Вот, что сообщает нам Тело номер один.Шановні співгромадяни!У ці трагічні дні, коли Україна понесла такі тяжкі втрати, коли загинули люди по обидва боки барикад, вважаю своїм обов’язком перед світлою пам’яттю загиблих заявити – нема нічого важливішого над людське життя. І нема таких кроків, яких би ми всі разом не повинні були зробити, щоб відновити мир в Україні.Я оголошую про кроки, які треба зробити , щоб відновити спокій і уникнути наступних жертв протистояння.Заявляю про те, що я ініціюю дострокові президентські вибори.Я ініціюю також повернення до Конституції 2004-го року з перерозподілом повноважень вбік парламентської республіки.Закликаю до початку процедури формування уряду національної довіри.Як Президент України і Гарант Конституції я виконую сьогодні свій обов’язок перед народом , перед Україною і перед Господом Богом в ім’я збереження держави, в ім’я збереження життя людей, в ім’я миру і спокою на нашій землі.
http://president.gov.ua/news/30116.htmlНа сколько я знаю от некоторых авторов проекта, то прокуратура отходит опозиции. И да, они накажут виновных. И будет большое расследование.... Там с этими снайперами вообще история очень мутная....Саша, Яныка никто судить не будет, это ж ежу понятно. А вот Заара - легко.
Банда не здається. У суд нікого не пускають. Убитий кулями "помер від недостатності серця"543ПЕРЕГЛЯДИ 0КОМЕНТАРІ 21/02/2014ДАТА ПУБЛІКАЦІЇУчасники групи громадського спостереження ОЗОН повідомляють, що у Даницький райсуд міста Києва, де сьогодні має відбутися розгляд 13 справ щодо обрання запобіжного заходу для затриманих на Майдані 18-19 лютого, не пускають нікого, окрім адвокатів.На вулиці перед судом залишаються громадські спостерігачі та навіть родичі тих людей, чиї справи сьогодні слухаються. Адвокатів викликають по одному, в залежності від того яка саме справа розглядається. Офіційно, згідно з папірцем, приліпленим до вхідних дверей, суд не працює до 26 лютого.СУДМЕДЕКСПЕРТИ НАПИСАЛИ, ЩО ВБИТИЙ ДВОМА КУЛЯМИ ГРОМАДЯНИН ГРУЗІЇ ПОМЕР ВІД "НЕДОСТАТНОСТІ СЕРЦЯ"За наявною в нас достовірною інформацією, в офіційному висновку судмедекспертизи щодо причин смерті Давида Кіпіані, громадянина Грузії, який загинув уночі від двох кульових поранень, вказана "гостра ешемія та недостатність серця". На жаль, документів на руках не маємо, але посольство Грузії в Україні - має...Повідомляє Євромайдан СОС
Я очень хочу посмотреть - кто это уйдет с Майдана, если Янык еще год будет сидеть президентом. "Очень смешно" (с)
Елена Сторожук петр олещук:Любые переговоры с Ганнибалом Лектором закончатся одним. Он выиграет время, изучит потенциальное меню, убаюкает его, убьет и съест.Как использует Янукович любую передышку во времени? Подтянет лояльные войска, вызовет помощь от Путина, будет обещать что-угодно, наймет наемников (денег достаточно). Любой компромисс - это слабость переговорщиков, значит - "лохов нужно дожимать". И все начинается по новой...Договор не имеет никакой юридической силы. Люди, которые его подписывают, не могут назначать выборы, определять сроки полномочий власти, формировать правительство.С тем же успехом парламент уже сейчас может сформировать правительство и отправить в отставку президента.