Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6206219 раз)

Оффлайн Poni

• Герой
  • Школа общения с лошадьми "Экви-Вита"
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #10080 : Февраль 03, 2014, 11:12:15 »
Ну да, видимо, так оно примерно и было. Януковичу сказали,что пока не началось после неподписания, нужно зачистить Майдан. Он согласился и отдал приказ. А исполнители уже действовали как могли - вывели самых отморозков. А когда выяснилось,что не только не сработало, а еще и усугубило,сдавать Беркут было нельзя - они единственные, кто будет защищать власть до последнего хотя бы потому, что теперь повязаны кровью. Тупость, конечно, беспросветная. Так не знать свой народ.

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #10081 : Февраль 03, 2014, 11:16:38 »
Товариш Жизневського: Куля летіла з боку силовиків, пробила щит
http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/3/7012404/

saracin

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #10082 : Февраль 03, 2014, 11:49:22 »
Неужели началась цепная реакция, боюсь даже радоваться. Россия
http://ipress.ua/news/ne_bude_svobody_bude_maydan_u_moskvi_vidbuvsya_antykremlivskyy_mityng_43543.html
Москвичі вийшли на мітинг з вимогою звільнення політв'язнів і на підтримку України

Прихильники опозиції вимагали звільнення політичних в'язнів Учасники маршу також висловили свою підтримку українцям, які третій місяць стоять на Майдані Незалежності в Києві.
"Не буде свободи - буде Майдан", "Росія буде вільною!" і "Де є політв'язні, немає місця для Олімпійських ігор" - такі гасла були написані на плакатах демонстрантів.
Люди йшли під прапорами руху "Солідарність", Парнасу, Лівого фронту, а також державними прапорами України.
Головною вимогою протестувальників було негайне звільнення активістів опозиції, затриманих у травні 2012 на Болотній площі в Москві, під час заворушень напередодні інавгурації президента Росії Володимира Путіна.
Серед учасників були лідери опозиції, у тому числі колишній прем'єр-міністр Михайло Касьянов і колишній віце-прем'єр Борис Нємцов.
6 травня 2012 на площі Болотній відбулися зіткнення ОМОНу і активістів опозиції, які вимагали відставки Путіна, а також проведення в Росії чесних президентських і парламентських виборів. У демонстрації взяли участь близько 15 тис осіб. Більше 450 людей були арештовані. І з боку мітингувальників, і з боку поліції було багато поранених. За даними Слідчого комітету постраждали 82 поліцейських. В обвинувальному висновку за участь у заходах звинувачено 29 осіб. Їм загрожує до восьми років колонії загального режиму. Зараз у Москві добігає кінця судовий процес над вісьмома учасниками протесту. Прокурор вимагає для них від 5 до 6 років в'язниці.

Оффлайн Poni

• Герой
  • Школа общения с лошадьми "Экви-Вита"
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #10083 : Февраль 03, 2014, 11:51:36 »
Оксана, да то такое... Что такое для России или той же Москвы митинг в 10-15 тысяч. Мне кажется, что власть там даже рада этому. Всего-навсего 15 тысяч недовольных - смехота.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #10084 : Февраль 03, 2014, 12:00:59 »
Сорри, не смогла пройти мимо -)

З чого я сьогодні хочу начать. Мені тут закидали, шо к Беркуту отношення дуже жорстоке, шо прямо не знаєш, хлопці просто виполняють свою работу, а на них дивляться, як на есесманів.
Я хочу сказати Беркуту якісь добрі слова. І перше добре слово – це «спасібо». Ну, насправді, пацани, якби не ви, многіє б женщіни ніколи не взнали, що в наших мужиків єсть яйця. Потому шо три года скрипіли під Януковичем як під німцями не скрипіли. І думали, шо уже всьо, шо похуізм та пацифізм у нас уже в печонках прописалися разом із цирозом. Аж тут ви зробили побоїще на Майдані… А коли мужик получає по яйцях, тут дуже важко не чувствовать, що вони є. А єслі вони вже є, то должна ж із них бить якась польза. Ну, кромі болю та помноження числа сплатників податків.
А коли ви перегородили Грушевського, то вже і жінки раптом обнаружили в себе яйця. Ну так, метафізично. Метафізичні яйця обнаружили. Такі, аж звон пішов.
Як би ми взнали це все, єслі би не ви, хлопці. Єслі б не Беркути, Грифони, Гіпарди та всяка інша худоба?
Хоча раздівать Михайлика Гаврилюка – то було лишнє. То єсть, як жінка, я можу вас зрозуміти. Як жінка. Такого хлопця як побачиш, то сразу хочеться раздєть. То єсть, я думала, що у вас противоположні сексуальні вподобання. Але справа не в тому, должна ж бить якась культура залицяння: сначала поговорити, я не знаю, випити разом, потанцювати, а потім вже. От єслі б Михайло був дівчиною, вас би сразу подозрювали в поганих намереніях. Може, ви добра хотіли, може ви хотіли показать на весь світ, що в укранців єсть яйця, але не могли на собі. То треба було знайти добровольця. У нас є ж той, Тарзан. І не на морозі ж ні в якому разі. Це негігієнічно. І сама главна діталь погано видна, бо зморщується. Чи може, ви хотіли показать саме страшне оружиє козака – голу дупу? Я не шутю, козаки цею штукою бідних йожиків убивали, єслі вірити історичним документам.
Так, спасіба вже сказала, тепер друге слово хочу сказать: ізвінітє. Ну, шо приходиться службу служить у таких лютих условіях, коли погрітися можна тільки об шину чи коктейль Молотова, а в те саме времья чувак, за якого ви стоїте, вже пьє австрійське пиво. Це ж страшно – стоять проти цих барикад, дишать димом, а проти тебе хрін знає скільки сот народу чи тисяч, і в кожного під кожухом – гола дупа. На тобі благенький бронік, якась там касочка, наколіннички, в руках дубінка резинова, щит пацуватий, тьху. А в них, у цих майданців – у всіх страшні голі дупи. Я здогадуюся, який кошмар там стояти, бо людина, що з голою дупою та кирпичами йде на щитовий строй, крутить собі доспєх із глянцевих журналів та іншого гавна, катапульту робе – така людина способна на шо угодно.
Ізвінітє, шо ці скажені студенти тридцятого ноября так люто пиздили вас по ногах своїми мармизами. Ізвінітє, що вам достався такий народ, який по-хорошому не понімає. Ти до нього як людина, з гуманною дубінкою резиновою, з газом, з пластіковими пулями, ну там іноді вийде запарка, опа, случайно зарядив кулею етого, як його, Блондо. Ну шо, нещасний случай. А вони на тебе з коктейлем Молотова. Як фашисти. Знаєте, хлопці, то вони поганих книжок в дєцтве начиталися. Я одну таку помню, самий ужас і екстремізм. «Молода Гвардія» називається. Там один екстреміст, Сергій Тюлєнін, якраз кидав Молотова у вікна мирних німецьких солдат, які просто виконували свій долг, от совсєм як ви зараз. Отак само й ті фашисти з Майдану, ну так їх воспитували ще зі школи, що кидать у вікна молотовим – це нормально. Тому ізвінітє за такий народ.
І третє, шо я хочу сказать – хлопці, до свіданія. От просто - до свіданія. Чао, пацани.

