Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Жидобандерівка

Страницы: [1] 2 3 ... 31
1
Конференц-зал / Кормление лошади
« : Ноябрь 24, 2016, 16:15:46  »
Про таке треба розмовляти з власником стайні. Доречі, якщо кінь не гуляє в леваді - нормального розвитку не чекайте. Насправді у нас в Україні мало де є нормальні умови утримання, тому нормою вважається "як в усіх". І саме тому у нас нормою є такі проблеми поведінки і здоров'я, про які в цивілізованому світі й не чули. Але це вже офтоп, модератори, зупиніть мене, бо я зараз як розійдуся і всю ніч буду вумнічати.

2
Конференц-зал / Кормление лошади
« : Ноябрь 24, 2016, 16:02:01  »
Тоді кінь спочатку стане нервовим і досить скоро отримає проблеми зі шлунком, потім - з зубами. Про загальний розвиток я мовчу. Сіно не можна замінити нічим. Це як годувати дитину цукерками і печівом замість нормальної їжі. Як тимчасова допомога - бурячні вичавки з меласою, але це не вихід, а додаток до сіна, коли кінь не може нормально їсти (наприклад, старий або болять зуби).

3
Конференц-зал / Кормление лошади
« : Ноябрь 24, 2016, 15:53:56  »
Є спеціальні мюслі для молодих, але це лише додаткова опція. Головне - сіно і постійний вільний рух з іншими кіньми.

4
Конференц-зал / Кормление лошади
« : Ноябрь 24, 2016, 15:52:33  »
Рахуємо так: з такими навантаженнями в день кінь має отримати приблизно 2% від своєї ваги. З цих двох відсотків мінімум 70% - сіно. Максимум 30% - концентрати. Сіно взагалі можна не рахувати - давати скільки з'їсть. В принципі неважливо, чим ви будете його підтримувати, якщо у нього буде цілодобовий доступ до якісного сіна - проблем не буде (за умови відсутності проблем з зубами і шлунком).

5
Конференц-зал / Кормление лошади
« : Ноябрь 24, 2016, 15:35:25  »
Скільки кілограмів сіна отримує кінь? Чотири кілограма вівса - це дуже багато. Які навантаження?

6
в мене теж ніде нема російської. після переїзду до Польщі додалася польська і довелося відмовитися від однієї мови, бо чотири на одному гаджеті вже занадто. для спілкування з росіянами використовую конструкції ьі, 'ь та є. здогадуються )

7
так церква виключно для бізнесу й потрібна, як же ж без цього.
доречі, у католіків так само. у поляків ще гірше.

8
А з цією темою про допомогу тобі щось від мене потрібно? Одразу кажи. Й по аптечці пропоную якийсь матеріал додатково зробити. Бо що робити - буде в роликах, а ліки під це теж мають бути на стайні.

9
Ви можете це зробити самостійно.

І - просто для інформації - те, що Стефко каже про Василя, характеризує не Василя, а Стефка.

10
Це традиційне питання для цього форуму. Є варіант відповіді, який закінчується баном.

12
А мені подобається цей стиль. Хтось мусить розводити срачі, вважати всіх мудаками і ставити діагнози по аватарках. Остання хвиля банів зробила форум досить нудним місцем.

Щоб два рази не вставати: Arhara, якщо не важко, напишіть будь-ласка, чий Крим?

Страницы: [1] 2 3 ... 31