Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Скажений_Равлик

Страницы: [1] 2 3 ... 226
1
Ветеринария / Прошу удалить тему
« : Февраль 20, 2017, 12:58:15  »
Тема закрита за проханням автора. Теми, де є відповіді інших користувачів, не видаляються, а закриваються. Автор отримує попередження за редагування своїх повідомлень після відповіді на них. За подальші порушення правил будуть застосовані адміністративні санкції.

2
Архив / Ой, а что это с форумом? :)
« : Декабрь 09, 2016, 15:32:13  »
Ей, офтоп пішов! З кричалками - в темп.  :madgirl:

3
Щоденник закритий, так як автор щоденнику забанений на постійній основі.

4
Архив / Ой, а что это с форумом? :)
« : Декабрь 09, 2016, 11:11:08  »
Народ, хто тут головний уже? Напишіть мені в ЛС, а то ця повна таємниця мене трішечки напрягає. Хто завідує технічними питаннями?

6
Пошук по користувачах налаштований так, що при введенні старого ніку відображається користувач з новим. Тому перевіряти, чи не змінено нік, можна за допомогою пошуку. Звісно, це не дуже зручно, але хоч дає можливість зрозуміти, як зараз виглядає недобропорядний користувач. )

7
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, по какой причине удалилась моя тема о предложении постоя? Она временно не обновлялась, потому что пока неактуальна, но в ближайшем будущем вновь должна была подниматься (скоро освобождается денник). Это же не амуниция, которая продалась, и всё.

Upd: По ссылке её нахожу, но на почту пришло уведомление об удалении темы с форума.

Дайте посилання на тему, я перевірю, що з нею сталось.

8
Оффтоп / Книжки, які ми читаємо
« : Ноябрь 03, 2016, 14:26:35  »
А хто вже читав нового Поттера? Мене сам факт того, що треба читати п"єсу, в ступор вганяє. Я Гамлета ледве осилила по шкільній програмі. :sarcastic:

9
Это очень легко лечится. Объявления о продаже, в которых не указана цена , удаляются модератором))) Либо " инициативная группа форумчан" интересуется товаром и помогает застенчивому продавцу справиться со своей фобией, обозначив цену в теме  ;)
Модератори не можуть видаляти такі повідомлення, це було би негуманно. Кожен має право сам вирішувати, хоче він витрачати час на очікування ціни чи купить у того, хто її вже вказав. Та і принцип договірної ціни ніхто не забороняв. Наприклад, повідомлення продажу коней майже всі безцінні - торгівля іде уже при особистому спілкуванні. :)

10
Конференц-зал - це місце для обговорення, тому тут заборонені беззмістовні повідомлення (наприклад такі, що складаються з одних смайлів).

12
Архив / Ой, а что это с форумом? :)
« : Октябрь 21, 2016, 13:27:43  »
Для тих, у кого не відкривається форум і видає помилку ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED Стикнулась з цим сьогодні, при підключенні до інтернету через кабель теж не відкривається портал. Мені допомогла ось ця інструкція: https://otvet.mail.ru/question/78547382 Багато букв, але основне - це:

Цитировать
Поэтому идем в Панель управления\Сеть и Интернет\Центр управления сетями и общим доступом\ — нажимаем Беспроводное сетевое соединение (Имя соединения) - в появившемся окне нажимаем кнопку Свойства - далее во вкладке Сеть выбираем пункт с галочкой Протокол Интернета версии 4 (TCP/IPv4) и нажимаем Свойства.
 
Далее в появившемся окне во вкладке Общие есть пункт Использовать Следующие DNS-адреса — ставим там галочку (если не стоит и нет ни каких записей) и в Предпочитаемый DNS-сервер прописываем 8.8.8.8. Ставим галочку Подтвердить параметры при выходе и нажимаем ОК, потом Закрыть и Закрыть, если нужно то перезагружаем компьютер.

Страницы: [1] 2 3 ... 226