Свого часу Тутік посадив мене на нього...хотів,щоб їхала конкур мабуть(я ще тоді зелена була)...і тоді в нас з мамою був Фабій на трьох ногах...лікували...і от коли я возькалася з Малим, цей Стецько підійшов і наорав, що в мене основний кінь невідпрацьований, я сказала, що Фабій - мій основний,спочатку він, а потім вже Ваші коні...того ж дня коня сідлала Іра Артемьєва...
Не скажу, що це мене не засмутило, бо кінь був дуже перспективний і гарний...ну,а наші не вміють чекати довго...треба було в чотири роки коня на потужність стрибка кинути...та ще й під Тутіком...вирішив повторити "подвиг" нашого Савченка,який уграв Фабію на 160 ноги на форева....коли коню лише 4 роки було...Пашку жаль,бо гарний кінь міг би вийти,а щодо Престижа...знаеш,я бачила як панькався з ним Димид...він його майже рік точив як ювелірну роботу,стрибати почав мабуть вже перед тим як його забрали...жоден спортсмен зараз не буде так робити...ОСОБЛИВО на Веретинівці...Вощакін Андрій їхав на Престижі, я навіть тоді рада біла, шо в нормальні руки попав...і тут на тобі

...впринципі Димиду просто боляче було дивитись як коні, яких він готує кропотливо і розумно, просто отак покалічать і в виїздку...
Ось він молодий і гарненький

А це мій Федька...тоді ще не мій...фони перетнули фінішну пряму першої фази двухфазного маршруту,кінь заплутався в ногах і вони прокувиркались метри чотири...але...зайняли третє місце:)