Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - DreamWay

Страницы: [1] 2 3 ... 31
1
Оффтоп / Книжки, які ми читаємо
« : Июнь 03, 2016, 12:13:43  »
Могу порекомендовать Нейла Геймана - "Американские боги", "Сыновья Ананси", "Задверье", "История с кладбищем", "Добрые предзнаменования", "Звездная пыль" и вообще любую его книжку, у него тоже всё хорошее.
У зв'язці з "Американськими богами" Н.Геймана дуже класно йде "Американська пустеля" П. Еверетта.

2
а может кто подскажет как называется фильм о девочке или девушке (я не помню ), которая на слепой лошади выиграла соревнования по выездке? Я могу конечно ошибится, но кажется там снималась Джулия Робертс....давно смотрела , хочу еще раз посмотреть и не знаю названия  :(
Скоріше за все, то Джулі Бенц ;)  А фільм -  The Long Shot.

3
где вы такие цены видели 150-200 грн на дорогу?? минимум 700 грн на дорогу. если считать по 28 грн в день на дорогу...
Ну то ж ви самі написали про 2 кінця міста. А це 3-4 грн. зазвичай у один бік.

4
DreamWay, постійний конюх у нас є. Але він мусить мати вихідний, мусить відпочивати.
Ну це само собой розуміється :) Тому вважаю найдоцільнішим мати за такого розкладу 2 конюха - 2 * 2 тижні, або 1 через 1 (як схочуть).

5
Алльо:), ваш варіант один з кращих. По досвіду нашої стайні - всі роботи  справді можна зробити вранці: погодувати, напоїти (в нас немає автопоїлок), відбити денники, підмести територію. В 3 години вкластися реально навіть одній людині (у нас 7 голів). Конюхів не маємо, у нас "сімейний підряд". Чистка коней, підготовка до занять - в основному виконують коновод/інструктори  - це входить в коло їх обов'язків.
 Я думаю, можна знайти людини на першу половину дня - з 7-10, наприклад. І ввечері на 1-1,5 год. Але при цьому краще платити за виконаний об'єм робіт, тобто, якийсь "стандарт" (годівля, денники, територія тощо) 150 грн/день, а додаткові послуги -  оплачувати (косіння трави, розгрузка сіна/вівса). І робота виконана вчасно (а не розтягнута на весь день), і сторонніх немає (якщо вам, звісно, не потрібен цілодобовий нагляд за кіньми).

6
Естественно за 1500 но рядом с домом..

Сумніваюсь))) 150-200 грн. за проїзд та 1500 грн. - "дві великі різниці".

7
Дякую всім за поради! На цілий тиждень пропала з тими їжаками. Помітила, що ще перший їжак (потім ще +3) кишить кліщами й відразу ізолювала його в гараж, бо собаки привиті, а коти - ні (ніколи з дому не виходять). Перший лазарет тривав 2 доби - їжак нормально їв, повзав у коробці і пихтів, то відправила з чоловіком подалі від місця вигулу собак у ліс. Інших їжаків чоловік приносив не стільки покусаних, бо слідів крові не було, скільки потоптаних. Ті просто день-ніч відсижувались і "виходили в люди".  За останні 3 дні новеньких не було :)

8
Допоможіть порадою. Чоловік щойно притяг  покусаного їжака. Обробила його перекисом. Що далі? Як годувати? Як лікувати? Він ще скручений, дихає рівно.

10
squirrel,  село, здається, Корань , дачне поселення "Меліоратор", вул. Набережна. Далеко від вас?

11
Конференц-зал / Коновод і верхова їзда
« : Март 26, 2015, 19:04:05  »
Вам і Вашій кобилці повезло)))
Дякую :) Я впевнена, що Ви обов'язково знайдете хорошого коновода для своєї кінної сім'ї. У Вас чудове місце і для коней, і для людей :)

12
Приеду обязательно :yes:
Приїжджай :) Інше море нам з малим  все рівно не світить, значить, на дачі проведемо половину літа. Хлопцям буде весело :) Там, правда, поки що біженці з Луганську живуть з минулого літа :hehe: Але сусідка свою дачу може здавати в аренду. В неї минулого літа теж арендували, бо біженців було дуже багато. 

Страницы: [1] 2 3 ... 31