Автор Тема: Райский уголок, на южном берегу Прута......  (Прочитано 536656 раз)

ФАТИ

• Гость
Re: Лошади ?! а может я сплю....
« Ответ #528 : Апрель 21, 2010, 06:59:48 »
Заинтриговала! Я такую породу и не слышала даже, может и не видела   :unsure:
Но ооочень посмотреть хосется.  :yes:   Скидывай фотки.   
Какой возраст щенуле?

ФАТИ

• Гость
« Ответ #529 : Апрель 21, 2010, 09:11:20 »
Я тута рассказываю, рассказываю как лошить по ж... попе бью, а никто  :obstrel:  камнями не бросаитси!    Приветствуете, да???    :shut:

А мы вот так на корде уже работаем без уздечки с седлом

http://www.youtube.com/watch?v=NbQEMp5AEzE
http://www.youtube.com/watch?v=htddBphLgs8

И без седла. Правда я сама ещё в корде путаюсь   :hehe:

http://www.youtube.com/watch?v=kiJanyt16L4

Оффлайн moysik

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #530 : Апрель 21, 2010, 09:19:55 »
вибачте, що довго не відписувала, просто термінова роботка навернулась. Малому Ахіллу 5 травня буде 5 міс. Я дуже рада, що ви зацікавились, а то з "конніками" повезло, а от нормальних "собачників" не знаю, навіть немає з ким порадитись.  :cry:

Оффлайн moysik

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #531 : Апрель 21, 2010, 09:31:26 »
А я так боюсь щось пропустити у його вихованні - все-таки собачка, м`яко кажучи, не маленька і не хочу щоб він виріс або злюкою, або навпаки заляканим. Мені казали, що до 6 міс їх "бєсполєзно" вчити, бо вони не запам`ятовують, але мені здається, що треба уже деякі елементарні команди починати. Я теорії начиталась, а от як на практиці буде - побачимо. Такої собаки в мене ще не було. У чоловіка колись був стаф. Він сам ним займався, трохи згадує. А я поки на нульовому рівні (а з коняками взагалі на мінус нульовому). Я б з вами дуже хотіла вже якось вживу зустрітись, я б Ахілла з собою прихватила, хоча ще майже нікуди його не беру, бо на поводку ще не дуже вміє ходити. Була б вам дуже вдячна за пораду. Вибачте, що загружаю "ефір" неконячими темами  h:blush

ФАТИ

• Гость
« Ответ #532 : Апрель 21, 2010, 09:33:20 »
Вот это кличка! Кто ж такую придумал?   А сакращённо как звучит?  
Мы (хозяева) всегда в запасе пару кличек изменённых имеем.  :hehe:

Оффлайн moysik

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #533 : Апрель 21, 2010, 09:38:09 »
куди ж скорочувати? Повна Ахіллес. У нього просто такий благородний, гордий вигляд, що мусили його "божественним" ім`ям назвати. Ой, вибачте, я там із повідомленнми трохи повторилась, просто перше зразу не відобразилось і я знов те саме написла  :pardon:
А з іменем, то мені заводчик сказала, що має бути на "А", я точно не знаю, за якими правилами. А по документам він Алекс із добавками звідки він і т.д.

ФАТИ

• Гость
« Ответ #534 : Апрель 21, 2010, 09:39:51 »
 Мені казали, що до 6 міс їх "бєсполєзно" вчити, бо вони не запам`ятовують
Самая большая глупость.  Хотя если вы собираитесь отдать его на обучение кому-то то лучше не портить и не учить самим.
Но элементарные вещи всё равно собака знать должна. Иначе как с ней сладить, не требуя ничего.
В 5 месяцев и не ходит на поводке...   :(          Давайте встречаться!
Можно завтра, на конюшне, у девчонок.         Я подгоню работу, что бы к вечеру освободится.

ФАТИ

• Гость
« Ответ #535 : Апрель 21, 2010, 09:42:14 »
Да... Алекс не звучит, а вот  Ахіллес... звучит круто!    :krut:
Будет просто АХИ !

Оффлайн moysik

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #536 : Апрель 21, 2010, 09:53:28 »
Супер!!! Згідна з усім. Те, що не ходить на поводку, то я не винна  :not_i: Я тільки в п`ятницю його забрала і ще не встигла. Пробувала кілька разів по подвір`ю прогулятись. Поки не дуже виходить. Але я вперта, буду вчити. На рахунок того, що віддати комусь на дрессуру, так я по-перше не знаю куди і кому, по-друге ще не знаю як це організувати, по-третє, хотілось бит самій у цьоиу всьому приймати активну беспосередню участь.
Дуже дякую за пропозицію. Якщо нічого не поміняється, постараюсь завтра десь біля 3 бути на конюшню. А Ахі брати з собою?

ФАТИ

• Гость
« Ответ #537 : Апрель 21, 2010, 10:09:20 »
Если будешь на машине, можно брать.  Опять же если ты уверенна, что он тебе в ней ничего не погрызёт.  :hehe:
А если пешком...  вначале нужно его приучить к поводку.  Или тебе показать как его вести на поводке.
Нет... это описывать долго. Встречаемся, а там разберёмся.

Оффлайн moysik

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #538 : Апрель 21, 2010, 11:08:42 »
Я на машині, можу взяти з собою. Але ви скажіть, коли зможете прийти. Бо якщо я прийду десь в 15, а ви в 17 чи 18, то я його залишу дома, а коли ви під`їдете, то я швиденько змотаюсь за ним, мені недалеко, хвилин 10 максимум. А то якщо я його зразу візьму, то він там буде путатись під ногами. Він ще й до нашого подвір`я (і городу) не звик і нікуди ще за його межі не виходив. В нас все огороджено, то я його не боялась випускати. А поводок ми купили короткий, а довгий десь є від чоловікового стафа, але треба ще його знайти і привести в порядок. Але при зустрічі розберемось. Чекаю відповіді.

ФАТИ

• Гость
« Ответ #539 : Апрель 21, 2010, 11:58:44 »
Відповідаю  ;)
Собаку оставляем дома.  "Будете у нас на Калыме ... "   :hehe:     Лучше мы к ней.