У нас есть Аська - ее можно показывать в музее
Що цікаво, якраз досить розумні й самодостатні люди частіше залишаються в Україні, бо розуміють, що за кордоном медом не намазано, там є купа своїх проблем.
А їдуть переважно ті (не вживатимемо слово "бидло"), хто потім створює вкрай негативну репутацію всім українцям... Я доволі часто спілкуюсь із іноземцями. Іноді, коли вони хочуть "ущипнути" чи відверто образити, то роблять закиди на тему "українці - нецивілізовані варвари, а українки - повії". Я їм на це відповідаю, що всі варвари і повії давно емігрували до їхньої home country і там поповнюють місцевий генофонд, а в Україні залишились винятково високочолі особистості з повним набором чеснот.

Miss_Zet, ви мене не зрозуміли. Немає значення, залишаєтесь ви в чужій країні назавжди чи живете тільки певний час (поки навчаєтесь чи працюєте чи тому подібне). Для автохтонів ви можете бути такі ж неприємні, як для вас оце негри чи араби в Україні. Тільки ми хочемо, щоб нас скрізь приймали з розпростертими обіймами, а самі вернемо носа від інших народів ("хай собі живуть у себе").