Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Dika

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 87
13
Неконное / Авто из Европы
« : Апрель 08, 2017, 07:53:28  »
Повторюсь, ездить законно не расстамаживая авто можно сроком ДО 5 ЛЕТ!!!!

14
Неконное / Авто из Европы
« : Апрель 08, 2017, 07:47:27  »
Ребятки, наш водитель сейчас находится на территории Литвы и с радостью подберет для Вас автомобиль!

15
Неконное / АПБТ ищет невесту
« : Апрель 08, 2017, 07:46:27  »
Ждем Ваших предложений  ;)

16
Неконное / АПБТ ищет невесту
« : Март 13, 2017, 10:09:42  »
Мальчик ждет чудесных дам  ;)

17
Неконное / Авто из Европы
« : Март 13, 2017, 10:08:28  »
Дорогие мои!
На Украину приехала чудесная BMW 525 E39 2.5 D, она ждет своего владельца!
Цена приятно радует! Машинка в чудесном состоянии!
Подробности можно узнать по указанному номеру: 067-316-72-82


https://www.olx.ua/obyavlenie/prodaetsya-avtomobil-bmw-525-e39-2-5-d-IDqpxG4.html

19
Общий раздел / 50 лошадей на мясо
« : Январь 19, 2017, 09:43:04  »
Спасибо, нам она тоже очень нравится, очень контактная лошадь лизуха и мазуха) :max:
А такой мы ее забрали, обнять и плакать!




Тася это вообще находка. Ну ооооочень контактная лошадь!!! И в работе и в общении. Помню её заездку, всё длилось не больше получаса :hehe:
Честно говоря, Ира, завидую белой завистью, что у тебя такая девка! Пусть только радость приносит тебе;)

20
Ищу работу (архив) / Ищу работу
« : Январь 16, 2017, 18:22:41  »
Актуально только в Киеве

21
Ой, а чего это Яна решила малого продать?

22
Неконное / Авто из Европы
« : Январь 09, 2017, 19:05:20  »
ПАМЯТКА ДЛЯ ВОДИТЕЛЯ
«Зачекайте – ми перевіримо авто по базі»
 
1.Сотрудники МВД не имеют доступа к таможенной базе. Их попытки что либо проверить в сфере таможни – будут трактоваться, как превышение служебных полномочий, подпадающее под ст.365 У.К.
2.Сотрудникам таможни запрещено передавать информацию, хранящуюся в их базе другим лицам, в том числе и другим государственным органам (ст. 11 Таможенного кодекса Украины).
3.Нахождение сотрудников таможни на внутренней территории Украины с целью «проверок» ввезенных и нерастаможенных авто не законно. Внутренние приказы таможни такого рода мы считаем не законными, т.к. они противоречат ТКУ. Выдержки из ТКУ:
ст. 346 Підстави та порядок проведення митними органами документальних виїзних перевірок.
Данная статья выделяет «плановые выездные проверки» и «внеплановые выездные проверки».
Плановая проверка – должна быть прописана в квартальном плане-графике проверок таможенного органа и проводится по месту регистрации проверяемого предприятия. При этом обязательно – письменное уведомление руководителя предприятия за 10 дней до проверки. Такого рода проверки исключены, т.к. проверяются только предприятия, а не физ. лица.
Внеплановая проверка – не значится в квартальных планах. Основания:
1) Центральным органом исполнительной власти выявлены несоответствия в материалах плановой проверки и назначается внеплановая;
2) наличие фактов, свидетельствующих о нарушении таможенного законодательства ПРЕДПРИЯТИЕМ и не предоставление информации на письменный запрос по этому поводу на протяжении 10ти дней;
3) не в срок поданная декларация;
4) открыта процедура закрытия предприятия; 5) жалоба предприятия на результаты плановой проверки.
 
ВСЕ основания для выездных проверок касаются только юридических лиц. Нет законных оснований для выезда сотрудников таможни с целью проверить физическое лицо. Следовательно – нахождение сотрудника таможни на дорогах Украины ЗАПРЕЩЕНО. Употребление сотрудником таможни в Вашем отношении термина «проверка» - так же может быть квалифицировано по ст.365 У.К. (превышение власти и служебных полномочий).

23
Неконное / АПБТ ищет невесту
« : Январь 09, 2017, 18:51:14  »
 ;)

24
Неконное / Авто из Европы
« : Декабрь 28, 2016, 06:39:28  »
Чи існують законні підстави для вилучення авто з європейською реєстрацією?
27.10.2016
В інтернеті з’явилось дуже багато інформації, що транспортні засоби європейської реєстрації будуть конфісковувати або забирати на штрафмайданчики.
Нормативне врегулювання даного питання лежить в площині статті 265-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та статті 511 Митного кодексу України.
Стаття 265 Кодексу України про адміністративні правопорушення визначає, що у разі наявності підстав вважати, що водієм вчинено порушення, передбачені частинами першою, другою, третьою, четвертою, шостою і сьомою статті 121, частиною третьою статті 122 (в частині порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху), статтями 122-5, 124, 126, частинами першою, другою, третьою і четвертою статті 130, статтями 132-1, 206-1 цього Кодексу, працівник уповноваженого підрозділу, що забезпечує безпеку дорожнього руху, тимчасово затримує транспортний засіб шляхом блокування або доставляє його для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку, що дозволяється виключно у випадку, якщо розміщення затриманого транспортного засобу суттєво перешкоджає дорожньому руху (якщо розміщення затриманого транспортного засобу суттєво перешкоджає дорожньому руху), в тому числі за допомогою спеціального автомобіля — евакуатора. Про тимчасове затримання робиться відповідний запис у протоколі про адміністративне правопорушення.
Стаття 121 – порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами.
Стаття 122 – перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху.
Стаття 122-5 – порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.
Стаття 124 – порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна.
Стаття 126 – керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки.
Стаття 130 – керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.
Стаття 132-1 – порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами.
Стаття 206-1 – незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України.
В свою чергу частиною 2 статті 511 Митного кодексу України передбачено, що у разі виявлення порушень митних правил, передбачених статтями 471-473, 476, 482-484 цього Кодексу, вилучення товарів, транспортних засобів комерційного призначення, які підлягають конфіскації відповідно до цих статей, а також відповідних документів є обов’язковим.
Стаття 471 – порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю.
Стаття 472 — недекларування товарів, транспортних засобів комерційного призначення.
Стаття 473 – пересилання через митний кордон України у міжнародних поштових та експрес-відправленнях товарів, заборонених до такого пересилання
Стаття 476 – переміщення товарів через митний кордон України з порушенням прав інтелектуальної власності.
Стаття 482 – переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України поза митним контролем.
Стаття 483 – переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.
Стаття 484 – зберігання, перевезення чи придбання товарів, транспортних засобів комерційного призначення, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю.
Здійснивши системний аналіз зазначених норм КУпАП та Митного кодексу України можна прийти до висновку, що повноваження у службових осіб Національної поліції України та посадових осіб митниці тимчасово вилучати (затримувати) транспортні засоби лише з тих підстав, що автомобіль знаходиться на європейській реєстрації та ймовірно порушив митний режим тимчасове ввезення або митний режим транзит – відсутні.

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 87