Автор Тема: Нові технології і коні  (Прочитано 30641 раз)

Оффлайн MOPOK

• Герой
    • Просмотр профиля
Re: Нові технології і коні
« Ответ #84 : Декабрь 05, 2011, 20:18:01 »
так прикольно какашками кидатись?

Цікавіше побічити фото подушок Вашого нового сідла (тієї сторони, що лягає на спину).
буде час сфотографую, можете погуглити якщо є бажання можна знайти фото :)

Оффлайн MOPOK

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #85 : Декабрь 05, 2011, 20:18:58 »
а на якому сайті про анатомічний пад написано?

на крамере http://www.kraemer-pferdesport.de/Freemax-Springsattel---baumlos.htm?websale7=kraemer-pferdesport&pi=181157&ci=247456
ага дякую, пошукаю інформацію про ці пади, гугл незрозуміло перекладає часом, який вони мають на увазі пад також не вказано

Timbuktu

• Гость
« Ответ #86 : Декабрь 05, 2011, 20:24:19 »
снижение давления поглощающего - druckab sorbierenden, там треба пробіл добавить, тоді гугл перекладе

Неправильно. Ніякого пробілу там не треба. Druckabsorbierend - це "такий, що поглинає поштовхи/удари" (інший можливий варіант - "такий, що знімає тиск"). Від "Druck" - тиск, поштовх, удар, і "absorbierend" - той, що абсорбує (тобто, поглинає). 
ну я скопіював текст який дав гугл, після того як слово розбив :) не більше

Гугл іноді слова, яких він "не розуміє", розбиває абсолютно нелогічно, як і Ворд :)). Тому я просто дала більш прийнятний варіант перекладу, ото й усього :)

Оффлайн MOPOK

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #87 : Декабрь 05, 2011, 20:26:01 »
та да :) потрібні хоча б якісь знання мови з якої перекладаєш :) з англійською простіше :)

Оффлайн LADA

• Авторитет
  • Я свободен...
    • Просмотр профиля
« Ответ #88 : Декабрь 05, 2011, 20:46:19 »
Уважаемые Habanera и Summer,вместо того,что-бы устраивать разборки по челюсти,
лучше поделитесь своим богатым опытом по выбору амуниции.
Я думаю,это будет нааамного интереснее и информативнее :thank:!

Оффлайн Summer

• Герой
  • Beautiful is as beautiful does.
    • Просмотр профиля
« Ответ #89 : Декабрь 08, 2011, 12:08:48 »
Summer, поделитесь своим богатым опытом по выбору амуниции.

Так уже есть на второй, кажется, странице, о Винтеке Изабель и о пробежных уздечках Дасло. 

Уздечки очень рекомендую всем, кто любит ездить в поля и там (или возвращаясь домой) пасти коня.  В одну секунду уздечка превращается в недоуздок и лошадь спокойно ест траву, не мучаясь с трензелем...  И так же в секунду все можно перестегнуть обратно.

Оффлайн MOPOK

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #90 : Декабрь 08, 2011, 12:13:20 »
а хто в нас їх возить, де взагалі асортимент подивитись? вони пробіжні, чи я помиляюсь? там здається є великий вибір кольорів цих уздечок

Оффлайн Summer

• Герой
  • Beautiful is as beautiful does.
    • Просмотр профиля
« Ответ #91 : Декабрь 08, 2011, 12:19:49 »
а хто в нас їх возить, де взагалі асортимент подивитись? вони пробіжні, чи я помиляюсь? там здається є великий вибір кольорів цих уздечок

Так, пробіжні.  Конкретно у Дасло вибір невеликий, але достатній.  Всі кольори приємні.  Їх возив "Пегас" (здається так), який був у приміщеннях торця трибун Київського іподрому (під "Аппалузою"). Може і зараз возить, але не знаю, куди вони переїхали...

Можна замовити у emmanuelena тут на сайті, в "Максимі"...

Оффлайн MOPOK

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #92 : Декабрь 14, 2011, 16:34:33 »
зітнувся з тим що мало хто знає про Бафи, придумали їх доволі давно, але в нас поки що вони широкі відомі тільки у вузьких кругах :) а штука потрібна і корисна, маленький лікбез тим кому цікаво :)

Buff, багатофункціональна бандана, основне завдання в літню пору відводити піт, з чим він прекрасно справляється, в зимову зігрівати.
Фірмові коштують від 160 грн, можна знайти підробку за 25 грн без проблем, я особисто думаю що фірмовий потрібно брати тільки бафф-циклон, літні підробки в принципі справляються добре зі своєю задачею, тестив на собі проїхав, не одну тисячу кілометрів.

www.buff.com.ua тут фірмові
http://travel.org.ua/forums/viewtopic.php?t=68592&&start=0&sid=a68972688af048ab2d0c1d96ff799e7a  - тут підробка, я беру, поки що задоволений
фірмові можна купити в любому веломагазині, бачив також на сайті Крамера

http://www.buff.com.ua/how-to-wear.html   тут варіанти як носити

взагалі способів використовувати маса, в основному як підшоломник використовую, ну в місті ношу як бандану, в поході якось на розтянуту ногу вдягав, тут вже хто що прдумає :)

Buff® изготавливается на специальных вязальных машинах из 100% полиэстрового микроволокна — т.н. микрофибры. Микроотверстия во внешней стороне ткани, слишком малы для того, чтобы вода и ветер извне проникали вовнутрь, в то время как внутренние поры ткани достаточно велики для того, чтобы ткань «дышала».

Оффлайн fosssa

• Авторитет
  • Говори правду - все равно тебе никто не поверит.
    • Просмотр профиля
« Ответ #93 : Декабрь 14, 2011, 18:59:04 »
Спасибо,TOTORO,за такую классную весчь,сейчас в самый раз такое носить.Уже в поисках подходящего варианта для себя.  :yes: И половинке покажу.Он заценит.

Оффлайн MOPOK

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #94 : Декабрь 14, 2011, 19:05:30 »
да, річ хороша :)

Оффлайн MOPOK

• Герой
    • Просмотр профиля
Нові технології і коні
« Ответ #95 : Декабрь 20, 2011, 19:16:13 »
ще є одна річ, всі знають які "нецензурне слово" дуже погані тренчики для шпор продаються і за які гроші :) є альтернатива, ремінці на тукліпси, ціна 20 грн, матеріал самі побачите, розраховані на те що ногу примотють до педалей, нагрузку нести вони призначені не слабу, пряжка яка не фіксована і зручна, альтернатива доволі непогана ширпотребним тренчикам за 40 грн, питайте в веломагазинах :)

Затяжки для туклипсов W2 Wellgo