Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Endurance

Страницы: [1] 2 3 ... 9
1
Дякую, а взагалі ВКСУ, якісь кошти на проведення ЧУ з пробігів у цьому році виділяла, якщо так, то на що їх витратив оргкомітет, на що будуть витрачені стартові внески, призові Еквідес-клуб буде видавати у балах чи гривнях, якщо в гривнях, яка сума на кожну дистанцію і які місця платні? Вибачте, за таку кількість запитань, але ваше положення дещо в незавершеному стані.

2
Endurance отримує попередження за ігнорування зауважень модератора. Повідомлення, що не стосуються саме цих старів, перенесені в Болітце. За подальший офтоп (офтопом в цій темі вважається все, що не стосується стартів вказаних у заголовку теми) буде бан на 3 дні.

Вибачте, але це запитання і виписка з положення ЧУ з ДКП 2015 р., якщо форум хоче покривати незаконні схеми відмивання коштів під прикриттям ЧУ з пробігів, то будь ласка, офтоп, так офтоп. Ми знайдемо інші шляхи, захисту наших інтересів.

3
Як і обіцяла, у доданому файлі затверджений варіант Положення про Чемпіонат України та інші види програми змагань.
Одразу хочу попередити можливі запитання стосовно участі у міжнародних заліках: участь у міжнародному заліку для вершників з України автоматично означає участь у національних заліках на відповідні дистанції. Але участь лише у національному заліку міжнародної кваліфікації не дає. Тобто ви можете заощадити на стартових і реєстраційних внесках у FEI і виступити на дистанції Чемпіонату, наприклад, і навіть його виграти, але міжнародної кваліфікації на 1* не отримаєте.
В Україні завжди на Чемпіонатах України з кінного спорту, навіть у Жашкові, стартові внески і стайні оплачувало Міністерство чи ВФКС.
Для тих, хто хоче взяти участь виключно у Чемпіонаті України, чи зобов’язані вони сплачувати:
6. СТАЙНІ:
Надаються. Оплата за бокси 900 грн. за весь період змагань, зазначений у даному Положенні. Перша тирса та перше сіно входить у вартість постою. Додаткова тирса, сіно та прибирання боксів — за окрему плату, вказану у розділі VII. пункт 8. ДОДАТКОВІ ПЛАТИ
Розмір боксів 3Х3 метри.
8. СТАРТОВІ ВНЕСКИ:
Стартовий внесок:
CEN 2* - 1200 грн.
CEN 1* - 1000 грн
CEN 80 — 800 грн
CEN 40 — 400 грн
CEN 20 — 200 грн
Банківські реквізити будуть повідомлені кожному учаснику після подання попередньої заявки.
Стартові внески повинні бути сплачені до дати подання остаточних заявок. У разі сплати стартових внесків під час мандатної комісії сума внеску подвоюється.

4
Де можна побачити схему маршрута?

5
Конный спорт в Украине / Потрібні волонтери
« : Сентябрь 22, 2015, 14:49:55  »
Потрібні волонтери для проведення турнірів з дистанційних кінних пробігів та аматорських скачок на території Одеської, Вінницької, Київської та Миколаївської областей:
1.   Спонсори;
2.   Оргкомітети;
3.   Судді;
4.   Ветеринарні лікарі;
5.   Секретарі ;
6.   Стюарди ;
7.   Ковалі;
8.   Контролери ;
9.   Та інші
Можливо отримання суддівський категорій.

З повагою суддя міжнародної категорії і технічний делегат з ДКП , член атестаційної комісії колегії суддів ФКСУ.                                                          Іван Барвінський.


6
Вибачте, але ми тут у своєму регіоні краще розуміємо, що впливає на бажання організовувати і виступати в регіональних ДКП.

7


14 учасників Кубку України з ДКП 2015 р. з Одеського регіону, уже більше двох місяців чекають, коли члени дисциплінарного комітету та правління ФКСУ розглянуть скаргу на головного стюарда, за маніпуляції часом проходження дистанції та незаконним зняттям дітей опальних тренерів Барвінського і Христофорова. Які відмовились платити находу придумані менеджером іК стартові внески.
В нормальній країні уже на другий день би менеджер з пробігів та інші причетні то цього ганебного вчинку писали заяви на звільнення, а в нас віз і нині там. Навіть елементарних вибачень не було.

8
Ні, це відверте намагання відсіяти шаровиків. Якщо людині, яка все одно зайшла сюди і все це прочитала, важко пройти за посиланням і прочитати сам документ, згідно якого потрібний захід проводиться, то навіщо їй взагалі такий клопіт, як міжнародні змагання і, тим більше, суддівський семінар? Якщо Вам це особисто треба, то натисніть посилання і завантажте потрібний документ, а якщо Вам особисто це не треба, то про що тоді мова? Чекайте національне положення, яке буде розміщено тут одразу по затвердженні.

Ви в положенні про Кубок України написали, що старти безкоштовні, а потім вимагали по 300 грн, хто з нас шаровик це ще потрібно поміркувати. Якщо плануєте додаткові платежі попереджайте завчасно і національне положення давно повинне бути готовим.
В загалі, знайти можна будь яку інформацію, але мені прикро, що коли цікавлюсь такою інформацією в інших країнах: Казахстан, ФРН та ін. тобі зразу відповідальні особи  розкажуть, як краще доїхати, де зупинитись, де краще пообідати, скільки це буде коштувати, яка програма заходу, чи потрібно зустріти на вокзалі, ті самі менеджери і президенти, підійдуть запитають чи все гаразд, чи потрібна допомога. І чому в нас крім хамства, нічого не доб'єшся/

9
це що державна таємниця?

10
Прошу!
Міжнародна федерація затвердила Положення наших змагань і відкрила заявки.
https://data.fei.org/Calendar/ShowDetail.aspx?p=64D14835059694C6710146B9FB473380
Повідомляю усіх бажаючих взяти участь: доки ви не сплатите реєстраційний внесок до FEI, побачити вас та вашого коня у системі буде неможливо, отже не зволікайте з цим. Щодо оплати внесків зверніться до офісу ВФКС. Потрібна інформація - на офіційному сайті efu.org.ua
Також доводжу до вашого відома, що жодної заявки не буде зроблено без письмового подання на електронну пошту менеджеру ВФКС shkat2012@gmail.com. В темі листа вкажіть, будь ласка, від якого вершника/коня ця заявка і на який вид програми, наприклад: "Іванов_Орлик_CEI80". В самому листі вкажіть реєстраційний у FEI номер вершника, зареєстрованого тренера, якщо це інша особа, і коня.
Будь-яке спілкування щодо необхідних дій, документів, роз'яснень тощо можливе лише у письмовому вигляді у цій темі, у ФБ-групі Endurance Ukraine, або знову ж таки через електронну пошту.
можливо Ви спочатку нас ознайомите з цінами: членські і реєстраційні внески, стартові, постій коней, проживання спортсменів, вартість участі в семінарі...

11
Тому що це регламент Міністерства. Зараз це змінено, у останній редакції вказано, як і в правилах: "з року, у якому виповнюється 14". А ви так просто цікавитесь, чи, можливо когось такого віку маєте намір заявити на 1*?
дякую, паравила є правила.

12
за  міжнародними(FEI) і національними правилами(фксу)до дистанцій CEI 80* і CEN 80* допускаються вершники віком від 14 років, чому в регламенті вимоги з 18 років?

Страницы: [1] 2 3 ... 9