а чего ты такое постишь? да еще с переходом на личности??
Ну можеш ще подивитись North Face, Campus. Це спочатку 3-5 днів, а сподобається і захочеш на більше. І навіть на 3-5 якщо, то спальний мішок у тебе займе достатьно місця, а як все інше почнеш паковати сама здивуєшся, навіть вже коли досвідчений і не перший раз пакуєшся береш все по мінімуму то дивуєшся скільки місця займає. Ящо для походів я б рекомендував хочаб 70 л. Головне щоб були металеві вставки, подушка на спину м'яка там де нижня підтримка, поясна та грудна підтримка, за їх допомогою дуже гарно вага розподіляється.
У звязку з тим, що мій телефон помахав мені ручкою, прохання, щоби хто-небудь зустрівся зі мною в метро, щоби далі блукати у пошуках "Оливи" разомДо речі, на яку годину ми збираємося? Сьому, восьму?
Могу с тобой встретиться -)) Давайте на восемь (и Хома, и Макс на попозже просили)
Цитата: Garmata от Февраль 09, 2011, 13:48:26 Могу с тобой встретиться -)) Давайте на восемь (и Хома, и Макс на попозже просили)А ещё есть желание НАС вытаскивать с ТОЙ ТЕМЫ?
Могу с тобой встретиться -))
Цитата: Garmata от Февраль 09, 2011, 13:48:26 Могу с тобой встретиться -)) Ок, давай на восьму. На якому метро?