Автор Тема: Поправки и нововведения в правилах FEI по троеборью  (Прочитано 14460 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Timbuktu

  • Гость
В текущем году вступает в силу новая редакция правил по троеборью. Наблюдаются как второстепенные, так и весьма существенные изменения, краткий обзор которых и предлагается вашему вниманию.

https://uahorses.com/articles/view/popravki-i-novovvedeniya-v-pravilah-fei-po-troeboryu


Timbuktu

  • Гость
В доповнення до попередньої інформації.
Зміна до правил FEI, що стосується автоматичного нарахування 21-го штрафного очка за руйнування перешкоди зі зламними кріпленнями, викликала гучний резонанс, бо здатна дуже сильно (і не в позитивному ключі) вплинути на подальший розвиток спорту.

ERA (Event Riders Association, міжнародна асоціація, що об'єднує вершників-триборців) наполегливою роботою досягла того, що 10 березня відбудеться позачергове засідання спеціального комітету FEI, де ще раз буде обговорюватись доцільність такої зміни у правилах.

ERA закликає всіх небайдужих вершників підписати петицію проти цього нововведення у правилах. Підписати її треба ДО 10 березня, щоб результатами можна було оперувати на засіданні комітету. На жаль, підписати петицію можуть тільки вершники, зареєстровані в FEI (в анкеті треба вказати свій персональний членський номер).

Якщо (ну, а раптом? :)) у нас тут є спортсмени-міжнародники, не пошкодуйте 5 хвилин часу на благо свого спорту. Детальна інформація і сама електронна форма петиції тут:  http://eventingriders.com/2015/03/frangible-pin-rule-changed-by-fei/ . Поля для заповнення включають тільки ім'я, ел. пошту, членський номер FEI і віконце для коментаря, де достатньо вказати "I agree with ERA – No Automatic 21 Penalty" (тобто, "Я погоджуюся з позицією ERA і виступаю проти автоматичного нарахування 21 шт.о.").