Автор Тема: как убивают лошадям ноги. видео  (Прочитано 29348 раз)

Оффлайн Кешенька

• Герой
  • PKZ team
    • Просмотр профиля
Re: как убивают лошадям ноги. видео
« Ответ #48 : Март 26, 2011, 21:23:42 »
Не дуже жорстким, але й не занадто глибоким, бо і те, і інше однаково шкідливо. Ви англійською володієте? Є хороша стаття з цього приводу, з ілюстраціями стосовно взаємодії ноги коня з грунтом. Якщо цікаво, скину посилання.
Ось, будь ласка.
http://www.ushja.org/documents/horsewelfare/HoofGroundFall06.pdf

Особливу увагу варто звернути на FIGURE 2, тобто другу схемку, і пояснення до неї. Вона якраз має безпосередній стосунок до цієї теми (про асфальт і т.д.).
Переведите, пожалуйста, эти сообщения на русский язык, я не говорю по-украински

Оффлайн San4os

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #49 : Март 27, 2011, 08:26:15 »
Перевожу:

Timbuktu : Не очень жестким и не чересчур глубоким, потому что и то, и другое одинаково вредно. Есть хорошая статья на эту тему, с иллюстрациями по поводу взаимоотношении ноги коня с грунтом. Если интересно, скину ссылку.

Вот пожалуйста: http://www.ushja.org/documents/horsewelfare/HoofGroundFall06.pdf
Особое внимание стоит обратить на FIGURE 2, т.е. вторую схемку, и пояснения к ней. Она как раз имеет непосредственную связь с этой темой (про асфальт и т.п.).

Хух.... :sarcastic:

Timbuktu

• Гость
« Ответ #50 : Март 27, 2011, 08:28:39 »
San4os, дякую! :)

Оффлайн San4os

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #51 : Март 27, 2011, 09:16:29 »
Нема за шо.  ;)
Ссылка у меня не открывается...жаль....
А ответы на вопросы я так и не получила :madgirl:

Timbuktu

• Гость
« Ответ #52 : Март 27, 2011, 09:24:09 »
San4os, скачайте собі програмку, що читає pdf файли, наприклад Adobe Reader. Тоді все відкриється.

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #53 : Март 27, 2011, 09:35:00 »
Нема за шо.  ;)
Ссылка у меня не открывается...жаль....
А ответы на вопросы я так и не получила :madgirl:
Не дуже жорстким, але й не занадто глибоким, бо і те, і інше однаково шкідливо. Ви англійською володієте? Є хороша стаття з цього приводу, з ілюстраціями стосовно взаємодії ноги коня з грунтом. Якщо цікаво, скину посилання.
Це загальна відповідь на Ваше питання. :hehe:
Розширюючи її інформацією зі статті, грунт повинен бути піддатливим, таким, щоб при русі зецеп "вкопувався" у грунт, але не в"язким, пісок для грунту може використовуватись тільки при "горизонтальній" роботі, тобто без стрибків, але ідеальний грунт повинен включати добавки до піску, і пісок різного "розміру" - великі і дрібні піщинки, також зволожені, але не залиті.
Але в "домашніх" умовах, якщо це не спортивний кінь, а універсальний хоббік - кінь повинен знати усякий грунт. Тобто його треба не лише в манежі працювати, а в поля-ліса-дороги виводити, і в різні пори року і на різних аллюрах. Правильно пише Елі, треба дивитись, що обирає кінь, по якому грунту йому зручніше іти.

Оффлайн Кешенька

• Герой
  • PKZ team
    • Просмотр профиля
« Ответ #54 : Март 27, 2011, 17:21:00 »
Жесть... а теперь вы о чем говорите????? :cry:

Оффлайн Sonches

• Герой
  • В жизни пробиться можно только против ветра!
    • Просмотр профиля
« Ответ #55 : Март 27, 2011, 17:24:36 »
Ужас :glare:

Оффлайн San4os

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #56 : Март 27, 2011, 17:27:38 »
Если перевести кратко, то мне объяснили, что грунт должен быть поддатливым, но не вязким.
Если конь не спортивный, а универсальный хоббик, тогда он должен знать всякий грунт ( леса и поля, летом и зимой, на разных аллюрах).

Оффлайн Кешенька

• Герой
  • PKZ team
    • Просмотр профиля
« Ответ #57 : Март 27, 2011, 17:31:00 »
Ну, спортивные кони вообще нежные. Их берегут... А хоббики выносливее... Вот например на Ай Петри в Крыму вообще командирские кони, ничего не боятся, пилят себе по камням и все
Но на видео изображен породистый спортивны конь, они обычно сильнее склонны к травмам

Оффлайн Г@р@ж

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #58 : Март 27, 2011, 20:42:59 »
Породистый спортивный конь на видео - рысак. Рысаки - лошади достаточно неприхотливые. Хотя, на мой взгляд, это не повод делать забеги по асфальту  :unsure:

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #59 : Март 28, 2011, 09:06:18 »
Породистый спортивный конь на видео - рысак. Рысаки - лошади достаточно неприхотливые. Хотя, на мой взгляд, это не повод делать забеги по асфальту  :unsure:
Підтримую, а кому здається, що це нормально, хай спробує у взутті з металевою підошвою побігати по асфальту...
Хоча кожному своє. Деякі 2х річну дитину годують сосисками і ковбасою зі словами "вона ж повинна їсти м"ясо" і вважають, що вони повністю праві і ніхто не в праві радити їм, як чинити. :glare: