Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Орлі

Страницы: [1] 2 3 ... 5
1
Конная география / Лошади во Львове
« : Август 29, 2015, 15:13:23  »
Всім привіт! Хочу чіпувати свого коня,але викликати спеціаліста з Києва самій трохи фінансово накладно.Чи є інші бажаючі чіпувати? Пишіть в ЛС

2
Я готова запропонувати свою допомогу. На жаль,поки коня не маю підходящого,але якщо знайдуться охочі допомогти і база де б це проходило готова бути волонтером. За освітою я лікар,навчалась за кордоном,працювала в найновіших техніках реабілітації. Якщо є зацікавлені люди, то звертайтесь.

3
Конференц-зал / Опис коней на паспорт
« : Январь 31, 2015, 11:03:35  »
Всім дякую за допомогу! Тему можна закривати.

4
Конференц-зал / Опис коней на паспорт
« : Январь 28, 2015, 15:33:04  »
Доброго дня, форумчани! Хто може підказати хто займається описом коней на зелений паспорт у Львівській обл. Якщо можна напишіть контакти цієї особи.

5
Хорунжий в житті ще кращий ніж на фото. Добре його знаю. Прекрасний жеребець!Кінь просто богатирський. Якби шукала жеребця для злучки іншого б не обрала. :yes:

6
Конная география / Лошади на Волыни
« : Январь 24, 2015, 22:22:36  »
А що це за тренер з"явився в Тарасове? Хто? Звідки? Де раніше працював?В кого тренувався?

7
Конференц-зал / Увага!!!Шахраї!!!
« : Январь 24, 2015, 13:17:26  »
Є підозра, що такі махінації робляться саме працівниками банку. З цим має розібратись внутрішня безпека.Але будь-яку інформацію краще не надавати, а особисто піти в банк і перевірити чи дійсно вам дзвонили з такого питання.

8
Конференц-зал / Увага!!!Шахраї!!!
« : Январь 24, 2015, 02:11:03  »
Шановні форумчани (особливо ті, хто продає коней)!З"явились шахраї, які телефонують під приводом покупки коня, просять у вас номер банківської карти ніби хочуть надіслати завдаток ,просять також написати 7цифр, які написані ззадньої сторони карти(кажуть, що переказ буде робитись з рахунку їхньої фірми і ці цифри необхідні),а потім зламують і обчищають до 0. Будьте уважні!!! Запитують саме про карти приватбанку!
Двоє моїх друзів вже втрапили в таку халепу, я мала стати наступною. Чоловік під іменем Коля мав перечислити мені 10000 грн за покупку коня.Після надання йому номеру картки почали приходити смс про відмову від банку. Після дзвінку до банку виявилось, що з картки хотіли зняти гроші, але на картці стояло обмеження суми, яку можна зняти за один день,що і врятувало від крадіжки. В банк вже написана заява по факту злочину.
P. S. Шановні модератори, перенесіть цю тему в розділ, який вважатимете найбільш підходящим!

9
Можна детальнішу інформацію про кобилу в ЛС(документи,характер, місцезнаходження, ціна)

10
Куплю / FOUGANZA в Украине?
« : Январь 07, 2015, 23:49:55  »
Можу привезти товари цієї фірми .Термін доставки товару 1-2 неділі за наявності обраного товару на складі. Вартість доставки 10 % від вартості на сайті. Кого цікавить пишіть в ЛС

11
Які зараз ціни на вальтрапи? Якщо можна фото різних моделей з цінами в ЛС

12
А фотографію побачити можна?  Де знаходиться?

Страницы: [1] 2 3 ... 5