Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6198393 раз)

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #44520 : Март 23, 2015, 14:34:55 »
Как же им жарко беднягам...  :rolf:
это сегодня ,сегодня не особо жарко, так шо норм,  пущай пашут тут хунта или как *гепает кулаком по клаве *  :sarcastic:

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #44521 : Март 23, 2015, 17:40:32 »
как  :cens: эти взрывы ....

и минутка юмора
 :sarcastic:

saracin

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #44522 : Март 23, 2015, 18:13:36 »
Несколько слов о "великом государстве" - о Совке

И поэтому когда я прочитал строки, написанные далее, я все это вспомнил, накатило так сказать…

Накатило, и я понял, что готов на все, чтобы туда не вернуться.

В общем, читайте сами, может, вы меня поймете: http://www.aboutru.com/2015/03/12274/

Оффлайн Жидобандерівка

• Новичок
  • *
  • Жидобандерівка
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #44523 : Март 23, 2015, 19:10:54 »
Отакі спогади мене зовсім не дивують. Мене цікавить, що там забули ті, хто так хоче назад в материнское лоно. Черги? Дефіцит? Здається мені, що в совок хочуть ті, хто не вміє працювати і заробляти. І хоче, щоб ті, хто вміють, жили так погано, як і ті, хто не вміють.

Оффлайн Poni

• Герой
  • Школа общения с лошадьми "Экви-Вита"
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #44524 : Март 23, 2015, 19:20:37 »
Отакі спогади мене зовсім не дивують. Мене цікавить, що там забули ті, хто так хоче назад в материнское лоно. Черги? Дефіцит? Здається мені, що в совок хочуть ті, хто не вміє працювати і заробляти. І хоче, щоб ті, хто вміють, жили так погано, як і ті, хто не вміють.
Да, они хотят в жизнь, где не нужно ничего решать самому. Рабская психолология. Ради этой возможности жить как овощ они потерпят и очереди и дефицит.

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #44525 : Март 23, 2015, 19:36:39 »
Кстати, по отсутствию мелькания в новостях, похоже таки, Моторола - всё  :sarcastic:.

Оффлайн Жидобандерівка

• Новичок
  • *
  • Жидобандерівка
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #44526 : Март 23, 2015, 19:47:31 »
Дивовижні люди. І нехай би тільки в Україні, але я знаю таких в Балтії. Живеш в ЄC - та здай ти цей екзамен, отримай громадянство і живи, де завгодно, якщо ця Естонія чи там Літва так тобі не подобається! Ні, вони ниють, що їм жити не дають, але до Росії, де так все чудово і радісно, ще жоден не поїхав.

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #44527 : Март 23, 2015, 22:08:12 »
Беня бьется аки лев и не боится утянуть за собой еще кого-нить. Например, всех нас.
https://meduza.io/news/2015/03/23/v-dnepropetrovske-sozvali-maydan

Оффлайн Poni

• Герой
  • Школа общения с лошадьми "Экви-Вита"
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #44528 : Март 23, 2015, 22:14:00 »
Чета становится стремно...

Оффлайн Nadiya

• Герой
  • nadiya_dp@mail.ru
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #44529 : Март 24, 2015, 06:23:27 »
Вчера в трамвае (Днепропетровск) слышала разговор про Беню. В духе, что он молодец, и борется с бандюками. Так что поддержка народа у него есть.
Кстати, моя точка зрения от трамвайной не сильно отличается.

Оффлайн ok!

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #44530 : Март 24, 2015, 07:32:09 »
Беня бьется аки лев и не боится утянуть за собой еще кого-нить. Например, всех нас.
там, похоже, обе стороны не правы. Не понятно, зачем СБУшника с Луганска на этот пост назначили. Ну действительно, за какие заслуги - за то, что Луганск не удержали? Или он такой профи в нефтяном бизнесе? И Коломойского методы отжимательские уже в прошлое уйти должны. С Майданом против Порошенка откровенный перебор. Поговорили бы уже о другой кандидатуре на пост, что б волки сыты, и овцы целы.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #44531 : Март 24, 2015, 07:55:09 »
Валерій Пекар
«Чума на оба ваших дома!» (с) Шекспір

Коментувати очевидні речі не хочеться.
Очевидно, що Коломойський кидає виклик державі, а це неприпустимо: має бути одна влада й одна армія.
Очевидно, що Коломойський зробив для захисту та єдності України більше, ніж будь-хто з олігархів.
Очевидно, що команда Президента виглядає в цій історії не краще за команду Коломойського.
Очевидно, що приборкання олігархів потрібно, але починати його треба було би з підпалювачів війни, регіоналів та російських агентів.

Всі сторони цього конфлікту продовжують жити поняттями 90-х.

А ми продовжуємо жити казочками. Ми живемо у світі Толкієна, де чорне й біле, добро і зло рознесені на різні краї Всесвіту, і нічого поміж ними. Добрі ельфи та погані орки. Коломойський або герой України — або мерзенний рейдер. Те, що мерзенний рейдер може бути героєм України, не вкладається у наш дитячий мозок. Світ складніший за казочки Толкієна, він скоріше схожий на епос Джорджа Мартіна «Гра престолів», де добро і зло переплетені, як у житті, де герої роблять ниці вчинки, а злодії вдаються до добрих справ.

Тому лише людина з дитячим чорно-білим мисленням (або ж заангажована людина) може ставати в цьому конфлікті на якусь сторону. Всі дорослі незаангажовані люди займуть позицію «Чума на обидва ваших доми!»

Заручником конфлікту є Україна, і вона знаходиться не в тому стані, щоб гратися в чоловічі ігри початку 90-х. Кремль радіє, Захід здивовано знизує плечима і ховає подалі гаманець, розумні громадяни прораховують ймовірність появи в їхньому місті зелених чоловічків, решта громадян знову забирає залишки депозитів та скуповує гречку.

Під загрозою не лише Дніпропетровськ та Одеса, під загрозою нині просто все.

Єдине можливе вирішення конфлікту: розібратися між собою за зачиненими дверима, все владнати, домовитися, вийти до преси, всім вибачитися перед народом, разом заспівати гімн України і розійтися працювати далі. (Фактично я тут цитую александр ройтбурд.)

Олігархічна країна — це не лише Коломойський, Ахметов та інші подібні персонажі. Олігархічна країна — це закрита економіка (155 місце у світі за рівнем економічної свободи, далі нема куди). Це закрита політика. Це закрите суспільство. Це непрозоре прийняття рішень і непрозорі схеми. Це кулуарні призначення та ручне управління правосуддям і правоохоронцями. Це неофеодалізм, це Середньовіччя. Середньовіччя в Європі у ХХ сторіччі неможливе. Або виходити із Середньовіччя, або виходити з Європи. Щось одне треба зробити.

Але ми вже намагалися вийти з Європи у листопаді 2013 року. Наслідком цього стали намети, вогонь на Майдані, Небесна сотня та втеча тодішнього президента.

Значить, треба виходити із Середньовіччя. Всім разом. Порошенку і Коломойському, Укрнафті та СБУ, народним депутатам та збройним силам.