Торговля > Отзывы о товарах для конного спорта

Торговая марка Horze

<< < (2/3) > >>

Darkchylde:
Маю підперся, шолом, недоуздок та ногавки цієї фірми і ще кучу всякої мілкотні. Шкіряними виробами задоволена, ногавки теж гарно себе показали. А от недоуздки з чомбурами поганої якості: фурнітура швидко облазить і іржавіє, хутро легко відривається, чомбури линяють та обтріпуються, а на розрив зовсім не витримують навантажень. Регулятор-затяжка на шоломі перестав працювати після 6-го разу.

Це не погана бюджетна фірма, але багато чекати від неї не варто.

Юстас:
брала перчатки, сочетание "цена-качество" устраивает) т.е. за небольшую цену нормальное качество. Ногавки тоже неплохие, себе не брала, но у других видела.

Foxi:

--- Цитата: Darkchylde от Февраль 09, 2017, 19:43:13 ---Маю підперся, шолом, недоуздок та ногавки цієї фірми і ще кучу всякої мілкотні. Шкіряними виробами задоволена, ногавки теж гарно себе показали. А от недоуздки з чомбурами поганої якості: фурнітура швидко облазить і іржавіє, хутро легко відривається, чомбури линяють та обтріпуються, а на розрив зовсім не витримують навантажень. Регулятор-затяжка на шоломі перестав працювати після 6-го разу.

Це не погана бюджетна фірма, але багато чекати від неї не варто.

--- Конец цитаты ---

Дякуємо вам за такий змістовний коментар! Будемо мати на увазі всі можливі недоліки продукціїї. Бажаємо вам тільки вдалих покупок!

Foxi:

--- Цитата: Юстас от Февраль 10, 2017, 16:39:32 ---брала перчатки, сочетание "цена-качество" устраивает) т.е. за небольшую цену нормальное качество. Ногавки тоже неплохие, себе не брала, но у других видела.

--- Конец цитаты ---
Спасибо большое за ваш комментарий! Вы нам очень помогли!

Жирный пони:
Шлем, седло, недоуздок с чёмбуром. Отличное качество, приятная цена. Я довольна

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии