Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Темы - Lembergpferdman

Страницы: [1]
1
Куплю бу попону флісову в любому стані дешево.

2
куплю,бич бв нормальний цілий і ломаний бич на батіг ціна в районі 100 грн

3
куплю бу бич цілий добрий до 150 грн (після 20 числа) і візьму в дар поламаний біч (перероблю на батіг на фіру)

4
Куплю / Куплю кручки копитні Б/В нормальні
« : Сентябрь 02, 2016, 06:41:25  »
куплю Бувші вживані копитні гачки штуки 2-5,та й 1 якшо хтось має,бажано,щоб щіточка ще була добра

5
Тут буду публікувати оповіді,легенди,казки і все таке,що стосується коней. Зокрема коней львівських,як доби Австро-угорщини, Польщі так і зарашнх наших любимців і людей,які працюють з кіньми. Фірманів,каретників,спортсменів,тренерів,власників і так далі. Всі персонажі є або історичними особами,або вигадкою автора,себто,мене і не мають жодного стосунку до сьогодні живущих і працюючих у львівських конюшнях.

6
Доброго часу доби (не знаю ж,коли ви то читати будете). Одним словом Я Андрій Остапенко живу в селі Грибовичі біля Львова,працюю на конюшні Спортивного Комплексу Армії (Клепарівська 39 а) конюхом. Про роботу свою,різні смішні і не дуже випадки пов'язані з кіньми: їх вихованням, верховою їздою,тренуваннями,прокатом і всім іншим,що доводиться бачити під час виконання своїх обов'язків і в перервах між роботою я і хотів би з ласкавим нашим читачем поділитись. Ну і фотографії часто публікуватиму і відео своїх пухнастиків.
  Перше про що розкажу,так це власне про свою посаду на даній конюшні. Почувши слово "конюх" більшість людей,навіть профеійних конярів уявляють собі старого діда років так 60 -70,який повільно сновигає по конюшні,інколи годує/ чистить коней, відбиває дєнники.Ну і як правило дідуган цей має інколи кричати на коней,погано прибирати,  може в рідких випадках бити їх,всім хамить, та ще й вживає на робочому місці горілку/спирт/пиво/одеколон в кількості вище середньої, після чого ясне діло виконувати свою роботу,як і взагалі адекватно реагувати на зовнішні подразники вже не може.  :hehe: От для того щоб такого не було на нашій конюшні,власне і найняли мене. В компетенцю мою входить чистка дєнників, чистка,годівля,сідловка коней,підготовка їх до прокату, стеження за станом коней, їх кондицією,здоров'ям, за технічним станом конюшні. Ремонт всього на конюшні сущого ,і розгрузка будь-якого приїжаючого на СКА добра,теж на 80 % на мені. От така в мене робота. Ну як в одній львівській батярській пісні співається "От така в мене робота,я кондуктор при колєї,що до лямпів нафту лєє" Ну Слава Богу я не на залізниці,а на конюшні працюю,та й часи Бабці Австрії давно минули. Ну а про коників,пухнастиків своїх любимих розкажу шановному панству вже завтра.  ;)

Страницы: [1]