Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Темы - Оля Кузик

Страницы: 1 [2]
13
Історія наступна: років 6 тому купили кобилу у Віктора Бабенка, планували в спорт. Почали з заїздки - літали всі в різні сторони  :8): Коли нарешті справились під сідлом - виявилось що кобила вагітна. Прийшлось на рік випустити гуляти з лошам. На той час по віку вже пізнувато для спорту було, пустили в леваду. Так кобилка їла, спала і горя не знала)))
Хто займається розведенням - пишіть, домовимось. Кров дійсно хороша, та й кобила потужна. Я її за 5 тис.дол. купувала, готова "віддати" в хороші умови за символічну ціну.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.521642684581518.1073741831.371772879568500&type=3

14
Ветеринария / прикуска
« : Декабрь 18, 2015, 19:39:37  »
Поможіть позбутись проблеми прикусу повітря. Спочатку помагав ошийник, тепер закусує і в ньому.
Може комусь вийшло позбутись такої звички? Думаю може намордник поможе і планую переробити бокс так, щоб не мав об шо прикусити. В кого ше які ідеї, пишіть, дякую.

п.с. чула шо всі проблеми зсередини, будем перевіряти підшлункову.

15
Шукаю робітника, обовязки: прибирання коней (15), вміння працювати з прокатом.
Безкоштовне проживання на території кінного двору.
Вміння їздити верхи вітається.
Зарплата 150грн/добу.
Детальніше звертайтесь в приват

16
Замовила на кремері краги, помилилась розміром при наборі.. Віддам за ціною на сайті без доставки
28 євро
Розмір XL (висота 41см, ширина 38см)
http://m.kraemer-pferdesport.de/Chaps-Crystal.htm?websale8=kraemer-pferdesport.61-aa&pi=701051&ci=247432

17
Обовязки: чистка коней, годівля, їзда верхи, заняття з прокатом при бажанні.
Проживання на місці. Львівська область, м. Новояворівськ.

18
Цікавить все)))

19
Куплю / Куплю мюслі Havens
« : Август 04, 2015, 11:09:44  »
Куплю мюслі Havens, підкажіть хто займається доставкою в Україну, Львів. Дякую!

20
Західно-Український Кінний Двір (ЗУКД) створено з метою сприяння кінному спорту на Львівщині, а напрямками його діяльності є розвиток спортивних об'єктів кінного спорту, сприяння самостійним професійним спортсменам та любителям спорту, розвиток шкіл верхової їзди, кінноспортивних закладів, благодійна діяльність та діяльність у сфері культури і спорту, тощо.

Основною спортивною спеціалізацією ЗУКД на сьогоднішній день є дисципліна конкур (подолання перешкод). ЗУКД – це закритий спортивний заклад, який займається професійною підготовкою спортсменів для участі у змаганнях державного та міжнародного рівня, водночас завжди відкритий для залучення нових спортсменів.

Технічним консультантом ЗУКД є майстер спорту міжнародного класу Сергій Жогов, один з провідних українських спеціалістів зі створення та побудови маршрутів на конкурних полях для проведення чемпіонатів України, різноманітних Кубків та міжнародних змагань з конкуру.

Спортивна команда ЗУКД налічує декілька учасників, серед них – член збірної команди України з конкуру, майстер спорту Богдан Дзидзан та кандидат в майстри спорту Ольга Кузик.

Західно-Український Кінний Двір розташований в 39-и кілометрах від центру Львова у прикордонній зоні. ЗУКД часто використовується як транзитна зупинка коневозів, які прямують в Західну Європу або в зворотньому напрямку на схід України.

Страницы: 1 [2]