Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Expressiya

Страницы: [1] 2 3 ... 53
1
Оффтоп / С днем Татьяны!
« : Январь 25, 2012, 08:26:44  »
 С праздничком, тёзки!

2
є схоже єврейське слово
ясно... надеюсь это действительно смешно.

3
Это смешно? А почему?

4
Севастополь. Затримано коня-зебру

У Севастополі в Комсомольському парку співробітники міліції провели затримання коней, серед яких був кінь, перефарбований в зебру, повідомляють кримські ЗМІ.
Як повідомила голова Ради громадських екологічних організацій Маргарита Литвиненко, екологи разом з представниками екологічної інспекції та районних управлінь міліції неодноразово проводили рейди по центру міста, де були зафіксовані випадки жорстокого поводження з тваринами.
У парку близько десяти тварин були відібрані у власників та відправлені до стайні, де пробудуть до суду. У числі затриманих тварин виявили коня, перефарбованого в зебру. "Я впевнена, що фарба може зашкодити здоров'ю тварини. У Комсомольському парку досі продовжує "працювати" і поні, яка небезпечно хвора, вона може завдати шкоди здоров'ю людей", - додала Маргарита Литвиненко.


Генпрокуратура займеться "конячою справою"

Природозахисники поскаржилися міністерству внутрішніх справ та генеральній прокуратурі на жорстоке поводження з тваринами на острові Хортиця. Працівники кінної міліції запорізького острова не дбають про своїх коней, через що троє з них уже померли.
"Протягом останнього часу там загинуло троє коней. Тварини нічим не хворіли, а помирали виключно через халатне ставлення працівників до їхнього утримання та піклування. Зимою коней практично не годували: вони їли двічі на день мізерну кількість сіна. Тварини дуже сильно виснажені. Людей, які намагаються їх погодувати, грубо виганяють з території", - йдеться у зверненні Запорізької молодіжної організації "Служба захисту тварин" до запорізького мера Олександра Сіна.
Волонтери сфотографували кількох коней. При цьому вони додають, що на фотографіях – найбільш здорові тварини, а інших навіть не виводять зі стійл.
Таке поводження з тваринами є порушенням Закону України "Про жорстоке поводження з тваринами" та карається штрафом у 50 неоподатковуваних мінімумів чи позбавленням волі строком до шести місяців.

Источники: http://ukr.obozrevatel.com/region/sevastopol.-zatrimano-konya-zebru.htm
                http://ukr.obozrevatel.com/news/na-zaporizhzhi-koni-pomirayut-z-golodu.htm

5
Конференц-зал / Re: Плетеные уздечки
« : Июнь 19, 2011, 07:28:09  »
Вот тут посмотрите: https://uahorses.com/Forum/index.php?topic=10415.msg319195#msg319195 . И может к "Гене" обратитесь за помощью...

6
Black Unicorn, ну ладно они не знают страны Европы, но свои родные штаты и их названия..?! Это как?

7
Даже не знаю смешно это или грустно:
 http://dooi.com.ua/archives/38571

8
Оффтоп / Re: С днём рождения, kirochka!
« : Июнь 04, 2011, 09:41:33  »
Вот и прошёл уже ГОД!!! И опять есть повод поздравить kirochkу  :kon19: :kon10F: С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ!!! :blue_baloon: :kon20:

9
Оффтоп / Re: Homaaaaak, С Днём Рождения! :))))
« : Май 23, 2011, 06:44:03  »
 :blue_baloon: :laie78:С дНёМ  рОжДеНиЯ! :kon20: :kon10F:

10
И кто это такой рыженький-солнечный?  http://s56.radikal.ru/i154/1105/e0/c25c95974730.jpg  Можно подробнее о нём?

12
  :blue_baloon:С днём рождения! Счастья, здоровья, удачи и благополучия всем и во всём. Пусть хлопоты будут только приятными, а усталость только от успехов.  :kon10F: :kon19:

Страницы: [1] 2 3 ... 53