Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Kat

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 323
13
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Октябрь 07, 2016, 15:12:23  »
Читаю:
Цитировать
Просто смотрели тв, как раз тема была про эти днк тесты
Не було "Жінка не ночувала вдома", не було "Почала затримуватися на роботі", не було "Знайшов компрометуючі фото", не було "Закривалась увечері в ванній і з кимось розмовляла по телефону". Так само не було "Подвзонив хтось і сказав, що в моєї жінки був роман". Мужик просто подивився сюжет по телевізору - а жінка повинна виправдовуватися?
Цитировать
Или это что-то запредельное?
Для мене - так. Чому невинна жінка повинна виправдовуватися за те, що чоловік сам собі на рівному місці придумав? Не довіряєш, не потрібна жінка та діти - до побачення, ніхто нікого ланцюгами не тримає.

14
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Октябрь 07, 2016, 14:54:08  »
Тобто для тебе нормально подивитися телевізор, потім подивитися на свою дитину і подумати - щось занадто смуглявий? Певно, не моє?  :8):

І яким чином жінка мала розвіювати підозри? Мити ноги, пити юшку?

15
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Октябрь 07, 2016, 14:20:53  »
Я взагалі собі не уявляю, як можна подумати, що дитина - не твоя, тому і питаю у чоловіків, як в них це працює.

16
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Октябрь 07, 2016, 13:49:05  »
Окей, будемо ввжати, що в цій родині і раніше не все було гаразд. І це стало просто останньою краплею на шляху до  розлучення.
Бо з цим тестом теж мені не цілком вкладається у голові.

 Тому питання до представників чоловічої статі: чи можете ви ні з того ні з сього подумати, що дитина - не ваша? Без жодних сумнівних історій, а прочитавши "достовірну" статистику чи подивишись відповідний сюжет по телевізору?

17
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Октябрь 07, 2016, 13:08:26  »
Цитировать
А потом есть время подумать.
Я подумаю, пригадаю всі  подробиці та розізлюся ще більше. І це буде зважене рішення  h:DD

Но вот подавать на развод и таки разводиться - это уже решение.
От як раз пусті погрози та шантаж я не визнаю. Або не погрожуй, або роби те, чим погрожуєш. Для мене подібна ситуація могла би стати точкою неповернення :unsure:

18
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Октябрь 07, 2016, 12:57:20  »
По-моему, неадекватная реакция совершенно.
Ти просто не розумієш, що таке холеричний темперамент. Коли щось справді хвиляює - реакція буде моментальною і дуже сильною. Людям з іншим темпераментом може навіть здаватися неадекватною. А я цю жіночку чудово розумію :yes: бо /така сама h:blush Якщо для тебе щось дуже важливе, а тебе не розуміють/ не хочуть чи не можуть почути - це викликає ще більший зашквал емоцій. На піку яких, звичайно, не  завжди можеш чітко/влучно висловити свої думки.

От уяви, що для тебе певні принципи дуже важливі. Ти на 100% дотримуєшся цього принципу і вважаєш, що інші також.  При обговоренні цієї теми через її важливість для тебе емоції будуть на високому рівні вже з самого початку. І раптом тебе звинуіваючуть у тому, що для тебеє абсолютно неприйнятне і принципове. І це НЕСПРАВЕДЛИВО! Тоді емоції сягають такого рівня, що сльози на очах, голос зривається, трясуться руки, ну і розбити щось теж можна :yes:

Якби я зустрілася із такою несправедливістю, та ще й зі сторони близької люди, я би точно не змогла забути/вибачити. Може,  для чоловіка результати тесту що то його діти - це можливість повернутися до статус кво, але для жінки - не завжди. Для чоловіка факт зради був  неприйнятним, для цієї жінки факт недовіри та сумнівів у її порядності є неприйнятним. Чоловіки не хочуть жити із зрадницями та виховувати чужих дітей - їхнє право. Ця жінка не хоче жити з чоловіком, який невідомо що про неї здатний подумати.  Я розумію і таку реакцію, і цей вчинок. Не довіряєте одне одному - не має сенсу жити разом.

