Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Тузла

Страницы: [1] 2 3 4
1
Vikusya, Доброго дня,Вікторія !!!! Як завжди ти радуєш нас теплими і ніжними фоточками своїх дорогих улюбленцв. Ви всі так гарно дивитеся на фоні неба,землі і коней. Особливо мені подобається як ви у вишиваночках позуєте разом з кіньми.Такий шарм ....мммм.Я на жаль не мала більше можливості,хоча дуже хочеться,а це обов"язково тоді здійснеться,побувати в гостях у Галіних підопічних.по фоточках бачила як її доця виступала на змаганнях.Галя і мене запрошуавала приїхати і повболівати за дочку,але так склалаися обставини,що в мене з липня прихворіла моя Тузя і мені було не до того.Пиши побільше,розповідай як там твої інші улюбленці поживають.Як вівчарочки там? Одну бачила на фоточках за Сарматом бігає а друга ?ЯК там цуценятка їхні ,вже великі і напевно хоч іноді виставляють їх на виставках? Чекатиму від тебе нових вражень і цікавих розповідей з фоточками .А фотографії виходять дуже класні,як справжні і наче все це пробігає перед очима.Яка у вас там осінь ? У нас було пару днів тепло а от завтра вже обіцяють похолодання і на вихідних приморозки.Вже гриби появилися.Правда ночі холодні були і їх меньше чим минулого року.ось надіюся що за ці пару днів різносортні грибочки знову появляться на базарах.Кілограм білих грибів коштує десь 120,00грн а маслята і підпеньки в межах 40,00грн.Дуже не розкошелишся ,а у вас є гриби ?Чекатиму відповіді.Вього найкращого.Миру,спокою в душі і в сердці.

3
Vikusya, Дорога Вікторія!!!! Вибач ,що з запізненням вітаю з Днюшечкою ,але думаю ти рада,що таке задоволення в продовженні привітань можна протягнути і подовше.



https://www.youtube.com/watch?v=AMPDDtRzzBc     Привітання з Днем Народження !!!

Живи, цвіти, радій та усміхайся.
Хай все навкруг проміниться теплом.
Хай кожен день та кожна днина гожа
Для тебе будуть сповнені добром.
Хай серце та розум не знають утоми,
І сонце хай світить щодня.
Щасти тобі завжди й у всьому
На всіх перехрестях життя!


Хай Матір Божа тебе охороняє,
Господь із неба щастя посилає.
Хай буде успіх міцним , як граніт,
На многая-многая-многая літ!




З повагою,Ірина.

 

4
А я собі ще таку сподобала .Так багато гарних вишиванок що аж очі розбігаються.Скоріше всього я собі таку замовлю.


5
Вік, а на рхунок вишиванки ,якщо ти є в Однокласниках я можу тобі дати ссилочку.Не знаю чи так вона відкриється якщо не зареєстрована ти ,якщо не вийде відкрити її сторіночку то напишу тоді її контактний телефон.Добре ?

Даю ссилочку :http://ok.ru/vishivanka.vishivano4ka   Напишеш чи відкрилася ?

Якщо брати в пошуку в Гуглі то вона є на самій першій ссилочці.

Якщо щось тоя маю пару ссилочок хто вишиває.Так що якщо треба буде то я ще скину.

6
Vikusya, Вікуся,вибач,що з запізненням ,але краще пізніше чим ніколи,хочу привітати Тебе і Твого любимиго синочка Тайландика з Днюшечкою !!!! Стільки років разом і не раз і в смутку і в радості заслуговує найвищу повагу .Так ,дійсно,так любити івідчувати одне одного можуть тільки любимі нами тварини ,недивлячись что то песик ,котик ,кінь.ВСІ вони дані нам для душі,щоб ми їх пестили ,піклувалися про них а вони нам  відповідають сторицею ,люблять як можуть і вірні до кінця життя свого.Мені дуже довподоби твоя любов і взаєморозуміння з Тайлашою,у вас з ним особливий зв"язок, а також і до всіх твоїх підопічних .Бажаю йому ще багато років здоров'я,радувати тебе своєю присутністю біля тебе і довгих років йому життя в мирі і злагоді.




7
А на рахунок спілкування з кониками маю бажання продовжити. Тільки от можу тільки по вихідних і то не завжди.Соломійка не так горить бажанням з ними спілкуватися як я. В неї зараз екзамени в коледжі за 11 клас,випускний і ще рік вчитися по предмету .Вона більше з своїми друзями спілкується.Ось минулої неділі їздила з дівчатами і хореографшами своїми виступати в Київ.Там відмічали річницю гурт"Танок на майдані конго" і наші дівчата в проміжках коли вони відпочивали танцювали а меньшенькі дітки 8-9 років ,які також їздили з ними-співали українські пісні. Мала обробить фоточки і якщо ти не будеш проти я їх тут покажу. А вчора до святкування дня музики виступала у Львові в Парку культури ,де також було багато колективів.дуже рада була ,так що в неї свої захцянки ,вона молодь і не завжди поділяє мої уподобання.

Я собі в ОК знайшла пару красивих як на мій смак вишиванок.Вишивають їх в Коломиї ,ІВ.Франківщина ,побачу якщо по грошах потягну то замовлю собі одну. Показую взірці :

Ось ця мені дуже подобається і я б хотіла замість світлих ниток- жовті.Дівчинка що вишиває говорила що можливо вишити і такий варіант



Ось друга :



А ось оці у вигляді платтячок :





Думаю,що тобі сподобалися такі вишиваночки. Є ще багато прикладів,але всі різні що навіть і неможливо показати багатство їхньої красоти ,це треба тільки бачити в реальності. В суботу хочу піти на Краківський базар і ще подивитися ,там їх багато виставляють на продаж.

