На раисю тут скатились благодаря Поню и его восторгам пудовым ноутбуком.
восторгом от факта выпуска в РФ собственного процессора Вы хотели сказать.
Но это круто

в Украине подобного нету и не предвидится. И говорить что "всьо равно лайно кацапське" - равносильно отрицанию высадки американских астронавтов на Луну, например.
Развивать что-то, уходящее историей в СССР, вместо назвать "лайно" и прокакать за годы независимости. Откуда ж уважение к себе появится

тут у нас внутрішні справи обговорюються, хіба ні?
у нас тут оффтоп взагалі, про політику, відносини країн, поразки і досягнення і все-все-все; не уподібнюйтесь до модераторів з їхнім "шаг влєво-шаг вправо - попитка к бєгству": їх комуністи з дитинства виховували і по-іншому вони не вміють.
Тобто я радий за те що Ви нарешті позбавились комплексу меншовартості, як кажуть наші ЗМІ (наприклад я ним взагалі не страждав) але лаяти російські досягнення за російськість - ну воно якось дебільно, я вважаю, не личить розумній людині (я не про Вас конкретно а взагалі). Тобто СРСР - це 70 років нашої (і Вашої) ж історії, якою б вона не була, і наших же, в тому числі, досягнень.
В протилежному випадку - лайняний ДніпроГЕС (знищіть його), лайняні АЕС, лайняні хрущьоби в містах і взагалі - все.
Главная проблема всех освободительных движений