Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Темы - Орлі

Страницы: [1]
1
Конференц-зал / Опис коней на паспорт
« : Январь 28, 2015, 15:33:04  »
Доброго дня, форумчани! Хто може підказати хто займається описом коней на зелений паспорт у Львівській обл. Якщо можна напишіть контакти цієї особи.

2
Конференц-зал / Увага!!!Шахраї!!!
« : Январь 24, 2015, 02:11:03  »
Шановні форумчани (особливо ті, хто продає коней)!З"явились шахраї, які телефонують під приводом покупки коня, просять у вас номер банківської карти ніби хочуть надіслати завдаток ,просять також написати 7цифр, які написані ззадньої сторони карти(кажуть, що переказ буде робитись з рахунку їхньої фірми і ці цифри необхідні),а потім зламують і обчищають до 0. Будьте уважні!!! Запитують саме про карти приватбанку!
Двоє моїх друзів вже втрапили в таку халепу, я мала стати наступною. Чоловік під іменем Коля мав перечислити мені 10000 грн за покупку коня.Після надання йому номеру картки почали приходити смс про відмову від банку. Після дзвінку до банку виявилось, що з картки хотіли зняти гроші, але на картці стояло обмеження суми, яку можна зняти за один день,що і врятувало від крадіжки. В банк вже написана заява по факту злочину.
P. S. Шановні модератори, перенесіть цю тему в розділ, який вважатимете найбільш підходящим!

3
Куплю гуцула або дорослого спокійного коня під дитину. Недорого! Оголошення виставлено на прохання. Бажано скидати з фото і одразу з телефоном власника

4
Куплю адекватного коня в розстрочку недорого.Може бути старий.Достойні умови проживання.Не в прокат.

Страницы: [1]