Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Темы - Таn-iln

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 8
13
Нужен мерин (или спокойный жеребец) до 10 лет.
Здоровый. Высокий (170 см. и выше)
Гнедой/караковый/вороной
СПОКОЙНЫЙ
Желательно расположение не дальше 100 км от Киева
Стоимость до 10 000 дол.

14
Ищем тренера по выездке для проведения тренировки одного человека  3 раза в неделю
Киев.
Предложения и резюме высылать на почту tan_iln@ukr.net

15
Для информации:
В этом году аттестация жеребцов-производителей  верховых пород для использования в украинской верховой породе будет проходить 21-22 ноября в Николаеве на базе "Південьплемконецентр".

16
Нашла в Инете вот такую устаревшую новость, которая натолкнула на мысль, что Конярство уже давно коневодством не занимается....

21 травня 2012

ДП «Конярство України» 11 травня уклало низку угод з ТОВ «Агрофармахім» на придбання мінеральних добрив, агрохімічної продукції, насіння соняшнику на загальну суму 11,20 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Всі торги проведено за неконкурентною процедурою «в одного учасника», оскільки закупівлі проведено через Запорізьку товарну біржу. Товари призначено для поставки «Дніпропетровському кінному заводу №65», який в серпні 2011 року було приєднано до ДП «Конярство України».
«Вивчення ринку регіону свідчить про наявність пропозицій на реалізацію добрив мінеральних хімічних, посадкових культур в основному за готівковий розрахунок, дрібними партіями та за попередньою оплатою. Враховуючи позитивний досвід співпраці за Договором про спільний обробіток зомельної  ділянки з ТОВ «Агрофармахім», значні високі результати  при отриманні врожаю після використання мінеральних добрив, відсутність коштів (до нового врожаю) на закупівлю, що унеможливлює закупівлю на умовах попередньої оплати […] було прийнято рішення про закупівлю на Запорізькій товарній біржі шляхом застосування процедури закупівлі у одного учасника», – йдеться в обґрунтуванні.
Вартість окремих товарних позицій в конкурсній документації не повідомляється.
Власником ТОВ «Агрофармахім» є бізнесмен Андрій Мілованов, власник кількох птахофабрик та комбікормових заводів, відомий як керівник Дніпропетровської федерації кінного спорту, видавець журналу «Коні України».
Державне підприємство «Конярство України» було створене в 2010 році, до нього ввійшли 12 кінних заводів, два іподроми, три племоб’єднання. Ці підприємства мають значні площі не розпайованої землі сільськогосподарського призначення. Генеральним партнером «Конярства України» стала фірма «Агрофарм», яка за свої інвестиції має 80% частку в угодах про спільну обробку землі з держпідприємством.

http://nashigroshi.org/2012/05/21/konyarstvo-ukrajiny-ne-znajshlo-v-ukrajini-dobryv-ni-v-koho-okrim-ulyublenoho-partnera/

17
В Нидерландах проходит ежегодное лицензирование жеребцов союза KWPN.
Кому интересно, всех жеребцов можно посмотреть по ссылке
http://www.kwpn.tv/hengstenkeuring/chk13/
Сегодня  в 16-30 стартует аукцион. Онлайн тоже можно поучаствовать.
Желающие - дерзайте h:hi:

18
Представляем оборудование для конюшни из Европы - от поилок до водилок.

Беговая дорожка:



Стандартная модель - с одним входным трапом.
Можно укомплектовать гидравлической коректировкой высоты (угол подъёма -10 градусов)
Длина -3м 80см
Ширина -1м 10см
Ширина дорожки - 80см.
Толщина дорожки(чрезвычайно устойчивая,резиновая) - 15мм.
инфракрасный сенсор (автоматический предохранитель)
автоматическая смазка
Компьюторный блок управления с различными функциями для программирования.
380 вольт
5.5 KW
скорость 16,5 км/ч
вес 1500кг.

19
Завтра, 05-06 декабря в Броварах (ул. Кутузова - Школа повышения квалификации специалистов) состоится семинар по коневодству. Начало в 10 -00.
Будет выступать 13 специалистов отрасли.
Семинар БЕСПЛАТНЫЙ.  ;)

20


27 октября  состоялся финальный показ жеребцов KWPN, которые прошли тест под седлом. Всего было представлено 11 жеребцов - 3 выездковых и 8 кунркурных были лицензированы для племенного использования в породе.

