Вирішила відкрити тему.
Останнім часом дуже переймаюсь питанням синтетичності того лайна, яким харчуємось.
Причому, справа не тільки в мівінах і кокаколах, але й в молоці і тому подібне.
Нараз Піст, але постити я не можу (годую малу).
Втім, все одно зібралась трохи попостити.
Але, попри те, задумалась над філософією нашого харчування.
Імхо, жах. Молоко гидотне, м"ясо недобре, ковбаси - я взагалі мовчу, хліб неякісний, все на консервантах.
Я розумію, що людей мого віку мало тут на форумі, а більшість - молодь і не застали часи більш якісного, обмеженого по яскравості, рекламі і консервантах, корисного харчування.
Хоча, 32 - не бабця ж
.
Але все одно цікаво, чи задумується місцевий нарід, що ж все-таки він їсть.
п.с. один раз мні вдалося переламати карму і ми довго їли всякі каші, ріпки, редьки, сухофрукти і т.п.
дуже добре почувалися.
а потім знову вляпались.
наразі відчуваю, що знову треба ламати таке харчування