Автор Тема: Історії з аматорського життя  (Прочитано 83264 раз)

Оффлайн Nadiya

• Герой
  • nadiya_dp@mail.ru
    • Просмотр профиля
Історії з аматорського життя
« Ответ #180 : Август 22, 2016, 20:19:17 »
Була недалеко від тебе, але трохи не мала часу їхати до Дніпра
Ото ж бо, я все бачила й читала!
До речі, в Карпати не хочеш?
Спершу ви до нас :) А взагалі.. не знаю, ще не планувала..

Оффлайн tigra

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #181 : Август 24, 2016, 15:49:42 »
Фотки хорошие, тока....Ну ты ж фотограф!!! А поснимать хрень всякую недоуздочную?))))) Хоть фотошопом, а то модели красивые, кусты - зеленые, и ремней - пачка!))

Кстати .Манюня рожать не собирается?)))) А то по фоткам похоже!

Оффлайн Nadiya

• Герой
  • nadiya_dp@mail.ru
    • Просмотр профиля
« Ответ #182 : Август 25, 2016, 06:46:21 »
Манюня мені нічого не передавала)))
фотошопом ліньки(( а мотузки - це вона до берізки припнута.

Оффлайн Nadiya

• Герой
  • nadiya_dp@mail.ru
    • Просмотр профиля
« Ответ #183 : Август 31, 2016, 06:58:01 »
Вже третій день поспіль їжджу на Гуці на прогулянки до лісу. Кроком, без поспіху, щоб милуватись пташками. Добре!
Кроком, бо кульгає. На кривій кобилі совість не дозволяє гасати, а ходити - будь ласка.

Оффлайн ok!

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #184 : Август 31, 2016, 08:11:10 »
А що це з нею?

Оффлайн Nadiya

• Герой
  • nadiya_dp@mail.ru
    • Просмотр профиля
« Ответ #185 : Август 31, 2016, 08:34:18 »
Не знаю. Се була одна з причин, чому я її місяць під сідло не брала - думала, викульгується, вигуляється. По-хорошому треба хоча б тестами визначити область запалення, та й вета гукнути, а я просто лишила її у спокої. Та помітила, що при роботі вона краще почувається. Спочатку на корді, а потім під сідлом - другого дня пішла краще, ніж напередодні, а під кінець і зовсім рівно.

Оффлайн Milady

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #186 : Август 31, 2016, 10:13:50 »
Як я її розумію! От я поки не виходжусь, не розрухуюсь, то і нахилитись не можу, і кульгаю часом  :hehe:

Оффлайн Nadiya

• Герой
  • nadiya_dp@mail.ru
    • Просмотр профиля
« Ответ #187 : Сентябрь 01, 2016, 08:47:46 »
Позавчора в мене боліли стегна та півпопереку.
Вчора вже весь поперек.
Сьогодні болить геть усе, але завтра я все одно сідлатиму!
Хто ж знав, що прогулянка кроком така важка.. цікаво, в Гуци теж м'язи болять?

Оффлайн Nadiya

• Герой
  • nadiya_dp@mail.ru
    • Просмотр профиля
« Ответ #188 : Сентябрь 02, 2016, 08:02:41 »
На п'яту добу все минуло, мов корова язиком злизала!
А ще в лісі повно павутиння. Сьогодні обходили повалене дерево через чагарі, то довелось пішки проходити, бо позаростало так, що між гілками верхи не втрапиш. Бо як втрапиш, то кобила лишиться без вершника, а той пересяде на якусь гілляку.

Оффлайн Nadiya

• Герой
  • nadiya_dp@mail.ru
    • Просмотр профиля
« Ответ #189 : Сентябрь 23, 2016, 11:41:21 »
Історія №35
Сільський час

Новин небагато. Гуца вигулюється виключно кроком, їй йде на користь, вже навіть учора в леваді скакала що дурна.

Манюня два літні місяці не сідлалась, тож було досить несподівано під час чистки намацати товстенний шар сала, та відпустити підпругу на п'ять зайвих дірок, аби лише зійшлася. Мені висловили припущення, чи не жеребна вона, й так переконливо, що я аж засумнівалась, та подзвонила попередній хазяйці. Та мене запевнила, що в неї ексцесів не було, тож, якщо й жеребна, то аж за часів передостанньої хазяйки. Тож аби ми в жовтні побачимо жеребчика, або комусь треба худнути. Наразі я маю власну жирну кобилу, про що давно таємно мріяла - такий собі пухкенький диванчик зі шкіри та сала.

А ще сьогодні в нас був досить вдалий виїзд у ліс. Стежка, що ми її не полишили тільки аби дійти до кінця та більше ніколи не вертатись, вивела нас на могилу козака Барабана. Я навіть не знала, що така є, досить далеко від людних місць, схована в деревах трохи віддалік від стежини. Аби не пам'ятна дошка, що блищала на сонечку, ми б її й не побачили. А тепер можемо до неї туристів на погляд водити. Сама могила досить доглянута, не сильно заросла, хтось за нею приглядає. Треба сусідів спитатись, може хто що чув або знає.

Оффлайн ok!

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #190 : Сентябрь 23, 2016, 13:01:40 »
Цікаво, хто був той козак Барабан

Оффлайн tigra

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #191 : Сентябрь 23, 2016, 20:45:13 »
Безумно интересно, но в интернете есть о нём только упоминания и допущения: "Быть может, был, а ,может ,и жил". А интересно же. Всё-таки не каждому человеку вот так курган насыпают с мраморной доской.

Одна наглая конская морда слегка мешала обсмотреть всё детально :sarcastic: Да ещё порывалась пощипать травку с могилки ,пришлось спускаться.
Но, боюсь, желающих на экскурсию будет негусто: если историю в духе скуководов "а жили здесь племена тавров, которые съели динозавров, а тавров казаки на кулеш покрошили..."  ещё можно сочинить, то 15 км по лесу с клещами и бездорожью - настоящих буйных мало :sarcastic:

Зато Манюня похудеет. Или родит :hehe: