Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Tamika

Страницы: [1] 2 3 ... 11
1
Оффтоп / Майдан - II ?
« : Сентябрь 06, 2016, 16:14:46  »
... Європейські дипломати, з якими Громадське спілкувалося «не під запис», підтверджують: у Берліні та Парижі від України чекають закону про місцеві вибори на Донбасі.
http://hromadske.ua/posts/vybory-na-donbasi-misiia-obsye-amnistiia-try-hariachi-pytannia-minskoho-protsesu

Так один фіг вибори тільки після закриття кордону. Які можуть бути вибори без кордону? І ми ще про амністію не домовились, куди там до виборів рипатись. А закон хай буде, чьо.

2
Оффтоп / Майдан - II ?
« : Май 26, 2016, 14:52:44  »
В Іраці у Савченко були не просто проколи, а неадекватна поведінка. І ті хто з нею там служив, цього не приховують, але й не афішують, бо собі дорожче вийде за теперішніх обставин  :glare:

3
А жителі Дніпра тепер дніпряни. Дніпрянин і дніпрянка. Гарно  :)

4
Додам, що тематичний розподіл по днях, був логічний і вдалий. Можливо, не всі бажаючі змогли потрапити на «Ветеринарію», але добре, що вона була у перший день, бо інформації на Форумі було дуже багато, а Женю однозначно потрібно було слухати на свіжу голову.

Всі організаційні питання вирішувались швидко, всі прохання враховувались, по-доброму шокована тим, скільки всього організатори добровільно на себе звалили  :shocked:

У Владикіно надзвичайно спокійна і затишна атмосфера, моментально налаштовуєшся на розмірений ритм життя за містом і зовсім не хочеться кудись звідси їхати  :sarcastic:

Вразила робота Рут з власною кобилою. Думаю, що тим учасникам Форуму, які уже бачили роботу Рут з іншими кіньми, було цікаво побачити різницю і побачити чого можна досягти. Наталя (Poni) наочно продемонструвала послідовність дій при зустрічі з особливо небезпечними конєєдамі  :ok: А такої процедури завантаження коня в коневоз я не тільки ніколи не бачила, а й уявити не могла що ТАК буває і що бувають ТАКІ перевізники.

Дякую усім, хто поділився своїм досвідом, знаннями, емоціями, ентузіазмом та інформацією. Ви чудові :)

5
Мені також смс не прийшла  :(

Левків Тамара.

6
Будь ласка, зорієнтуйте на рахунок трансферу! Звідки? О котрій виїзд з Києва і о котрій повернення? Щоденно на час проведення форуму чи ні?

Не знаю як у кого, у мене від цієї інформації залежить на який потяг брати квитки і у якому готелі бронювати проживання.

На фото з готелю санвузол загального користування спільний для кого? Для номеру і для хостелу? Чи для декількох номерів «стандарт»?

7
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Апрель 05, 2016, 08:38:42  »
Є ще такий список для дочки:
Цитировать

9 речей, про які варто сказати дочці

Світ змінився, і, якщо ви дійсно любите свою дочку, то напевно погодитеся з багатьма речами зі списку нижче:
ТИ МОЖЕШ СТАТИ КИМ ЗАВГОДНО
Так, деякі професії досі розглядаються як виключно чоловічі. Але тобі не обов'язково йти в перукарі або бухгалтери. Якщо ти по-справжньому хочеш, то можеш стати ким завгодно і водити фури, управляти баштовим краном або літаком. Ти можеш зайнятися будь-яким видом спорту, в кінці кінців.
ТИ НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНА БУТИ БЕЗДОГАННОЮ У ВСЬОМУ ОДРАЗУ
Не потрібно гнатися одразу в декількох напрямках: мати сімох дітей, виглядати моделлю і робити кар'єру одночасно. Навіть невміння готувати не є чимось ганебним. Ти маєш право вміти не все.
НЕ ВІР СОЦМЕРЕЖАМ
Всі щодня демонструють виняткову успішність на цьому онлайн ярмарку марнославства. Насправді життя набагато складніше і багатше. Твоє невідповідність сьогоднішнім уявленням про ідеал не має ніякого значення. Подивися на фотографії кінця 80-х. Ти хотіла б так виглядати зараз? А дівчатка того часу зі шкіри пнулися для цього. У масштабі життя це не має ніякого значення.
КАЗКОВІ ВІДНОСИНИ - ВОНИ В МУЛЬТИКАХ
"Жили вони довго і щасливо" - міф, тому не чекай принца, їх не буває. Живи своїм розумом, вчися будувати відносини з реальними людьми.
ДІВЧАТА РОЗБИРАЮТЬСЯ В МАТМАТИЦІ НЕ ГІРШЕ ЗА ХЛОПЦІВ
Але забобон дуже сильний. Дослідження показали, що дівчата, яким перед тестом з математики нагадували про їх гендерну приналежність, здали тести гірше, ніж ті дівчата, яким цього не говорили.
НЕ ВПЛУТУЙСЯ В ГАДЮЧНИКИ
Не обговорюй з подругами невдачі інших подруг, не критикуй зовнішність або вчинки інших дівчат. Не дружи проти когось, воно того просто не варто.
ТВОЄ ТІЛО НАЛЕЖИТЬ ТОБІ
Так, і ти, і твої ровесники все відчувають соціальний тиск - пора, пора! Незайманою бути соромно? Нісенітниця. Тільки ти вирішуєш, коли і з ким ти будеш займатися сексом. Скажеш ти так чи ні - тільки твоє рішення.
ТИ МОЖЕШ МАТИ ДІТЕЙ, ЯКЩО ХОЧЕШ
Що б там не говорили про "годинник цокає", це тільки твоє життя і у тебе багато часу, щоб визначитися з часом для народження дитини.
АЛЕ ТИ НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНА
Так, це тільки твоє життя і твоє тіло. Якщо ти серйозно вирішиш не мати дітей, ти так само маєш на це право. Немає ніякого "народити для здоров'я", це міф.

http://gazeta.ua/articles/family/_9-rechej-pro-yaki-varto-skazati-dochci/689646


Всі оці формулювання «якщо ви дійсно любите», справді дратують  :glare: Але з самим текстом зараз згідна, цілком допускаю, що з появою власної дитини щось у сприйнятті може й змінитись.

8
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Апрель 01, 2016, 13:59:00  »

Чрезмерная деятельность в социуме, разрушает женщину! 


можно критерии чрезмерности ? :sarcastic:
вообще что за деятельность такая опасная в социуме  :sarcastic:

Ой, та гляньте, наприклад, на всіх цих вкрай нежіночних волонтерш – Таня Ричкова, Дана Яровая, наша з «Допоможи фронту» Уляна Дідич. Остання, до речі, мама 3 дітей та ще й працює.

Мені ще про службу в армії і фізіологію сподобалось. Очевидно, у Норвегії, Ізраїлі, Північній Кореї (ну, панятна) Малазії і Кубі жінки навчились пісяти стоячи й відщіпати хрудь за потреби, тому цих жінок можна призвати на рівні з чоловіками.

У нас МО правильне, ведичне, дбає про фізіологію жінок і видає такі обмеження:

http://novynarnia.com/2016/01/14/na-sluzhbu-do-zsu-zaboroneno-brati-zhinok-nakaz/

Правда, досить 10 жіночкам вийти з баняками й фартушками, взяти руки в боки і МО рєзко включає задню:

http://novynarnia.com/2016/01/21/marsh-nevidimogo-batalyonu-genshtab-skasuvav-nakaz-pro-vidmovu-priynyattya-zhinok-na-kontrakt-zsu/

Сєлєзньова аж шкода стало, як він бідний собі ради дати не може:
Цитировать
Ми маємо враховувати фізіологію та фізичні можливості жінок при визначенні переліку посад, які можуть обіймати жінки й бути під час виконання функціональних обов’язків за цими посадами найбільш ефективними.
ЗСУ рухаються на шляху реформ за натовськими стандартами. П’ять років у нас для цього є.
Якщо в збройних силах країн, що входять до складу НАТО, є військовослужбовці-жінки, то так само буде й в нас, тому що ми маємо відповідати сучасним стандартам провідних країн світу. І це нормально

От розуміє людина, що нашим жінкам в армію незззя, а тут стандарти НАТО :rolf: Не можешь - научим, не хочешь - заставим.

А у швейцарців інші проблеми, там думають як би це так жінок в армію залучити побільше (кидаю англійською, бо російською націоналістичний форум крокозябли видає, мову можна вибрати) :

http://www.swissinfo.ch/eng/military-reforms_calls-for-women-s-army-service-fall-on-deaf-ears/41378972

Цитировать
75% из числа женщин, поступивших на военную службу в Швейцарии, в итоге занимают руководящие посты

І фізіологія на зваді не стала  :unsure:

9
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Апрель 01, 2016, 10:00:08  »
Так, не путайте меня!
Мне нужны проверенные ведические атрибуты!
Утвержденные Интригой!
Бгг, на гетерах шапка горить, а ти не повелась  :sarcastic:

Нє, ну, нащо Интрига, Интрига військами керувати не дозволить, це точно :(

10
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Апрель 01, 2016, 09:23:49  »
Как существо бесполое, настоятельно требую огласить весь список атрибутов правильной девочки! :)))
И мальчика! (для мужа)
Дик, вєди шо дишло, куди повернеш, туди й вийшло. От якщо атрибути для домашньої матрони, то, будь ласка, по Нарушевічу:

http://www.liveinternet.ru/users/4715676/post200593431/

А єжелі для ЖЛП, чи по-ведичному гетер, принцес усяких там, то все набагато цікавіше, можна фехтувати, стріляти з лука, керувати військами  :max:

http://www.valyaeva.ru/64-iskusstva-sarasvati/

Яким має бути ведичний мушшш, викладала Destrie.

