Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - moysik

Страницы: [1] 2 3 ... 10
1
Юлька, з Новим роком і наступаючим Різдвом Тебе і всіх на Хуторі Мальованка!!!!Хай у Вас з цього нового року дійсно почнеться нове прекрасне життя!!!! Я точно знаю, що у такої чудової людини як Ти все буде добре, і навіть краще - інакше бути не може!!!!!

2
Ви завжди гарні!!!Незалежно від того у що одягнені і з якими зачісками!!!  :ok:До речі, Юль, що значить "на старости лет"? Це ти про кого, яка старість??? :scratch:
Дуже гарні фотки і прикольне відео!!! Ти чим Асіка кормиш??? Гербалайфом? З того часу, що я у вас не була, він такий вимахав??? Чи це на фото він таким здається?

3
Дякую Легенда!!!!! Да дівчатка, ви просто чарівні принцеси обидві!!!!!!! Тепер вам ще треба спеціальні сідла купити, на яких раніше такі от дами їздили (я маю на увазі дамські), щоб у таких сукнях граціозно верхи виглядати - ото б була фотосесія!!!!! Якщо так вдягнетесь на конюшні, то обіцяю, що приїду з фотіком і все це "запечатлю"!!!!!!!
P.S: Принцеси на білих рижих конях уже є - тепер діло за принцами, які були б достойні таких леді!!!!

4
Юль, хоч одна фотка з того весілля є?
P.S: Якби не та фінансова залежність, я б і сама із задоволенням зажила б як ти. А зараз навіть не можу дозволити собі завести хоча б одненького коника :cry:

5
Юлька, не "придурюйся", ти чудово виглядаєш і без вечірньої сукні!!!!!Тільки зібралась зробити тобі комплімент, що ти дуже "похорошела" з переїздом у новий будинок!!!
P.S: а що таке було у минулу суботу?

6
Юлька, ти просто МОЛОДЕЦЬ!!!!! Просто супер конюшня!!! І огорожа!!! Дуже хочу до вас вирватись!!! Сподіваюсь, що Легенда до того часу не дуже відчує дух свободи, бо як подумаю, що вона отаке буде витворяти зі мною на спині :8): :kon4:
Відео класнючі!!!Асланчик так виріс!!! Ну і всі "другие животные" дуже гармонійно у новій конюшні виглядають!!!
На рахунок кольору стін, теж голосую за жовтенький!!!!

7
Оффтоп / Re: Равлик, да ты у нас именинница!
« : Август 15, 2011, 12:10:58  »


Равлику, вітаю з Днем народження!!! Бажаю, щоб Ваше життя було як веселка: Червоний - взаємне кохання; Помаранчевий - справжня дружба;  Жовтий - яскраве сонечко; Зелений - вічна весна у душі; Блакитний - безхмарне небо; Синій - безкрайній океан приємних вражень!!! Ну а щоб розслабитись, нехай іноді все буде ФІОЛЕТОВО!!!

8
Ой, зовсім забула, я назбирала два мішка яблук, якщо встигну, то сьогодні завезу, ти будеш? Хотіла ще вчора заїхати, але у мене теж дома робочі працюють, де взяти часу  :madgirl:!

9
Ого!!!Ну ви і молодці, і ти, і твій тато!!! Здається, що місяць не бачились, а у тебе вже і ремонт закінчився, і конюшня вже на підході!!! Я вже уявляю як там все красиво буде, і тебе з усям твоїм сімейством  :glad:!!! Урааа!!!
Ну від Аслана я взагалі в шоці :8):(т-т-т на його попочку)!!! Мені вже страшно що з нього виросте!!! Юлька, тобі завжди везе зі "спокійними і дуже врівноваженими" кониками!!! :sarcastic:
P.S: окремий респект за рожевий туалет!!! ;) А як вирішиш перефарбуватись у блондинку -одразу міняй гардероб на рожевий і заводи маленького песика у маленькій сумочці! :rolf:
До речі, ти вже придумала як назвеш свою садибу? Оголошуй конкурс!!!

10
Юлька, вітаю з Днем народження!!!!! Бажаю Тобі тільки хороших та вірних друзів, тільки гарного настрою завжди, тільки приємних моментів у житті!!! І от такого величезного щастя:

P.S.: вітаю з новим будинком!!!! Чудові краєвиди і дуже гарне місце!!! Мені зразу пригадалась цитата Печкіна з "Простоквашино", який казав, що він тільки жити починає, бо на пенсію виходить. А утебе починається нове життя з переїздом!!! Я впевнена, що у тебе все буде добре!!!!! Інакше бути не може!!!!!

11
От знайшла у неті прикольні фотки як східні нафтяні шейхи диктують модні тенденції для вершників:http://s19.radikal.ru/i192/1106/3e/1ea538f0e420t.jpg[/IMG][/URL]   


і ще кілька фоток не зцієї темки, але дуже сподобались ці "модниці"! Оцініть:
1. руденька красотка (прям Джулія Робертс):

2. Клеопатра:

3. Барбі (не сумніваюсь, що копита у неї рожеві):

12
Юлька, відпусти...і пробач... Побачиш, потім залишаться тільки найкращі спогади і все тільки хороше...Все таки який гарний був кінь... У наших серцях він завжди залишиться таким, яким він є на цих фотках... Просто коли прокручуєш все назад, завжди думаєш, що треба було зробити не так, чи дати щось не те, чи бути поруч в той самий момент.... Але, на жаль, чи на щастя час летить невблаганно і я к би ми цього не хотіли, а повернути його не можна. Та і рецепту одного нема: іноді треба бути жорсткішою, а іноді - навпаки просто повірити, довіритись комусь, чомусь; іноді - боротись до посиніння, а іноді пустити все своїм ходом, сподіваючись на прихильність Фортуни... Тут нам ніхто не помічник і ніхто не порадник, як не банально, але все таки - це Доля! Кажуть, що Бог забирає до себе тільки найкращих, найдобріших, най...най... у всьому! Будемо сподіватись, що Босіку зараз добре!

Страницы: [1] 2 3 ... 10