рецепчик сельдерейного супчика......
Ну так як я відчуваю відповідальність за те, що сватала мультиварку і маю час поки не купила коника, напишу і цей рецепт
На прог рамі "Випічка" обсмажуємо до золотистого кольору одну цибульку і потерту морковку.
Добавляємо корінь селери (я нарізаю на дрібні кубики), порізані помідорки (два штУка), порізаний червоний перець болгарський, півкачанчика нашаткованої капусти, ще одну моркву кубиками, спеції.
Заливаємо гарячою водою, щоб був напівгустий - в середньому суп булькає півгодини, виключаю і даю настоятися 15 хвилин.
Можете довше варити - просто я люблю, коли капуста чуть хруска.
Добавляю порізану зелень - пучок петрушки, пучок зеленої цибульки і укропа, суп має бути зеленющий просто.
Спочатку неприємно їсти, потім привикаєш. Загризаю часником
І дуже тішуся коли бачу як кілограми тікають і в тілі з"являється якась легкість!
Я їла тільки цей суп і овочеві салати - за тиждень п"ять кілограм як не було
Ну і після сьомої вечора рот закривала...
Це при тому, що коли на сім"ю готувала їсти, то пробувала різноманітні страви.
Суп досить ситний, немає неприємного відчуття голоду як при іншій дієті.
Так що пробуйте