Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Natalker

Страницы: [1]
1
Як несподівано, а я думала, що в назві форуму, ua - Україна ))
Тему Liana створила, їй треба дякувати.
Якщо надійшли 1600 грн, залишається близько 2000 (http://m.vk.com/topic-59137320_28705131), чекаємо звіту про надходження. Завдяки Вам немає сумніву, що спільними зусиллями ми врятуємо кобилку! Величезне спасибі! В групі будуть всі новини.

2
0974457626 - Ліліт, якщо хочете, скиньте мені свій номер або передзвоніть, зв'яжу Вас з Олександрою, яка безпосередньо на місці подій

3
Я перепрошую, Ви щось інше бачите, ніж я пишу і під словами ''хотілось би знайти нового господаря'', ''напишіть до Олександри'' читаєте, що Ваше господарство не розглядається як варіант? Напишіть, будь ласка, свої контакти, якщо не хочете писати до Саші. І не ''тобто допоможіть нам на викуп'', а допоможіть врятувати живу істоту. Якщо не заберемо її до визначеного строку, змісту розглядати будь-які варіанти не буде. І, будь ласка, непотрібно шукати приховані наміри і відкривати неіснуючі підступи. Хочете допомогти у добрій справі - ми будемо раді будь-якій підтримці.

4
Ліліт, перш за все збір іде з метою викупити кобилку. І, якщо не буде інших варіантів, вона залишиться в Олександри в приватному притулку, де вже протягом 5 років мешкають двоє коней. Є 2 га для випасу, обладнані стійла, запас їжі. Тобто хотілось би знайти для неї нового господаря, але, якщо навіть цього не станеться, без опіки і житла вона не лишиться.

5
Mar Go, Вам відповідь потрібна, чи звітування автора теми? Чи Ви припускаєте, що я тут випадково в першій ночі зайшла поспілкуватись на цікаву тему? У первинному пості зазначене посилання на групу, де є всі деталі, фото тварин, контакти і звіти про надходження. Група називається ''Допоможіть викупити та врятувати ДВОХ коней''. Викупили одного, друга, відповідно, залишилась.

6
Можна - відповідь я писала вище.

7
Ліліт, я думаю, Вам треба поговорити з Олександрою - ідейним натхненником цього процесу, яка вже має у своєму приватному притулку коней і готова забрати й цю кобилку, http://m.vk.com/vegapitbull. Кобилка перебуває під Львовом.
Щодо ціни викупу - ми, відверто кажучи, не експерти з питання, та й ситуація не передбачає можливості переговорів. Те, що маємо кілька днів на терміновий збір коштів, вже краще, ніж нічого.

8
Викупили і забрали лоша - в групі все описано і є фото. Від початку планували рятувати двох. Кобилка поки залишилась. Часу мало, тому просимо долучитись усіх небайдужих.

Страницы: [1]