Финальный показ жеребцов можно посмотреть по ссылке


http://content.streamone.nl/og/jDn2bX/uWzbfkIgAf/1351843141

21
Нашла в Инете вот такую интересную статью про приют про лошадей
http://kriminal.tv/news/Pod-Odessoy-volonteryi-organizovali-priyut-dlya-loshadey-.html

Кто-то знает подробности и детали, как работает этот приют?

22
У кого есть информация по этим соревнованиям? Надо срочно Положение.

23
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

7 вересня 2012   № 552

Про проведення в 2012 році  атестації жеребців-плідників  для племінного використання


Відповідно до статті 10 Закону України “Про племінну справу у тваринництві”, Положення про порядок проведення атестації та допуску до відтворення плідників для племінного використання, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики України від 20 грудня 2005 року № 720, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 02 березня 2006 року за
№ 220/12094 (із змінами),

Н А К А З У Ю:

1. Атестаційній комісії з атестації жеребців-плідників для племінного використання, затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 06 липня 2012 року № 405 “Про затвердження складу атестаційної комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України з атестації жеребців-плідників для племінного використання”, провести атестацію з експертною оцінкою жеребців-плідників:
української верхової та інших порід, що допущені до використання в українській верховій, − на базі товариства з обмеженою відповідальністю “Магнат-М” Бориспільського району Київської області (Попова Н.О.,
за згодою) − з 20 до 21 жовтня 2012 року;
гуцульської породи – на базі науково-виробничої асоціації “Племконецентр” Закарпатської області (Головач М.Й., за згодою) – з 10 до 11 вересня 2012 року;
інших порід − на основі заяв та документів, поданих власниками жеребців-плідників, − до 30 листопада 2012 року.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Магнат-М” та науково-виробничій асоціації “Племконецентр” організувати матеріально-технічне забезпечення з проведення атестації з експертною оцінкою жеребців-плідників для племінного використання з наданням виробничих приміщень та дотриманням вимог ветеринарного законодавства.


3. Власникам жеребців-плідників для проведення атестації та оцінки забезпечити завіз тварин на базу:
товариства з обмеженою відповідальністю “Магнат-М” − до 20 жовтня 2012 року;
науково-виробничої асоціації “Племконецентр” − до 10 вересня 2012 року.

4. Атестаційній комісії за результатами атестації до 30 листопада
2012 року підготувати та подати матеріали щодо допуску жеребців-плідників для племінного використання на розгляд та затвердження керівництву Мінагрополітики України.

5. Департаменту тваринництва (Гетя А.А.), Департаменту фінансово-кредитної політики (Ахіджанов Б.Р.) відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання програми селекції у тваринництві та птахівництві на підприємствах агропромислового комплексу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 травня 2011 року № 515, забезпечити виділення коштів на проведення атестації з експертною оцінкою жеребців-плідників для племінного використання, підготовку та видання каталогу жеребців-плідників, допущених для племінного використання.

6. Асоціації по розведенню та скачках чистокровних верхових коней “Жокей-клуб “Україна” (Згара К.К., за згодою) забезпечити підготовку та видавництво каталогу жеребців-плідників, допущених для племінного використання.

7. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра  Сеня О.В.
 

Міністр   М.В. Присяжнюк

24
Фестиваль Baby Horse-parade - фестиваль парковой скульптуры жеребенка и лошади - пройдет с 29 сентября по 6 октября в парке Шевченка. В последние дни сентября будет активная программа, много всего для деток.

На выставке будет:
- ярмарка художников
- детская зона
- аллея раскрашенных скульптур
и еще много сюрпризов, о которых я буду вам потихонечку сообщать. Про каждую зону я также напишу все более подробно.

В связи с выставкой, мы готовы рассмотреть предложения от художников. Если в ваших коллекциях есть работы, связанные с лошадью или с лошадью и ребенком, то милости просим. Меня больше всего интересуют картины/игрушки/поделки/.

Отбор на выставку.
- вы присылаете на электронный адрес yuliabevzenko@gmail.com письмо с темой "Художник на выставку"
- вы указываете ваше имя и фамилию
- вы прилагаете одну-две фотографии ваших работ.
Мы все смотрим, отбираем лучших и связываемся с ними.

Прием заявок до 10 сентября.

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 8