Автор Тема: Сага про кінний завод "Grand Prix" та авторські права.  (Прочитано 20807 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Timbuktu

  • Гость
Я не имею в виду, что надо молчать, но я считаю, что крики на форуме мало что решают.

Гм, дозвольте поцікавитись, а де Ви побачили з мого боку "крики" :scratch:? Мені здавалось, я пишу досить спокійно і адекватно.

Антиреклама антирекламой, но я не вижу связи между качеством лошадей и сайтом. В любом случае, реальный покупатель их продукции вряд ли будет читать этот форум и выискивать кто и что спер.

Не можна сказати, що я прямо-таки ставила собі за мету створити потужну антирекламу. Ця тема - це такі собі "штрихи до портрету". Людина, котра виявила нахабство і безчесність в одній ситуації, цілком вірогідно послуговується нахабством і безчесністю і в інших сферах свого життя.   



Оффлайн Black Unicorn

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 0
  • A scattered dream that's like a far-off memory
    • Просмотр профиля
Тимбукту, я не писала про ваши крики, я имела в виду, что оханья, аханья в Интернете мало на что повлияют в принципе. Только и всего. Фигура речи.
Про антирекламу написала Гармонь.
Цитировать
Людина, котра виявила нахабство і безчесність в одній ситуації, цілком вірогідно послуговується нахабством і безчесністю і в інших сферах свого життя.   
В таком случае нахабні и безчесні практически все форумчане. Как минимум, фотки чужие мы, сами того не зная, тырим постоянно  :sarcastic: Я вот абсолютно внаглую взяла рисунок зарубежной художницы, так же нагло его уменьшила и совершенно бесчестным образом поставила себе на аватар. Разрешение на его скачивание она мне не давала, так же не давала на его редактирование, а я, грешна, немного его изменила. И вот, я сейчас его нагло использую в собственных грязных целях  :sarcastic: Это не статья, но точно такое же нарушение авторских прав. Но, естественно, если бы она вдруг это узрела и попросила меня убрать этот рисунок, я бы так и сделала, конечно.

Timbuktu

  • Гость
Під нахабством власника Гран Прі я в першу чергу мала на увазі те, що на мої неодноразові прохання (електронною поштою) видалити крадені фрагменти статті, він відповів нахабним запевненням, що цього не буде.
Black Unicorn, якби Вам написала особисто художниця, яка створила картинку, що на Вашому аватарі, і у чемній формі попросила прибрати зображення, а Ви у відповідь написали "Ай, відчепіться, я не збираюсь морочитись і міняти свій образ на форумі" - ось це було б нахабством. І це саме те, що зробив власник Гран Прі.