http://morreth.livejournal.com/2200852.html

saracin

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #10085 : Февраль 03, 2014, 12:05:29 »
Оксана, да то такое... Что такое для России или той же Москвы митинг в 10-15 тысяч. Мне кажется, что власть там даже рада этому. Всего-навсего 15 тысяч недовольных - смехота.
Наташ, все таки не сотня и даже не две, уже что-то. Хотя по их масштабам это действительно смехота.

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #10086 : Февраль 03, 2014, 12:09:15 »

Оффлайн Invisible

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #10087 : Февраль 03, 2014, 13:10:10 »
Тут спрашивали про план. Ну, вот есть план, чем он плох? http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/2/7012398/

Кстати говоря, этот план вообще никак не связан с силовым захватом власти, о котором некоторые пишут. Речь идёт об отмене противозаконных решений 2010 года о переписывании Конституции, а также о реформах. Речь идёт о том, чтобы Янукович оставался президентом до своего законного окончания термина, но с теми полномочиями, которые у него должны быть по закону. И я уверен, что все эти страшные-страшные экстремисты этот план вполне примут.

Без революции на такой план никто бы никогда не согласился. Потому что такой план для многих значит убытки. Для олигархов (особенно некоторых), для чиновников-коррупционеров, и главным образом для Семьи. Кто на такое согласится. Но если возникает ситуация, когда отказ от этого плана - это ещё большие убытки, а также прочие неудобства, такие как угроза собственному имиджу и даже личной безопасности, то из двух зол придётся выбирать меньшее.

Да, есть конечно ещё вариант полной и безоговорочной победы революции - типа, расстрелять всех. Но очень часто из таких революций ничего хорошего не получалось, так что вряд ли есть смысл платить за революцию очень высокую цену даже не имея уверенности в желаемом результате. Так что мой вариант - давление по всем направлениям, пока не сдадутся. Да, будет сложно, но по другому никак.

Оффлайн Asja

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #10088 : Февраль 03, 2014, 13:10:33 »
Я просто фигею от наших людей. В хорошем смысле этого слова. Украинцы - самая мудрая нация мира!!! http://zn.ua/UKRAINE/pravyy-sektor-i-afgancy-poobeschali-osvobodit-ulicu-grushevskogo-i-meriyu-138019_.html

saracin

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #10089 : Февраль 03, 2014, 13:13:10 »
Я просто фигею от наших людей. В хорошем смысле этого слова. Украинцы - самая мудрая нация мира!!! http://zn.ua/UKRAINE/pravyy-sektor-i-afgancy-poobeschali-osvobodit-ulicu-grushevskogo-i-meriyu-138019_.html
Да смотрела сегодня в обед пресс-конференцию с ними. Молодцы. Все четко, ясно и понятно.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #10090 : Февраль 03, 2014, 13:14:49 »
Новости из России. Вот и первые жертвы охоты на ведьм геев.

Первый случай привлечения ребенка к ответственности за гей-пропаганду среди детей зафиксирован в России. В постановлении комиссии по делам несовершеннолетних одного из маленьких городов Брянской области (населенный пункт не раскрывается для защиты ребенка) от 16 января этого года, оказавшемся в распоряжении Znak.com, указывается, что в ноябре в ходе некой «профилактической работы» выявлена ученица 9 класса, «открыто признающая себя лицом нетрадиционной сексуальной ориентации».

http://www.znak.com/urfo/news/2014-02-02/1017612.html

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #10091 : Февраль 03, 2014, 13:17:10 »

:yes: