Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6224250 раз)

Оффлайн Habanera

• Герой
    • Просмотр профиля
Re: Майдан - II ?
« Ответ #1044 : Октябрь 15, 2010, 08:32:49 »
Но отметить его нам не дали - Майдан перекрыли

а что Шевченко недостойный? :sarcastic:

Max T

• Гость
« Ответ #1045 : Октябрь 15, 2010, 08:36:03 »
Хабик, вот не пытайся притянуть за уши язвительность. Не смешно  :glare:. Когда суд выдаёт запрет накануне вечером (чтоб обжаловать не успели) - это выглядит как уловки шпаны. Когда размеры акции занижают на порядок - это уже блеф и откровенная трусость. А ещё когда марш уравнивают с митингом 150-ти комми - это вообще...  :sarcastic:

Оффлайн Habanera

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #1046 : Октябрь 15, 2010, 08:47:59 »
я не слышала в новостях про тысячу человек, чесно :pardon:
но единственное, что меня беспокоит в этих акциях, это то, что все могут помахать своими флагами в центре города, и то, что все это происходит без мордобоя

Max T

• Гость
« Ответ #1047 : Октябрь 15, 2010, 08:53:59 »
Осьо :pardon: :
http://korrespondent.net/kyiv/1126576-v-kieve-storonniki-svobody-proveli-marsh-za-priznanie-upa

"По оценке правоохранителей, у памятника собралось порядка 1 тыс. человек."

"В то же время, у памятника Владимиру Ленину проводят митинг около 150 сторонников Коммунистической партии Украины."

:rolf:

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #1048 : Октябрь 15, 2010, 08:56:00 »
Я дивилась репортаж про марш в ТСН. Так там не казали про 1000, та і взагалі дуже гарно відзивались про УПА. І тих дідусиків показували, про яких Timbuktu писала.:)
Пи.Си. Я страшенно вибачаюсь. h:blush

Timbuktu

• Гость
« Ответ #1049 : Октябрь 15, 2010, 09:03:26 »
Писала про дідусиків я))) Хоча то не суть важливо)
но единственное, что меня беспокоит в этих акциях, это то, что все могут помахать своими флагами в центре города
А мене турбує якраз те, що не всі, а тільки ті, чиї погляди "угодны" владі :pardon:.

Timbuktu

• Гость
« Ответ #1050 : Октябрь 16, 2010, 18:23:21 »

18 жовтня (понеділок). Київ: 10-30, вул. М.Грушевського 18/2 (будівля комітетів Верховної Ради). Регіони: 13:00, біля облдержадміністрацій.

Акція протесту проти законопроекту "Про мови в Україні" (http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=38474), зареєстрованого депутатами від Партії регіонів, Блоку Литвина і Компартії у Верховній Раді, який проголошує так звану «українсько-російську двомовність», а насправді запроваджує тотальну русифікацію.

Цей законопроект – докладна інструкція зі знищення української мови в усіх сферах суспільного життя. Якщо його приймуть, українська швидко зникне зі шкіл і вишів, з телебачення й кінотеатрів, книгарень і крамниць, органів влади і війська. Українці стануть людьми другого сорту у власній країні, а сама Україна після цього швидко перетвориться на російську провінцію.

Акція проходитиме без ПАРТІЙНИХ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПРАПОРІВ. Партійна та організаційна символіка вважатиметься провокацією та цинічним самопіаром на темі загальнонаціональної ваги.

Не важливо, яку з політичних сил ви підтримуєте чи не підтримуєте жодної, важливо, що ми всі - українці і маємо захистити свою українську мову.

4 жовтня біля будівлі комітетів Верховної Ради (а також в інших містах України) вже проходила акція протесту проти цього законопроекту, в якій брало участь понад 2 тис. людей. Серед них були відомі митці, історики, громадські діячі та радянські політв"язні.

Тоді, 4 жовтня ми здобули маленьку перемогу - законопроект не було включено до порядку денного, однак голова фракції Партії регіонів у ВР О. Єфремов заявив, що вони вичекають певний час і все ж таки винесуть його на розгляд.

Тому боротьба триває, бо законопроект залишається зареєстрованим у Верховній Раді.

ПОШИРЮЙТЕ інформацію про акцію! ЗАПРОШУЙТЕ своїх друзів та знайомих!

Оффлайн Tunchik

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #1051 : Октябрь 16, 2010, 19:49:14 »
Я работаю, но мысленно я с вами.

Оффлайн Asja

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #1052 : Октябрь 17, 2010, 09:05:15 »
Я бы тоже пошла, но не в моём состоянии... Надеюсь, народу будет много.

Оффлайн Invisible

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #1053 : Октябрь 17, 2010, 09:25:35 »
Не был ни на каких акциях с конца 2004-го. Но уже, наверное, пора. Так что в понедельник схожу, гляну, что к чему.
А кто с форума там будет?

Timbuktu

• Гость
« Ответ #1054 : Октябрь 17, 2010, 10:40:11 »
Я планую піти. Час для мене дуже і дуже незручний, але зроблю все, щоб там бути. Не хочу потім картатися, що "проспала" власну мову, хоча могла б для неї хоч щось зробити.

Garmata

• Гость
« Ответ #1055 : Октябрь 18, 2010, 10:15:40 »
Ну что? Кто ходил, что видел?