Автор Тема: temp  (Прочитано 7646689 раз)

Max T

• Гость
Re: temp
« Ответ #36552 : Февраль 28, 2011, 17:03:50 »
Гармони надо высыпаться  :glare:. Тогда и спазмолгон пить не придётся  :yes:.

Garmata

• Гость
« Ответ #36553 : Февраль 28, 2011, 17:06:15 »
Гармонь, тебе надо на совещание или мотивацию?

Чихать я хотела на мотивацию! Сожрала и без разговоров. Массаж мне не грозит. Спорт мне не грозит во веки веков. Не мучаться же мне...

Max T

• Гость
« Ответ #36554 : Февраль 28, 2011, 17:11:54 »
Что-то с форумом проблемы

Garmata

• Гость
« Ответ #36555 : Февраль 28, 2011, 17:23:57 »
Не только провод выдернула, а еще и вслед гонцу гранату кинула  :sarcastic:

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #36556 : Февраль 28, 2011, 18:50:20 »
ага, траблы.

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #36557 : Февраль 28, 2011, 18:50:51 »
И все же меня мучает вопрос - менять работу или и так сойдет?..

Оффлайн Asja

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #36558 : Февраль 28, 2011, 18:54:25 »
Макс, так статья про анальгетики. А спазмолгон имеет другое действие :yes:

Вильнюс, а чего ты собралась работу менять?

Timbuktu

• Гость
« Ответ #36559 : Февраль 28, 2011, 20:08:50 »
Гм, тему вже змінили, але хочу повернутися до бюджетних авіаліній. Я майже нічого не знаю про Wizzair, може, він і використовує brand new літаки, але популярний RyanAir, наприклад, літає на б/у (можливо, не всі літаки з парку такі, але точно трапляються). І коли я писала, що долетиш до місця призначення, якщо пощастить, то не мала на увазі, що літаки бюджетних авіаліній падають частіше, ніж люксові лайнери :). Але пілоти там чи то менш досвідчені, чи то мають специфічне почуття гумору, тому переліт, буває, проходить дуже...гм...весело :sarcastic:.

А ще бюджетні авіалінії хоч і тримають навдивовижу низькі ціни на квитки, зате беруть додаткову плату за все, за що її тільки можна взяти)). Скоро змушуватимуть платити за кількість вдихів/видихів, здійснених пасажиром у салоні :sarcastic:. Кумедне відео на цю тему:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=LFNLYnVO9nA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=LFNLYnVO9nA</a>

П.С. Попри все, я люблю бюджетні авіалінії. Навіть якщо здається, що це не так :)

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #36560 : Февраль 28, 2011, 20:12:49 »
Віллі, ти нас лякаєш  :unsure:
Хоча, залежить на що саме будеш міняти  :max:

Мах, ну в тебе якісь ширпотребні аргументи, чесне слово. Ти щиро вважаєш, що терпіти спазми у судинах головного мозку і чекати, поки шляк трафить, каще, ніж випити таблетку?

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #36561 : Февраль 28, 2011, 20:21:50 »
Timbuktu, а більшість літаків наших регулярних авіаліній - не б/у?  h:D Трапився мені якось "чудовий" літак від ДонбасАеро, рейс котрого в один день взагалі відмінили, а на другий день (вже з пасажирами у салоні) колупалися викруткою у пропелері  h0.0 І голосно кричали у відкриті двері: "То шо, пасажирів висажуємо, чи ні?" А стюардеса в цей час, лагідно усміхаючись, розказувала, що ми затримуємося всього на декілька хвилин, бо смуга зайнята. Після приземлення я перша з того літака тікала  h:DD

А "досвічені" пілоти нп. польської авіакомпанії "Льот" ввечері перед вильотом напиваються так, що вилазять на другий поверх на карачках. Спостерігала особисто, коли працювала в готелі  :pardon: І за все це з нас деруть шалені гроші  :nea:

Max T

• Гость
« Ответ #36562 : Февраль 28, 2011, 20:26:34 »
Вильнюс, а чего ты собралась работу менять?

Думаю, это в тему секшуал харрасмента на работе.

Блин, забыл пароль к интернет-банкингу  :cry:. Теперь до бабла доступиться не могу  :(.

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #36563 : Февраль 28, 2011, 20:29:50 »
Максимус, Бог с тобой :sarcastic: Харасмент ежели когда и был, то точно не тут и очень милый) Не дают просто нормально работать...
А пароль от  банкинга я давно забыла. Все собираюсь им позвонить и восстановить, но лень. Пользуюсь мобайл.