Добі, якщо ти Цитироватьа тут я отвечаю на том же языке на котором написано сообщение allora, parliamo un po' in italiano! Давайте не про гори, мені до них ще місяць. А хочу я на байдарках сплавлятись...
а тут я отвечаю на том же языке на котором написано сообщение
Та ну що в тому Парижі. Дівки з небритими піахвами і ногами, розпусні парочки на газонах... В Голландію! За грибочками!
Я ж не на дівок там збираюсь дивитися, а на мужиків архітектурні пам`ятки
З приводу Равлика, то я сам отримую море задоволення, перше моє повідомлення на форумі у Равлика у щоденнику, бо було ну дуже цікаво читати. Кат, по місцезнаходженню покладено на рідній мові писати. Якщо є таке побажання і приємно читати то буду намагатись писати на рідній мові. А чому сама на ній не пишеш, здається у школі всі вивчали???
А скільки днів ти у поході була? Дуже сильно відчувається коли на днів 7-10 йдеш
Думаю все равно на русском... Это уже неисправимо
Цитата: Garmata от Январь 11, 2011, 09:31:38 Думаю все равно на русском... Это уже неисправимо Неправда, я як в Італії по місяцю жила, то на третій тиждень ловила себе на тому, що про дещо думаю італійською. Тому якби тебе запхати туди, де ВСІ розмовляють українською - ти б думала українською. *підступно* Куди б це тебе запхати?
Хм, нічого так ідейка. А там є діаспора? Я теж туди хочу, для покращення розмовної української.
Не знаю, но мы сделаем вид, что есть
я на украинском не смогу всячески языково извращаться. Придется писать литературно Мне все еще нужен аватар...
Це ти про які ізврати, мовні обороти, чи щось на зразок матів?Пропоную авочку: