А я чомусь думала, що "проїзна частина" - це сукупність усіх смуг. Якщо так, то ваша, Dobi, правота в цій ситуації сумнівна 
Тоді веду просвітницьку місію далі.
Відкриваємо 1-й розділ правил, загальні положення.
проїзна частина - елемент дороги, призначений для руху нерейкових транспортних засобів. Дорога може мати декілька проїзних частин, межами яких є розділювальні смуги;
розділювальна смуга - виділений конструктивно або за допомогою суцільних ліній дорожньої розмітки 1.1 або 1.2 (див. додаток 2) елемент автомобільної дороги, який розділяє суміжні проїзні частини. Розділювальна смуга не призначена для руху або стоянки транспортних засобів. За наявності на розділювальній смузі тротуару по ньому дозволяється рух пішоходів;
Розмітка
1.1 (вузька суцільна лінія) - поділяє транспортні потоки протилежних напрямків і позначає межі смуг руху на дорогах; позначає межі проїзної частини, на які в'їзд заборонено; позначає межі місць стоянки транспортних засобів і край проїзної частини доріг, не віднесених за умовами руху до автомагістралей;
1.2 (широка суцільна лінія) - позначає край проїзної частини на автомагістралях або межі смуги для руху маршрутних транспортних засобів. У місцях, де на смугу маршрутних транспортних засобів дозволено заїзд іншим транспортним засобам, ця лінія може бути переривчастою;
Тобто потрібно щоб була суцільна лінія для виконання пункту 16.2, а біля кожного перехрестя вона є щоб не перебудовувались зі смуги у смугу, та не виконували обгін перед ним. А у мене була там навіть подвійна суцільна

І Тімбукту, прошу звертатись до мене ти