Автор Тема: 6-8 ТА 10-13 ЧЕРВНЯ ВІДКРИТІ ЗМАГАННЯ ТА ТРЕНУВАННЯ З ТРИБОРСТВА «KLIMENKO STABL  (Прочитано 1846 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн uahorses

  • Администратор
  • *****
  • Сообщений: 616
  • Продажа лошадей, размещение рекламы, консультации
    • Просмотр профиля
6-8 ТА 10-13 ЧЕРВНЯ ВІДКРИТІ ЗМАГАННЯ ТА ТРЕНУВАННЯ З ТРИБОРСТВА «KLIMENKO STABLE EVENTING CUP»



Асоціація кінного спорту України PEL продовжує активно розвивати у 2021 році найбільш всеохоплюючу змагальну дисципліну кінного спорту, вражаючу, динамічну та одну з найскладніших, як для вершника, так і для коня – триборство!

Шановні вершники, раді повідомити вам про початок турніру з триборства! Ви матимете чудову нагоду підготуватися разом зі своїм спортивним партнером до змагань на відкритих тренуваннях 6-8 червня та випробувати нове поле кросу на території КСК «Klimenko Stable»!

А вже 10-13 червня запрошуємо усіх взяти участь у І етапі відкритих змагань з триборства «Klimenko Stable Eventing Cup»! Швидкість, стійкість, гармонійна взаємодія, стрибковий потенціал коня та майстерність вершника – під пильною увагою суддівської колегії PEL! Проведіть драйвові дні на змаганнях, отримайте незабутні враження та цінний досвід!

Партнер cпортивного заходу – магазин кінної амуніції та екіпірування Magnat Shop!

Висловлюємо подяку засновнику КСК «Klimenko Stable» та члену Ради АКСУ PEL Анатолію Клименко за внесок у розвиток триборства в нашій країні!

Більш детальна інформація у положенні за посиланням: http://pel.org.ua/images/2021/polojeniya2021/Klimenko-Stable-Eventing-Cup-june-2021.pdf