19
Оффтоп / Оккупированный Крым
« : Октябрь 01, 2016, 15:17:51  »
Нас у 10 класі нова вчителька російської мови і літератури (пані вже пенсійного віку) почала називати на Ви. Спочатку це викликало істеричний регіт, потім звикли, і зявилась певна самоповага та відчуття дорослості.

20
Юмористический уголок / Посмеёмся? :)
« : Август 29, 2016, 13:07:40  »
Невже дівчат знову вдягають у ці жахливі сукні?  :unsure:

21
Оффтоп / Обговорюємо систему освіти.
« : Август 26, 2016, 07:21:51  »
с 1994 года работает с элементами Монтессори
Які конкретно елементи?
Взагалі мене трохи дивує тотальне використання цього прізвища. Варто пам`ятати, що Марія Монтесорі працювала з розумово відсталими дітьми, і її методи (зокрема спеціально підготовлене середовище) розроблялися у першу чергу саме для таких діток. Потім її методику пробували застосовувати також для звичайних діток, але широкого розповсюдження це не знайшло, мода на це швидко пройшла. А в нас, складається таке враження, усі нові центри, школи, гуртки "застосовують методику Монтесорі", однак пояснити, у чому саме вона полягає, не можуть.
 

22
Стырено в сети
У друга был день рождения. Сидели в баре, выпивали. В определенный момент к нам «присоседилась» компания барышень, лет эдак от 17 до 25. Слово за слово, коктейль за коктейлем. Одна из них томно шепчет мне на ухо:
- Знаешь, что-то тут прохладно. А на мне еще и трусиков нет, представляешь?
А я пьянющий уже, много ли надо. Говорю:
- Ну, может, ко мне рванем? Что-нибудь придумаем с твоей бедой.
В общем, по ее инициативе взяли бутыль мартини, да поехали до меня.
Приезжаем, звоню в дверь. Открывает жена. Я ей:
- Солнышко, тут у ребенка с одежкой проблема, выдели ей трусы какие-нибудь, застудит все нахер.
И ржу стою.
Утром таких пропи**онов получил за плохие шутки! Правда, потом жена сказала, что сама еле сдерживалась, чтобы не ржать. Уж очень выражение лица барышни в тот момент было неотдупляющее.

23
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Июль 09, 2016, 08:45:15  »
Ну в траспорте лапали - это понятно. Я к этому спокойно отношусь. Отодвигаюсь и жалею беднягу.
Замість того, щоби йти до психологів, психіатрів, сексопатологів та вирішувати свої проблеми/лікуватися люди з психічними/сексуальними розладами лапають маленьких дівчат/хлопчиків у транспорті, наносячи їм психологічну травму.
ІМХО лапати інших у транспорті - це суспільна проблема. Вважати таке лапання нормальним - це теж суспільна проблема. Шкодувати "бідолаг", які вирішують свої проблеми коштом інших, і не  шкодувати тих, за рахунок яких "бідолаги" вирішують свої психологічні та сексуальні проблеми -  нездорова ситуація у суспільстві.

24
Конная география / Лошади во Львове
« : Июнь 20, 2016, 16:12:53  »
Уточнена програма змагань:

25.06.2016 року

МАРШРУТ №1:
-   50-60 см - діти до 15 років; коні 4-5 років, які раніше не приймали участі у змаганнях.

МАРШРУТ №2:
-   80 см - аматори; відкритий клас.

МАРШРУТ №3:
-   90 см - відкритий клас.

МАРШРУТ №4:
-   100 см - відкритий клас.

26.06.2016 року

МАРШРУТ №5:
-   60-70 см - діти до 15 років; коні 4-5 років, які раніше не приймали участі у змаганнях.

МАРШРУТ №6:
-   85 см - аматори; відкритий клас.

МАРШРУТ №7:
-   95 см - аматори; відкритий клас.

МАРШРУТ №8:
-    110 см - відкритий клас.

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 323