Как эти тролли задолбали.
Януковичу доверия нет. Если люди уйдут с Майдана, репрессии и насилие будут расти, - ХармсЄС слід серйозно готуватися до санкцій проти української влади, - євродепутат"Санкції проти клану синів Януковича вже давно слід було запровадити"
Депутат Європарламенту Ребекка Хармс, яка зараз перебуває у Києві, наголосила, що ЄС зараз слід серйозно готуватися до санкцій проти представників близького оточення президента.
Ребекка Хармс. Print screen: ardmediathek.de
Янукович не хоче компромісу, - євродепутат БрокДруг Путіна вивів байкерів патрулювати українські вулиці від "канібалів" з Києва"Закон про амністію" ситуацію в країні не врегулює, - спікер Рибак
Депутат Європарламенту та співголова фракції "Зелені/Європейський вільний альянс" Ребекка Хармс в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD висловилася на підтримку санкцій проти президента Януковича та його оточення.
Хармс, яка зараз перебуває у Києві, заявила: "Я вважаю, що це неправильно – коли при владі ті, хто грабують країну та керують великими успішними підприємствами. Йдеться про гроші, які нелегально виводять з України. Наприклад, санкції проти клану синів Януковича треба було впровадити вже давно. Я виступаю за те, що санкції слід серйозно готувати".
Нагадаємо, Ребекка Хармс впродовж тривалого часу виступала за впровадження санкцій проти представників української влади. Сьогодні на своїй сторінці у Twitter вона зазначила, що якщо люди припинять акції протесту, репресії проти протестувальників посиляться.
http://ipress.ua/news/yes_slid_seryozno_gotuvatysya_do_sanktsiy_proty_ukrainskoi_vlady__ievrodeputat_42813.htmlЯнукович не хоче компромісу, - євродепутат Брок
"Ми намагалися стати посередниками, але я почуваюся розчарованим"
В інтерв'ю Deutsche Welle голова комітету закордонних справ Європейського парламенту Ельмар Брок заявив, що президент Янукович не готовий до компромісу.
Віктор Янукович. Фото: president.gov.ua
Східняки, які живуть у Львові, підтримали барикади Майдану на сході країниДруг Путіна вивів байкерів патрулювати українські вулиці від "канібалів" з Києва"Закон про амністію" ситуацію в країні не врегулює, - спікер Рибак
Говорячи про ухвалення Верховною Радою закону про амністію, Брок назвав ситуацію у Києві дуже складною.
Він зазначив, що президент та його прибічники виявляють абсолютну жорстокість і не готові до компромісів. "Я вважаю, що ідея про те, що ініціаторами насильства була протилежна сторона, є втратою почуття реальності разом із претензією на тотальну владу".
"Коли бачимо, що президент втрутився у мить, коли сторони наближалися до домовленості про розумне рішення, то здається, що він не бажає мирного розв'язання проблеми".
На думку європарламентаря, для виходу з кризи в Україні слід реформувати правову систему і повернутися до парламентської демократії, передбаченої конституцією 2004 року "Слід позбавити президента абсолютної влади", - вважає Брок.
Також він прокоментував діяльність місії ЄС, яка з 28 січня перебувала у Києві: "Ми інтенсивно намагалися стати посередниками. Наша делегація досі знаходиться тут. Однак здається, що усе це було марним, і я почуваюся розчарованим – президентом, Партією регіонів, політикою влади, яка робить крок вперед і два кроки назад".
http://ipress.ua/news/yanukovych_ne_hoche_kompromisu__ievrodeputat_brok_42846.html