Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - muesliP

Страницы: [1]
2
  - найбільш широко використовуваний продукт у нашому діапазоні концентратів. Якщо Ви придбали коня і поки не дуже розумієте, що саме йому потрібно, або якщо Ви втягуєте в тренінг молодого коня, то Pavo Condition буде найоптимальнішим вибором. Даний продукт не містить вівса, а низький вміст білка мінімально навантажує нирки. Додатковий вміст біотину піклується про здоров'я копит і надає шерсті блиск. Підвищений вміст клітковини надає більше енергії, що сприяє процесу травлення їжі і стежить за здоров'ям кишечника.

Характеристика корму:

- не містить овес  та кукурудзу;

- з низьким вмістом білка – мінімально навантажує нирки;

- додатковий вміст біотину для блискучої шерсті та міцних копит;

- повноцінний комплекс вітамінів дозволяє дотримуватися денного раціону.

6
Збалансований корм, який запарюється теплою водою. Дуже добре підходить вибагливим коням, спортивним коням в періоди стартів, а так же старим коням з проблемами зубів, можна використовувати для швидкого відновлення після надмірних навантажень, хвороб або ж просто для смакового розмаїття в меню вашого коня .
Характеристика корму:

- повноцінний збалансований корм легкого приготування;

- збагачений вітамінами;

- висока концентрація насіння льону та вітамін С;

- наявність висівок

– нормалізують перетравлення їжі та знижують ризик виникнення виразки шлунку та кишечних колік.


7
 это вкусные и полезные мюсли с высоким содержанием клетчатки, которые были специально разработаны для лошадей и пони хобби-класса, а так же для лошадей, несущих лёгкую спортивную нагрузку. К тому же мы рекомендуем этот корм лошадям и пони, предрасположенным к ламиниту, или лошадям, которые начинают чрезмерно потеть вследствие кормления цельным овсом.

Страницы: [1]