11
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Март 23, 2016, 12:31:56  »
Это еще детки маленькие сюда не ходят и посты постить не умеют. :sarcastic: От них бы больше всего прилетело!
Ну, так це точка зору жінки, що не працює  :la_la:  і, можливо, ведичного дядечки  :sarcastic: Якби це взявся стверджувати й обстоювати дитячий/сімейний психолог з ім’ям, стажем, з відповідними соціологічними дослідженнями і статистичними даними, то було б що обговорювати.
А що, мамам, які не працють, від діток не прилітає? Справді? Ок. Приклад з життя. Вивезли дітей 9-11 кл. в Карпати, спортивний похід на категорію. Дівчинка, 9 кл., ззовні викапана Періс Хілтон, новенький рожевий наплічник, рожевенькі кроси, костюмчик, у спортивний(!) похід взяла з собою 4 тоніки тільки для лиця, купу вологих серветок і новий топік на кожен день  :8): Спасибі, що не на обцасах, це називається. Оскільки вік такий, що якраз діти обирають, чим в житті займатись і яку освіту обрати, то часто це обговорювали. І от Діанка видає – я не хочу так, як моя мама! Вийшла заміж за тата одразу після школи, така безпомічна без нього, що це аж дратує, як з ним щось станеться, то що ми будемо робити? Будь-які гроші закінчаться, професії ніякої, от що вона може зробити? Ну, я автоматом і видала – вона може ще раз вийти заміж  :sarcastic: Звичайно, це викликало загальний сміх, а Діанка почувалась знічено – так, так, справді, про такий варіант я якось не подумала… Тобто, модель поведінки від мами дівчинка чітко копіює, бо діти так і вчаться, копіюючи, що бачать, але собі такого життя вона не бажає категорично. От так і виходить, що дитина, яка може абсолютно щиро жалітись на зайнятість мами на роботі, у іншій розмові може з захватом і гордістю говорити про мамину роботу. Тому особисто я не берусь щось категорично стверджувати, а тим більше так узагальнювати.

Важко жити, керуючись тим, що і від кого тобі має прилетіти. Бо прилітає завжди. «Тижмать» які коні-мотоцикли-гори! «тижмать» куди тобі другу(3,4,10) дитину, в тебе зі здоров’ям не альо, «тижмать» корми грудьми, «тижмать» вже не корми грудьми, корми 9 місяців, нє, корми 7 років, віддавай в садок в 3, нє не віддавай в садок взагалі, віддавай але в 5, заставляй ходити на музику, нє не завтавляй дитину, хай сама обирає, віддавай в державну школу, нє віддавай тільки в приватну, прививай обов’язково, ні в якому разі не роби жодних щеплень – список безкінечний  :8): В чиїхось очах стати «поганою» мамою чи «поганою» жінкою ТАК легко.

Чи може бути хорошою мамою жінка, що почувається не задоволеною своїм життям? Щось не думаю. І якщо жінці для відчуття задоволеності потрібно працювати, то нема чого йти на жертви заради дітей, бо потім за ці жертви мама з дітей і спитає ого-го як.

Стосовно працюючих мамам, то у мене також протилежні висновки. У нас працююча мама – найкращий працівник, старається зробити все швидко і якісно, бо ж раптом щось, не встигатиме і щоб ніхто за неї не працював. Справді, вони частіше змушені відпрошуватись, навіть не через хвороби, а через дитячі свята, батьківські збори, садочки і секції. Тому на мамочку начальство із чистою совістю вішає навантаження - по-перше, все виконає, по-друге, не буде відбрикуватись. А от бездітні, молоді й самовпевнені, то вкрай ненадійні працівники, такі за робоче місце не тримаються. Ну, ще як заміж вийшла, то вже можна чуть по службі просунути, але доки в декрет не піде, то до такої працівниці довіри нема.

Щодо малого бізнесу, то якось сумніваюсь, що декрети й працюючі мами, то його найбільша проблема в Україні і от прям причина кожного другого розорення приватного підприємця.

12
Оффтоп / Чоловіки та жінки. Стосунки ;)
« : Март 22, 2016, 16:30:47  »
А держава вважає, що демографічна криза це наша спільна проблема  :sarcastic: і перенаселенням планети не переймається. Якщо окремі громадяни з цим не згідні, то можуть спробувати повпливати на державу. Впливати на працюючих матерів якось нераціонально, вони про свої інтереси дбають, а не про чиїсь.

Страницы: [1] 2 3 ... 11