Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - DreamWay

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 31
13
А где именно ? Может мы соседи ))
у нас там море,всем морям море! И удивительной красоты природа, хотя, она красива везде
Еее, "з надією в голосі" біля магазину направо і до кінця вулиці? Як не соромно, адресу не знаю :hehe: Навпроти нашого двору - канал (колись проритий для підготовки спортсменів), а від магазину прямо - 5 хв. пішки до пляжу.

14
Хочу на море... Очень-очень...
Приїжджай до мене влітку :) В нас дача біля Дніпра (Переяслав-Хмельницький), практично на морі :) Бери з собою дітей, можеш і коней - місця вистачить :)

15
Конференц-зал / Коновод і верхова їзда
« : Март 25, 2015, 16:57:27  »
Увы, у большинства людей отсутствует банальное уважение к лошади и,как следствие.к ее владельцу.Также у многих нет понятия "частная собственность".Для большинства "коноводов" владелец лошади-лох,которого надо учить жизни,между делом катая свою ж на его лошади,разумеется это все должно оплачиваться))
+100
На жаль, практично всі наші коноводи/конюхи були звільнені з цієї причини.

16
Конференц-зал / Коновод і верхова їзда
« : Март 25, 2015, 16:53:53  »
У моєму випадку ще жорсткіше. Люди не можуть зрозуміти, що верхової їзди взагалі немає. 7 коней, а їздити не можна? Чого? А що йому (коню) буде, якщо я після роботи годинку "покатаюсь"? 
Алльо, тут, мабуть вже з професійної етики плавний перехід на особисту культуру працівника. Я от (роботодавець, співласник домашньої стайні) маю коновода для іппотерапії. Обов'язки: чистка, підготовка до заняття, розминка на корді, водіння коня на занятті 2 години, після занять - годування,спостерігання за конем, коли той пасеться . І я тільки зараз задумалась, що Наталя жодного разу не спитала, "А чого я на ній не їжджу?". Вона має обов'язки і ні разу не переступила  через них, не дозволила собі зайвого.

17

Нам ясно дали понять, что цены будут повышаться и мы коневладельци должны будем обязаны оплатить ту сумму которую владельцы конюшен сказали. Нам ясно дали понять, что цена постоя обсуждаться не будет. Нам ясно дали понять, что церемониться с нами никто не будет. А если нам что то не нравится нас просто посылают.
Вот, что нам сказали Владельцы Конюшен. И это печально, значит они должны зарабатывать на лошадях, а мы должны жрать землю, только чтобы заплатить за постой.. Или я что то не поняла?
У людей бизнес рушиться, а вы говорите, что мы вам ДОЛЖНЫ..
Нічого собі :8): Як співласник домашньої стайні без постою, хотіла би запитати - то з ваших слів виходить, що це власники стаєнь "должны жрать землю", щоб ви могли заплатити за постій? Хіба то не відповідальність коневласника, за який кошт утримувати власного коня і прораховувати всі ризики, внутрішні та зовнішні? І це -   "И это печально, значит они должны зарабатывать на лошадях" (с.). Це взагалі за межами розуміння. Власник стайні витрачає на організацію постою час, нерви, ресурси, гроші, а конкретно: купує/орендує територію, облаштовує її; наймає/навчає персонал; бере на себе ризики за життя та здоров'я; забезпечує охорону вашого майна; організовує пошук,доставку кормів та їх аналіз у лабораторіях, забезпечує зберігання кормів; забезпечує доставку тирси/соломи та вивіз сміття та гною; задовольняє побутові потреби коневласника і т.д. І він не повинен за це брати гроші? То може ви б самі організували постойну стайню та із задоволенням надавали би послуги БЕЗКОШТОВНО? Щоб, не дай Бог, власникам коням не пришлось "землю жрать" і вони не бідкались, що на них заробляють.
Ви якось мислите на рівні образ дитячого садку.

18
Оффтоп / Добровольчий полк "АЗОВ"
« : Февраль 22, 2015, 16:43:15  »
Оксана Хорс - надзвичайна людина з величезним золотим серцем!  ДЯКУЮ за піклування про наших героїв!

19
Оффтоп / Майдан - II ?
« : Февраль 17, 2015, 11:37:14  »
Не побачила, чи вже було:
 http://gpk.gov.by/news/gpk/16140/

"17.02.2015 Сегодня ночью на участке Пинского пограничного отряда в Кобринском районе с украинской стороны неизвестными предпринята попытка группового прорыва через границу.

Группа нарушителей в составе около 20 человек с лошадьми была остановлена белорусским пограничным нарядом..."

20
Оффтоп / Добровольчий полк "АЗОВ"
« : Февраль 17, 2015, 09:31:24  »
А одруження Жені та Даші - це так натхненно! Таке кохання - як підсніжник, який пробивається через попіл війни. Молюся щодня, щоб жоден наш воїн не залишився без підтримки близьких людей та рідних, щоб цвіт нашої нації, ці мужні чоловіки поверталися додому і були щасливими чоловіками та батьками.

21
Оффтоп / Добровольчий полк "АЗОВ"
« : Февраль 17, 2015, 09:24:19  »
, це не так. У нього є "АЗОВ".

О, про це і не сперечатимусь :) Від знайомих, що зараз у Азові, я чую тільки таке :) Про друга вже знаю, що він у ЛОР-відділенні, через відсутність прямого зв'язку повільно надходять новини. Ми б так довго нічого не знали, якби він не потрапив на камери ТСН. Наші воїни- справжні партизани!

22
Оффтоп / Добровольчий полк "АЗОВ"
« : Февраль 17, 2015, 08:46:23  »
Алльо:), дякую! Я вже написала Оксані, щоб, якщо буде хвилька, то поціавилася ним. Просто крім друзів і мами в нього нікого нема.

23
Оффтоп / Добровольчий полк "АЗОВ"
« : Февраль 17, 2015, 08:27:46  »
Щойно дізналася, що наш близький друг в реанімації Мечникова. Судячи з відео ТСН, з Укропчика виліз практично сам, далі - на носилках.

24
Можна запланувати на теплу пору. Який чоловік відмовиться від риболовлі :) А тут повний спектр задоволення - і в далині від міста, і природа, коні, риболовля, можна і  руками щось зробити - покосити, порубати дрова (інколи, кращий відпочинок для голови і серця це фізична праця). Потрібно просто сісти і розписати, що у вас є, що ви плануєте зробити і що/хто вам для цього знадобиться.

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 31