів зареєстрована ще у січні. Чому ми за це голосуємо в останній день, коли парламент має на це право?

- Суддя Валерій Швець вже рік не з'являється на роботі, бо перебуває у Росії. Думаєте, звільнять?)

- Парубій: Я щойно говорив із головами фракцій, збираємо усіх,хто є в Києві, я впевнений, голоси будуть!

- Сигнальне голосування: хто не на роботі, коли голосують по звільненню суддів. В залі уже 224 депутати. Для звільнення треба 226 голоси. Ці люди несуть відповідальність за країну.

- От-от почнеться голосування за звільнення цілого списку суддів. Увага! Є 228 людей у залі, треба 226 голосів для звільнення хоч когось.

- Аллу Чалу (тримання під вартою людей за участь у Євромайдані) ЗВІЛЬНИЛИ.

- Голосують! Голоси є! Звільняють депутати суддів!

- Суддя Макуха, тримання під вартою майданівців - НЕ ЗВІЛЬНИЛИ. Переголосують потім.

- Алла Демидовська, тримання під вартою майданівців - НЕ ЗВІЛЬНИЛИ. Переголосовуватимуть

- Анатолій Левченко, штрафи майданівцям - ЗВІЛЬНИЛИ.

Світлану ВОЛКОВУ, яка відпустила беркутівця Садовника, і це посипало справу покарання винних по Євромайдану - ЗВІЛЬНИЛИ

Суддя Валерій Чорнобука, незаконні рішення по Майдану - ЗВІЛЬНИЛИ

Суддя Наталія Сіромашенко - незаконні рішення по Майдану - ЗВІЛЬНИЛИ

Сулля Олена Калініченко - рішення про незаконне тримання під вартою майданівців - ЗВІЛЬНИЛИ
Суддя Ірина Прошутя - адміністративні стягнення по Майдану - ЗВІЛЬНИЛИ

Одіозного суддю Віктор Татькова звільнили

З другої спроби Віталія Марцинкевича (Дніпровський районний суд міста Києва) 222 За - НЕ ЗВІЛЬНИЛИ

Світлану Нікітіну (Приморський районний суд міста Одеси) 209 НЕ ЗВІЛЬНИЛИ

Андрія Макуху (Солом’янський районний суд міста Києва) 216 НЕ ЗВІЛЬНИЛИ/

Яна Полянська ‏@PolianskaRS
Великий блок суддів уже звільнили, є і такі,по яких провалилось по 4 голосування.Дуже мутно:є судді,по яких депутати просто виходять із залу

Аллу Домарацьку Святошинський райсуд Києва НЕ ЗВІЛЬНИЛИ

Суддю Людмилу Бартащук (Апеляційний суд міста Києва) 214 НЕ ЗВІЛЬНИЛИ

Страницы: 1 2 [3] 4 5 ... 60