В березні минулого року виріши пройти ТО. Приходжу у міське ДАЇ щоб взяти довідку о відсутності штрафів. Перевіряють мене по машині, кажуть є штраф за перевищення швидкості, я їм квитанцію бах, все сплачено все гуд. Просто після сплати я манав заносити ще цю квитанцію у певний кабінет, система добиває до жаху, сплати та щей занеси, самі дивіться що я сплатив. Потім почали дивитись по правах, а там засада на моїх правах висить 2 порушення за їзду у нетверезому стані, одне у одному сусідньому райцентрі, друге у іншому, причому друге з вилученням у мене прав і вже відбувся суд.

Сказав мені номер справи у суді і відправили розбиратись, добре що права не забрали, а таке бажання було. А тепер я їм мав довести що я не баран. Добре що були знайомі які допомогли розібратись і все списати. Як виявилось що у одном з сусідніх райцентрів є товариш з таким самим ім’ям, фамілією, по батькові та датою народженням, тільки іншого року, 2 рази попадався на скутері бухий, а так як звісно прав немає, то хтось у цих всіх службах вписав мої права, а потім доводь що ти не баран.