Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Темы - Жидобандерівка

Страницы: [1]
1
Панове, ось на фото проблеми з копитами. Будь-ласка, прокоментуйте. Чим це могло бути викликано? Виникла ідея, що це результат ковки. Як на мене, не схоже, але я не розбираюся в темі.





2
Конференц-зал / Про систему Пата Парелі
« : Октябрь 10, 2016, 10:41:27  »
Нова стаття на порталі. Система, спеціалізації, рівні майстерності.
А трохи згодом і інтерв'ю з інструктором.
Можна тут підготувати питання.
Зауваження, звісно, заохочуються.
І пропозиції співпраці - теж.

https://uahorses.com/articles/view/pro-sistemu-pata-parel%D1%96-2

3
На порталі з'явилася нова стаття - інтерв'ю з польским ковалем.

https://uahorses.com/articles/view/a-yak-v-polsch%D1%96---%D1%96ntervyu-z-polskim-kovalem-yolantoyu-lesnevskoyu

Тут можна написати свої питання і зауваження, в наступній статті ми їх розглянемо.

4
Архив / Нове на порталі
« : Сентябрь 21, 2016, 13:01:15  »
УПД: завжди відкрита до пропозицій щодо порталу. Свої зауваження і ідеї прошу писати тут або надсилати мені в приват. Або в фісбук. Сміятися не буду, критикувати теж. Або реалізуємо, або запишемо на майбутнє.

У зв'язку з проникненням жидомасонів, тобто мене, в редактори сайту, проводиться опитування.

Пишіть, яку інформацію хочете бачити на порталі.

Поділіться своїми улюбленими сайтами і сторінками в фейсбуці.

В тому числі іномовними.

Зараз ми домовляємося з різними авторами для отримання дозволів на переклад і публікацію. Від Клінтона Андерсона вже є. Найближчим часом інтерв'ю з інструктором Парелі, а що буде потім - вирішить опитування.


5
Пропонують нам тут зробити гдрогелевий ґрунт. Мовляв, додати просто до піску цей гідрогель, схожий, як для квітів використовують.

Протестували його з піском на замерзання-розмерзання, утримування води - непогана річ, але хотілося б відгуки живих людей. Хтось чув про таку хріновіну?

6
Панове українські ветлікарі!

Схоже, що в Польщі без вас не обійтися.

Кінь почав трохи шкутильгати під вершником на рисі, з'явилася невелика пухлина на путовому суглобі ззаду. Без вершника на волі скакав як справжній, але під вершником трохи показував, що болить. Викликали лікаря, після УЗД і ренгену той сказав, що ушкоджено сухожилля, зробив ін'єкцію в суглоб.

Протягом тижня у коня збільшилася пухлина, шкутильгати почав більше, тепер вже й на корді. Приїхав ще один ветлікар, сказав, що попередник не помітив ще одного ушкодження, і призначив охолоджувальну глину на три дні, потім втирки охолоджувально-розігрівні, як через місяць не допоможе - операція tenoskopia pochewki ścięgnowej z przecięciem więzadła pierścieniowego (не можу перекласти, що це).

Десь протягом двох тижнів пухлина зменшилася, на волі кінь продовжує носитися (цілий день в левадах), на корді трохи шкутильгає. Вже минуло близька місяця, ситуація не змінилася.

В симуляції прошу не підозрювати, кінь дуже скучає за роботою і кличе людей з левади, страшенно ображається, коли беруть в роботу когось іншого, намагається вибігти з ним з пасовиська.

Будь-ласка, прокоментуйте знімки і призначення. Операцію робити не хотілося б.



























7
Панове! Може, у когось є відео зі змагань з цим конем? Кримський, тренером був Коновалов, хто на ньому стрибав - не пам'ятаю. Не Хаваджа. Виступи були до війни, 2012-2013.
Дякую.

Страницы: [1]