8
Vikusya, Вікуся,щиро дякую.Мені дуже приємно за привітаннячко !!! :glad:






9
Доброго дня,Вікочка. Рада ,що в тебе і в твоїх любимих вихованців все добре. Дівчата твої-собані -поза конкуренції.Завжди подобалося як вівчарки слухають і люблять виконувати.Я зі своєю Рутою також ходила на ОКД ,здавали екзамени. Бачила як вівчарки на відстані по жесту руки працювали на "стояти","сидіти","лежати" ,не вірилося що і я свою так навчу і так і сталося.Тільки треба на те час,терпіння ,розуміння і саме головне любов до них.Ти розповідаєш про своїх а я згадую свою. Давно вже її немає але це була моя перша велика собака,не рахуючи маленької яку подарували але нею займалися батьки а я все життя мріяла про велику,особливо вівчарку. І пам'ять про неї,як і про чаушку залишиться назавжди в памяті як про самих дорогих і любимих серцю "дітей". А тобі бажаю берегти себе і свої ніженьки ,щоб здоровнькі були. Коникам всім твоїм великий полум'яний Галицький привіт з поцілуночком в мокрі носики.Здоров'ячка вам всім ,миру і злагоди як нам так і нашій неньці Україні.

10
Vikusya, ;)дуже сподобався один вислів ,присвячений коням і з яким  я не змогла не поділитися тут :

Как однажды сказал великий французский Конный Путешественник Жеральд Барр (Gerald Barre): независимо от того, где каждый из нас родился, у нас у всех есть одно общее: наш родной язык - "лошадь"   ;) h:D h:blush h:hi:

11
Vikusya, Героям Слава !!!Україна понад усе!!!!




Дякую ,Вікторія , за відповідь.Дійсно,надзвичайно важко на душі і серці бачити і відчувати ту частинку минулого ,в якому ти колись жив ,робив все якнайкраще а тепер до нього немає повернення і змінити не можеш нічого.Мамин брат живе в центрі Возненсенська,він молодший від мами на 8 років,на ноги став в матеріальному плані набагато краще.Спочатку мав можливість і возив бензин ,потім розбагатів купив ресторан в Возненсеньку ,там одна з його дочок і весілля в ньому відмічала.Потім продав ресторан , викупив двохпід'їздний майже трьох поверховий будинок для всієї родини і живуть там.Мають дачу де висаджують овочі ,зараз то вони вже давно на пенсії з дружиною і живуть тим що вирощують і продають з городу. Ще в дитинстві коли ми їздили з батьками вгості до бабці то приходилося тяжко добиратися до Вознесенська через Одесу а там електричкою ще 4 години повзти ,тепер наче і сполучення пряме Херсонським поїздом через Вознесенськ а в батьків вже здоров'я не те що раніше було. Мама вже і жару погано переносить,з серцем проблема. Так що ми як з Соломійкою їздили 4 роки тому вгості до дядька то тепер не знаю коли ще відважимося їх ще навідати.

А ти пиши ,розповідай ,як там  решту твоїх любимих коників поживають? Як батьки поживають ? Передавай їм з Галичини полум'яний привіт. У нас на свята як Вознесіння так і Свята Трійця так гарно всі у вишиванках до церкви ходили а потім в місто на відпочинок.А хто потім і на природу на шашлики.ось так проводимо час.Тиждень на роботі а у вихідні чекаєм теплої погоди щоб десь піти на природу. Кліщів цього року дуже багато то я стараюся з Тузьою часто в парк не ходити ,а якщо навіть і йдемо до ще додатково обризгую її від них.

Бажаю тобі і всій твоїй родині море радості,здоров"я вам всім ,друзів вірних і мирного неба над головою.І шлю привіт зі Львова і чекатимемо вгості якщо будете чи проїздом чи так .

12
Вікуся,де ти пропала ????:(  Чекаємо від тебе звісточки.Як ти там ,як твоя спинка? Як всі дітки твої поживають ? Коротко ще про себе.Минулої неділі мене запросили ,наша львів'янка Галя (Техас), вгості на іподром. Коротше,море позитиву,адреналін зашкалював,я взагалі перший раз була біля коней.Вони такі величні,сильні,в мене аж мурашки по тілі бігали коли вони до мене тягнулися за рафінадом.Сфоткалася біля Таньги,арабочки,така ж вона мила в яблучках.Потім Анабель вища за Таньгу і зверху дивилася на мене ,ще й за рукав курточки мене потягнула мовляв чого я ще їй смачненького не даю.Була в конюшні,дивилася як сідлають коней.Маленький ,ще шерстяний пончик Сімбочка також покорив моє серце.Ну а кавалери Техас і Армані гуляли собі в леваді загородженій і інколи виясняли відношення хто в сім'ї головний.  Армані все приставав до Техаса а той конкретно задніми ногами відповідав.Дуже цікаво було спостерігати за ними.Так що приїхала додому з морем позитиву і бажаням ще не один раз завітати до них в гості.Ось дві фоточки.Правда фоткала на мобільник але якість підвела і сонце сильно засвітило було.

ось фоточка Таньги.Я там біля неї погано вийшла бо засвітило сильно.



А ось я з Анабель.Друга фоточка така шкодна ,це коли вона шукала в мене цукор .Галя їй сказала пошукати і вона давай мене обшукувати а я від несподіванки аж засміялась,так незвично було і з другої сторони приємно що така велика Анабелічка і спокійна .Все питалася перед тим Галю чи не кусаються і чи можна погладити.




Страницы: [1] 2 3 4