Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6198893 раз)

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #48096 : Сентябрь 19, 2015, 09:39:27 »

Поциент на усыпление  :sarcastic:

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #48097 : Сентябрь 19, 2015, 10:58:38 »
В России (точнее в Москве) очень хорошо налажена система МФЦ (многофункциональные центры), где гражданам предоставляется всесь спектр гос. услуг.
Не только в Москве, все же в России.

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #48098 : Сентябрь 19, 2015, 15:14:20 »
Эмм такого смайла тут тоже нет  :sarcastic:

Надо больше смайлов

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #48099 : Сентябрь 19, 2015, 17:11:57 »
На счёт отмазок про плохих студентов с плохими отзывами об обучении: и бакалаврский и магистерский   дипломы с отличием. Но система образования у нас плохая. Говорю так, потому как двоюродные брат и сестра в Германии учились, у них практика громаднейшая. Сестра-медик за время учёбы по обмену семестр в Питере проучилась, сказала, что за это время очень отстала от немецкой программы, потом пришлось туго, пока наверстала.
Иногда мне кажется что шесть лет прошли даром :glare:

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #48100 : Сентябрь 19, 2015, 20:38:22 »
многобукаф про наука немного типа в тему вчерашней беседы. http://hvylya.net/analytics/culture/nauka-i-akademicheskoe-obrazovanie-v-ukraine-vzglyad-vo-storonyi.html

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #48101 : Сентябрь 19, 2015, 21:59:44 »
Запорожские козаки глазами документалистов BBC.http://www.bbc.com/news/magazine-34292278

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #48102 : Сентябрь 20, 2015, 08:39:05 »

У Байдена опровергли сообщения СМИ о "желтой карточке" для украинской власти
http://interfax.com.ua/news/general/291314.html
"Украинские президент Петр Порошенко и премьер-министр Арсений Яценюк делают значительных вклад в прогресс по борьбе с коррупцией в Украине и США продолжат сотрудничать с властями этой страны в рамках проведения необходимых реформ", заявляет спикер вице-президента США Джо Байдена Майк Карпентер.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #48103 : Сентябрь 20, 2015, 09:44:58 »
С филология не айс, наскокая я знаю. Лингвистика, культурология, вот это вот все из нациеобразующих. Что плохо, конечно. Ветов не знаю. Врачи, как не странно, все еще получаются хорошие при наличии усилий.

Про филологию с тобой не согласна, преподают отлично - было бы желание учить.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #48104 : Сентябрь 20, 2015, 10:18:29 »
Рекомендую этот портал: http://prometheus.org.ua/courses/
Очень интересные курсы.

Я там уже курс экономики прохожу -)

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #48105 : Сентябрь 20, 2015, 11:15:39 »
Немного зрады от Нойнеца, кто пропустил petrimazepa.com/whitesnake.html

Timbuktu

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #48106 : Сентябрь 20, 2015, 11:51:14 »
С филология не айс, наскокая я знаю. Лингвистика, культурология, вот это вот все из нациеобразующих. Что плохо, конечно. Ветов не знаю. Врачи, как не странно, все еще получаются хорошие при наличии усилий.

А я згодна з Вілею і не згодна з тим, що викладають добре.

Червоний університет, переклад з англійської - фу. Якби сама не розвивалась і не самовдосконалювалась, використовуючи вільний час і сторонні джерела, а покладалась тільки на уні, то була б повною посередністю. При цьому впродовж навчання складалося враження, що університет тільки відволікає від справжнього навчання, крадучи в мене по кілька годин на день. Приходиш, бувало, додому і думаєш: "Фух,сеанс безглуздого протирання штанів на сьогодні закінчився, тепер можна прочитати чи вивчити щось корисне".

Фонолабораторії, які були тільки для краси, бо ми жодного разу не займалися в них синхроном. Викладачі, яких тримали тільки тому, що їм "треба десь до пенсії досидіти"; викладачі з такими монструозними акцентами "англіціус совєтікус", що навіть не найбільш продвинутих студентів перекошувало, як від гіркої редьки; викладачі, які застрягли в минулому і викладали англійську зразка '50-их років; викладачі, які казали про своїх колег: "він/вона такий лажовий викладач, що ви повинні показувати мені конспекти, які написали на їхніх парах, і я хоча б їхні ляпсуси буду виправляти" (що багато говорить про кваліфікацію одних і "блискучу" професійну етику інших)) ).

Були, правда, винятки. На превеликий жаль, тільки з непрофільних предметів. Наприклад, нам добре начитали курс античної літератури і просто розкішно - британську і американську літературу 20-21ст. Латину теж непогано, як і коротенький курс середньовічної англійської.

Можливо, мені просто дуже не пощастило, і в інших університетах ситуація краща. Я маю інсайд лише по двом університетам у Києві, і там стан справ з англійською філологією жалюгідний((   

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #48107 : Сентябрь 20, 2015, 12:00:07 »

А я згодна з Вілею і не згодна з тим, що викладають добре.

Червоний університет, переклад з англійської - фу. Якби сама не розвивалась і не самовдосконалювалась, використовуючи вільний час і сторонні джерела, а покладалась тільки на уні, то була б повною посередністю. При цьому впродовж навчання складалося враження, що університет тільки відволікає від справжнього навчання, крадучи в мене по кілька годин на день. Приходиш, бувало, додому і думаєш: "Фух,сеанс безглуздого протирання штанів на сьогодні закінчився, тепер можна прочитати чи вивчити щось корисне".

Фонолабораторії, які були тільки для краси, бо ми жодного разу не займалися в них синхроном. Викладачі, яких тримали тільки тому, що їм "треба десь до пенсії досидіти"; викладачі з такими монструозними акцентами "англіціус совєтікус", що навіть не найбільш продвинутих студентів перекошувало, як від гіркої редьки; викладачі, які застрягли в минулому і викладали англійську зразка '50-их років; викладачі, які казали про своїх колег: "він/вона такий лажовий викладач, що ви повинні показувати мені конспекти, які написали на їхніх парах, і я хоча б їхні ляпсуси буду виправляти" (що багато говорить про кваліфікацію одних і "блискучу" професійну етику інших)) ).

Були, правда, винятки. На превеликий жаль, тільки з непрофільних предметів. Наприклад, нам добре начитали курс античної літератури і просто розкішно - британську і американську літературу 20-21ст. Латину теж непогано, як і коротенький курс середньовічної англійської.

Можливо, мені просто дуже не пощастило, і в інших університетах ситуація краща. Я маю інсайд лише по двом університетам у Києві, і там стан справ з англійською філологією жалюгідний((   

подставьте слово ветеринария и примерна та же хрень :glare:
учебники мохнатых сороковых годов , лечение древними как г мамонта препаратами и методами ...
а самое эпичное - они боятся животных :facepalm: