Наши проекты > Галерея-фотоконкурс

Что будем делать с фотоконкурсом?

(1/6) > >>

Invisible:
По поводу нашего фотоконкурса, который длится уже больше чем полтора года, мы пришли к неутешительным выводам :(
В последнее время более популярным среди пользователей он не становится, участники часто бывают им недовольны. А в то же время его проведения требует немало времени и денег ежемесячно раздавать призы.
Так что в таком виде фотоконкурс проводился в июле последний раз (так что не забывайте голосовать в соответствующей теме)

С другой стороны, раз мы уж конный портал, то нам однозначно нужна пользовательская фотогалерея, и фотоконкурсы тоже не помешают. Так что вопрос ко всем, в какой форме вы хотите пользовательскую галерею у нас на сайте видеть?

Если ничего не надумаем, то, возможно, оставим такую же систему, как и сейчас, только победителей будем определять ежеквартально. А возможно и совсем свернём. Не знаю, подумаем. 

ada:
а мне очень нравится ваш фотоконкурс!вот только заходить в галерею не всегда охота(лень матушка),а что если предварительно обьявлять о конкурсе и допускать к участию одну фотографию каждого пользователя,а там отсеивать по голосованию? а призы конечно вам дорого обходятся можно заменить их допустим:  кто занял призовое место получает какую-нибудь крутую рамку(светящуюся и т.д.) на свою аватарку!?

Сергій:
Спробую запропонувати таку модель : можливо відійти саме від фотоконкурсу, хай це буде конкурс творчий, туди можна буде і малюнки розміщати і фото, бо дійсно от є дівчата, що стільки праці докладають і так гарно малюють, але не можуть за це отримати заслуженої нагороди ! Тут я не бачу особливих протиріч, буде гарне фото - значить виграє воно, а краще малюнок - то так тому і бути ! Важливо що люди працювали ! )
Ну і можливо дійсно зробити сам конкурс в декілька етапів : може на протязі кварталу провести попередньо декілька відборів, а потім найкращі роботи вже за підсумками цих конкурсів визначити переможців в остаточному голосуванні. І призи розділити на 1, 2, 3 місця. 1 - основний приз, а потім заохочувальні призи, так будуть інші учасники стимулюватись !

Garmata:
Надо просто отменить стоящие призы, а выдавать всем розеточки -) И сразу воссияет справедливость.

Сергій:
В принципі в словах Garmata криється майже самий важливий аспект питання щодо конкурсу, бо справа в тому що ніяк не вдається при гарних призах досягти незалежності в голосуванні. Якшо брати інші конкурси, чи то в якихось виданнях чи просто фотоконкурси серед фотографів, то там немає такої ситуації що всі один з одним товаришують, або в більшості випадків існує незалежне жюрі ! У нашому випадку незалежне жюрі створити неможливо і на додачу кожен з учасників має підтримку чи своїх знайомих, чи тих з ким є особисті симпатії... тобто виникає ситуація, коли більше не саме фото оцінюється, а впливає фактор "свій за свого"... Вважаю через це конкурс з часом втратив і свою гостроту, коли є інтрига і є бажання поборотися за перемогу, ну і звісно втратив з цим і цікавість !...
Оце мої такі спостереження і, загостривши тему, мені хочеться шоб знайшовся якийсь вихід, бо дійсно ж глухий кут вийшов... Можливо я на себе багато і взяв, та і насправді і сам не знаю як це все правильно вирішити, але точно знаю що треба це обговорювати !
З повагою до всіх і найкращими намірами.....

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

Перейти к полной версии