Автор Тема: temp  (Прочитано 7615951 раз)

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Re: temp
« Ответ #36948 : Март 21, 2011, 10:43:03 »
Неожиданно задумалась - а не путаю ли я Правила волшебника и Цвета магии?.. пойду, уточню,
А счастливое исключение - это Хроники странного королевства Панкеевой. хотя тоже, 10-тую потянуло уже по кругу...

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #36949 : Март 21, 2011, 10:56:26 »
уточнила. Не. мене не глючит. Именно над Ричардом с Исповедницей я не спала ночами.
А какую жизненную цитату я нашла!
— Первое Правило Волшебника гласит: люди глупы. — Ричард и Кэлен неодобрительно переглянулись, но продолжали слушать. — Люди глупы, и, если правдоподобно объяснить, почти все поверят во что угодно. Люди глупы и могут поверить лжи, оттого что хотят верить, будто это правда, или оттого что боятся знать правду. Головы людей полны всякими знаниями и верованиями, большинство из которых ложны, но все же люди в это верят. Люди глупы: они редко могут отличить правду от лжи, но не сомневаются, что способны на это. Тем легче их одурачить.

— Рал знает Правила Волшебника и пользуется Первым из них. Людям нужна какая-то цель, а чтобы иметь цель, им нужны враги. Легко вести за собой людей, когда им дана цель. Для них это важнее Истины, которая на самом деле мало кого интересует. Даркен Рал дал им врага — конечно, не себя, а другого, дал им ощущение цели. Люди глупы, они верят в то, во что хотят верить.

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #36950 : Март 21, 2011, 11:58:13 »
Кет, не філонь 
Треба говорити Кат  :vmad:
Гуткайнда не читала, Джордана  - теж.
Желязни  - гуд, перші книги читала з великим задоволенням, під кінець вже трохи втомилася, але так буває майже з усіма серіями.
Перумова читала тільки одну книгу з продовження "Володаря кілець" - сподобалося.
Сапковський теж непоганий, але під настрій, читаю іноді окремі книжки, не запоями.
Панкеєва подобається. Правда, після перших книжок в неї теж був спад (зараз не памятаю яка сама книга мені не сподобалася), але потім з`явилася агенція "Дельта" і сюжет віджив.

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #36951 : Март 21, 2011, 13:05:24 »
Панкеєва подобається. Правда, після перших книжок в неї теж був спад (зараз не памятаю яка сама книга мені не сподобалася), але потім з`явилася агенція "Дельта" і сюжет віджив.
да, была книга под кодовым именем 11245 серия Санта-Барбары - женились, роднились, сорились, мирились. Но мне под настроение и она хорошо пошла)

Max T

• Гость
« Ответ #36952 : Март 21, 2011, 13:21:12 »
мне Пратчет  не нравятся вообще :sarcastic:
А Гуткайнд ниче так

А мне наоборот  :sarcastic:

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #36953 : Март 22, 2011, 08:32:47 »
Ой, вибач, Кат. h:blush
Твоя міра подібності - однодумець. :hehe: Бо мені продовження ВК не сподоблось, і то лише тому, що Толкієна не можна продовжувати, це ж ТОЛКІЄН.
Про Панкеєву багато чула, тепер беру її на замітку. :yes:
Макс, будеш третім, пиши свою оцінку авторам. ;)

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #36954 : Март 22, 2011, 08:57:19 »
Бо мені продовження ВК не сподоблось, і то лише тому, що Толкієна не можна продовжувати, це ж ТОЛКІЄН.
А я спочатку прочитала ту єдину книжку Перумова, а потім вже  - Толкієна  h:D
Почала вчора читати Гудкайна. Враження після перших 200 сторінок - непогано, але ІМХО Панкеєва цікавіше (сюжет оригінальніший і більш динамічний).

Max T

• Гость
« Ответ #36955 : Март 22, 2011, 10:27:27 »
Ой, вибач, Кат. h:blush
Макс, будеш третім, пиши свою оцінку авторам. ;)

Можу однозначно сказати, що Прачетт набагато краще Гудкайна (як на мій погляд, звісно). "Відьмак" Сапковського теж рулить (Рейневана не читав). "Хроніки Амбера" Желязни - то взагалі одна з моїх книг-вчителів  :yes:. Джордана читав лише "Лицар-дракон". Не сподобалося  :nea:. Перумова щось читав, але вже не пам'ятаю, що (але точно не продовження Толкієна). І не пам'ятаю, чи сподобалося  :sarcastic:. Мабуть, не дуже, раз забув.
Панкеєва не читав.

П.С. Вчера было равноденствие! Значит, с сегодняшнего дня день стал длиннее ночи  :glad:!

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #36956 : Март 22, 2011, 10:55:14 »
 :sarcastic: Ну звісно, читати серіал десь із середини - воно мало кому буде цікаво. :hehe: Мало авторів, для визначення міри подібності. Ладно, приймемо тебе, як однодумця. :hehe:
До речі, на фантлабі статистика по Пратчетту - чоловіків десь в 2 рази більше, яким  подобається, ніж жінок, яким подобається. Саме тому вирішила все ж читати Пратчетта, хоча б першу книжку, цікаво, я буду чоловіком чи жінкою по вподобаннях? :sarcastic:

Max T

• Гость
« Ответ #36957 : Март 22, 2011, 11:28:28 »
Ех, у мене весь Прачетт є (серіал про Плаский Мир), окрім самої классної книжки :(. "Останній герой", спецвидання з ілюстраціями на кожній сторінці  :cry:. Колись сестрі подарував, а тепер не можу на раскладках знайти :(.

Оффлайн Homak

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #36958 : Март 22, 2011, 11:49:20 »
Колись сестрі подарував, а тепер не можу на раскладках знайти :(.
Раскладки давно канули в Лету.  :sarcastic:
Искать надо PocketBook и соответствующие форматы  :yes:

Max T

• Гость
« Ответ #36959 : Март 22, 2011, 11:50:47 »
Ты просто не представляешь себе, ЧТО это была за книга  :max:. Там одни только иллюстрации - шедевр огромной силы  :yes:. Да и сам роман я считаю лучшим в цикле.